Vianočný darček pre chalana, s ktorým som sa nestretla: Čo vybrať?
Prosím Vás poraďte už dlhšie som v kontakte s jedným chalanom, len sme sa ešte nestretli nakoľko nás delí 110km. On naplánoval, že ak súhlasím mohli by sme cez víkend vybehnúť na jeden alebo dva dni spolu na vianočné trhy do nejakého veľkomesta (Praha alebo Viedeň). Síce mi to prišlo asi rýchlo hneď sa takto hrnúť spolu niekam a zároveň sa vidieť prvýkrát v živote osobne. No nenútil ma, milo povedal, že pokiaľ nesúhlasím, bude to rešpektovať. Ale problém je taký, že keby ideme on bude mať cez tie dni meniny a neviem či mu mám niečo kúpiť a aj keď, tak čo, niečo na trhoch? (lebo objednávka mi už aj tak nestihne žiadna prísť) Značková voňavka nie je asi priveľa takto hneď zhurta? Či stačí niečo malé na trhoch? Niečo, čo zistím, že má rád? Neviem či by niečo čakal, lebo keď sme sa dnes bavili niečo o Vianociach a darčekoch pre známych, tak mi sám od seba len tak napísal, že on by odomňa nič nechcel, že skôr by dal mne. Úprimne, ja pre neho ani nič nemám, keďže proste to nie je žiadny vzťah ešte ani nič, len si píšeme:/. A nechcem za do niečoho hneď rýchlo hrnúť, lebo ako rýchlo to začne, tak rýchlo to aj skončí. Poraďťe aj na Vianoce a aj na tie meniny prosím. Ďakujem!!!
@timea_hajasova dievca ty tak riskuješ, mladý pán keď chce nech pride do Tn
@timea_hajasova no ohľadom toho informovania,kde jeco robí aby nebolo za chvíľu kde si ,čo robíš? Skym si a on ta informuje a ty jeho nie a podobne.Davaj nato bacha
@leni1977 no neviem praveze, chcem mu to dat, ale nejak vyžrať, aby si nemyslel, ze som celu dobu sprosta… no zas nechcem, aby zistil, ze som naivka, ktora si ho s kamoskou testovala… zatial si s nim dopisujem a hram, ze absolutne nic netusim, no a on mi dnes rano napisal, ze ma to airbnb uz kupene😂😂, ale vsak to sa da zrusit, takze pohodicka a nie je to moj problem… no chlapec nema vymýšľať🙂.
@timea_hajasova ako sