icon

Vianočný darček pre chalana, s ktorým som sa nestretla: Čo vybrať?

timea_hajasova
14. dec 2024

Prosím Vás poraďte už dlhšie som v kontakte s jedným chalanom, len sme sa ešte nestretli nakoľko nás delí 110km. On naplánoval, že ak súhlasím mohli by sme cez víkend vybehnúť na jeden alebo dva dni spolu na vianočné trhy do nejakého veľkomesta (Praha alebo Viedeň). Síce mi to prišlo asi rýchlo hneď sa takto hrnúť spolu niekam a zároveň sa vidieť prvýkrát v živote osobne. No nenútil ma, milo povedal, že pokiaľ nesúhlasím, bude to rešpektovať. Ale problém je taký, že keby ideme on bude mať cez tie dni meniny a neviem či mu mám niečo kúpiť a aj keď, tak čo, niečo na trhoch? (lebo objednávka mi už aj tak nestihne žiadna prísť) Značková voňavka nie je asi priveľa takto hneď zhurta? Či stačí niečo malé na trhoch? Niečo, čo zistím, že má rád? Neviem či by niečo čakal, lebo keď sme sa dnes bavili niečo o Vianociach a darčekoch pre známych, tak mi sám od seba len tak napísal, že on by odomňa nič nechcel, že skôr by dal mne. Úprimne, ja pre neho ani nič nemám, keďže proste to nie je žiadny vzťah ešte ani nič, len si píšeme:/. A nechcem za do niečoho hneď rýchlo hrnúť, lebo ako rýchlo to začne, tak rýchlo to aj skončí. Poraďťe aj na Vianoce a aj na tie meniny prosím. Ďakujem!!!

evcagabi
15. dec 2024

@maranta_leuconeura nedavno som citala o partii chalanov v usa co tiez takto nahanali dievcata, jeden namotal a na hoteli sa pobavili vsetci 🤦‍♀️ takze autorka, fakt nebud hus

maranta_leuconeura
15. dec 2024

@evcagabi akoze opatrnost a pud sebazachovy u autorky uplne nula celych nula nula nic 🙈

evcagabi
15. dec 2024

@maranta_leuconeura este mu aj darcek chce prniest pricom jej nedochadza, ze mu serviruje seba 🤦‍♀️

dadka1997
15. dec 2024

@leni1977 no jasne ze som si nevsimla dakujem za upozornenie 🙂

michelle567
15. dec 2024

Nikam by som nešla. Ani jeho by som nechcela na vianočné trhy tu 😃 po 2tyzdnoch písania... Ale už ako chceš

miadi
15. dec 2024

Mas 21r este par rokov nemas uplne vyvinuty 🧠 to ta ospravedlnuje. Clovek je v tom veku hrrr brr a predstavuje si ze vsetci su fajn uchylakom sa ubranim kopnem medzi nohy Keby daco .. a ked pride ta chvila velmi male % zien sa realne ubrani. Dokonca aj tie co vedia sebaobranu maju dake lekcie karate atd. Ked moc chces vylet do Prahy ci Viedne na prespanie chod s kamoskou a tento chalan nech dojde za tebou do tvojho mesta . Nehovorim ze si mate 8m pisat ale to stretko hnet na hotel nie je dobry napad Snad ti to uz dochadza. A Keby sa ti aj pacil co potom ? Ked nie ochotny dojst za tebou na to prve stretko tak si myslis ze za tebou bude behat potom vikende ? Ten vikend neznie vobec seriozne. Pise ti ze ste rovnaki hoci ta vlastne nepozna. Oblbuje ta. Citis to aj sama ze toto je prehnane tvrdenie od neho . Ak mas nejaky pud sebazachovy nechod tam. Na take vylety sa chodi po par mesiacoch vztahu. Nie na prve rande .

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
timea_hajasova
autor
15. dec 2024

@evatko prejst panvicou, treba vzedy ak to chce spravit a je si tym ista, ja som z toho mala blby pocit, presne kvoli tym veciam co tu pisu aj ostatni🙂. Toto fórum som napisala, lebo som chcela vidiet pohlad a nazory ostatnych. Nie som sprosta, viem co robim, preto som tu napisala. A dakujem, uz som napisala, ze zvažujem, takze nie nepojdem s nim.

mojemenonikto
15. dec 2024

@timea_hajasova Dobré rozhodnutie. 👍 Ak bude mať chalan záujem, tak dobehne za tebou. A keď nie, tak si môžeš pogratulovať ako dobre si urobila, že si si hneď na začiatku zo života odfiltrovala blba. A to je v tom lepšom prípade. 😉 Viem, že zniem trochu otcovsky, ale máš kopec času, nemusíš sa unáhliť 🙃

yanabella
15. dec 2024

Ja by som na tvojom mieste isla, ako sa poznam. Ked som bola mladsia 20nicka chodila a stretavala som sa kade tade s roznymi chalanmi,v roznych krajinach aj na viac dni. To by bolo na celu knihu spomienok :D urcite by som si ale nepisala s niekym viac ako 2-4tyzdne bez stretnutia, to som sa uz poucila. S muzom sme si zacali pisat 28.11, 8.12 sme sa stretli na 2 dni, mali sme kazdy svoje ubytko ale aj tak sme spolu boli celu dobu nakoniec aj celu noc. Sme spolu 7 rokov a mame deti.

timea_hajasova
autor
15. dec 2024

Akurát sme dovolali, dohodli sme sa, že teda on príde autom za mnou buď na jeden alebo dva dni, ak na dva tak si zarezervuje airbnb, trhy necháme na inokedy🙂. Prijal to. Ale aj som si myslela, že s tým bude v pohode, pretože mám z neho normálny pocit, keby mi príde nejaký cudný a pofiderný už dávno ho pošlem kade lahsie. Hovorím, že mám pocit, že bol preto taký hrrr, lebo je na mna asi trocha uz naviazaný mi pride, stale mi pise, co robi, s kym, kam ide, posiela fotky a informuje, ale je to zlate, ja si to cenim, robi to dobrovolne, ja mu to nepripominam. Povedala by som, ze uz nie som z tohto chalan taka paf, ako som bola z ex. Menej je niekedy viac… uvidime.

earlgrey
15. dec 2024

@timea_hajasova Tak si užívaj, mne by toto večné písanie, posielanie fotiek a neviem čoho liezlo na nervy, ale to som ja 😃

timea_hajasova
autor
15. dec 2024

@earlgrey tak ako sa to vezme, mala som aj chalana co mi odmietal posielat fotky, tajil, klamal, nechcel volavat, písanie bolo minimalne a podviedol ma a este klamal, ze nepodviedol. Nie dakujem neprosím, uz nechcem mat chalana, ktory ma ma v p*ci sprepacenim. Radsej budem mat vztah kde vidim, ze chalan sa moc snaží, ako taky, ktorému je vsetko jedno. Uz som sa poučila, ze vztah funguje lepsie, ked muž miluje viac ako zena, nie opacne. Inak je to len trápenie.

timea_hajasova
autor
15. dec 2024

@timea_hajasova aj ked niekedy mam pocit, ze ma dokaze viac priťahovať chalan, ktory je neprístupný, ale mierne, ale vie si ma vážit, miluje ma a je dominantný. No zaroven chcem chalana, ktory bude pre mna robit prve posledne a ja mu to budem vediet opätovať🙂.

cacianka
15. dec 2024

Dám typ - stretnite sa v Bratislave, urobte si výlet obaja, niekedy okolo obeda , aspoň sa spoznáte osobne a uvidíte. Poobede potom každý k sebe domov.

rorino
15. dec 2024

@timea_hajasova dva týždne?Tak to je jasné,nič.

earlgrey
15. dec 2024

@timea_hajasova No každému ako vyhovuje 😉

engel76
15. dec 2024

Urcite by som do Brna nesla a ani nekupovala darcek.

timea_hajasova
autor
15. dec 2024

Dobre tak chalanisko este nic netuší, ale zistila som ze si pise s kamaratkou haha od dnes a pisal jej tam take veci ze sa môžu u nej za 2 dni stretnut a co budu robit, posielal jej fotky z vane a ze je aj za One night stand, co u mna nehrozi, uz si rezervoval aj airbnb a napisal mi ze ak by nas koncert nebavil, mozeme dat víno na airbnb. Popritom si plus pise aj s nou, len preklikava chaty a co este neviem. Este si ho vychutnám a zajtra ide do bloku 😂😂😂 Ja sa uz len smejem.

earlgrey
15. dec 2024

@timea_hajasova No a hlavne, že si ho vyspevovala do nebies 🤣

timea_hajasova
autor
15. dec 2024

@earlgrey ano no snazila som sa, ale ukázal sa, dobre ze som si ho otestovala😁

mojemenonikto
15. dec 2024

@timea_hajasova No vidíš 🙃 Ako dobre, že si mu nenaletela, no nie? Nepoľavuj v testovaní! Niekoľkonásobne sa ti to v živote vráti. 😉

mimka1402
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
16. dec 2024

@timea_hajasova No, dospej a nechaj nech ss muži o teba viac snažia. Keďže niekto kto ide 100km chce prísť na viac dní je úplne snaha o to aby niečo prebehlo. A, že z inek doby 8mes.. Mam len trosku viac ako ty, s priateľom sme boli v kontakte 3-5 rokov.😀 až po 4r sme sa stretli a dali dokopy.😀 všetko ma svoj čas. A hlavne on prišiel za mnou cez 700km. 🙂 a chodil každý víkend za mnou, takže tak určite vybuduj si sebavedomie, je cítiť ze ho veľmi nemáš 🙂

miadi
16. dec 2024

Mala si pocit ze je na teba velmi naviazany Lebo ti casto pisal .a vidis boli to len kecy. Za cloveka maju hovorit ċiny nie slova. On si chcel ist niekde zatrtkat do Prahy ci Viedne a ked uz ma ist do tvojho mesta a zda sa ze z trrkośiny nic nebude tak popri tom zhana plan B tvoju kamosku . A stymto super fajn pohodovym clovekom si sa chcela stretnut na hoteli v inom štate. Davaj si vacsi pozor este ocividne nemas dobry radar na ludi . To ze si s tebou pisal 2tyzdne totalne nic neznamena . A ty uz tu si pisala ze lepsie ked muz miluje viac ako źena 🤦‍♀️ idealne ked obaja miluju jeden druheho . Ale o takychto veciach sa pri takychto virtualnych par dnovych znamostiach neda bavit .

miadi
16. dec 2024

Este ze darcek si mu nestiha kupit 😆

jana_eyre_2
16. dec 2024

Keď ma taký veľký záujem, tak nech príde za tebou do Trenčína - sú to dve hodiny.. uvedomujem si, že som asi staromódna, ale nerozumiem prečo by si sa ty mala trepať do Prahy 4ri hodiny aby ste sa videli... 😏

miroslava21
16. dec 2024

A teraz si spatne precitaj aky nazor si na neho mala a musis vidiet aka si naivna a hned uveris peknym slovam. Nepoznas ho a uz si myslis, ze je niekto na teba namotany. Darmo mas reci, ze sa s nim nevyspis ked si ochotna zvazovat cestu za neznamym clovekom a stravit s nim 2 dni. To je ta naivita, ze chalanovi staci pisat 2tyzdne a ty utekas za nim, taku dialku. Chapes? Praveze ty sa rychlo namotas

leni1977
16. dec 2024

@timea_hajasova a to sa ti ako podarilo zistiť? Kamarátka ho kontaktovala a skúšali ste či sa on chytí alebo išlo o náhodu?

timea_hajasova
autor
16. dec 2024

@leni1977 nie nie, zámerne mu napisala a zaujímala sa odkial je ,ci sa nechce cez vikend stretnut, ci sa s niekym neriesi teraz a tak… on jej zacal dost zvrhlo pisat, ze ma pekne tetovania na intímnych miestach kde by to videl len niekto, chcel posielat fotky a aj viac a tak… haha a uz to začalo, celkom zaujímavosti sme sa podozvedali…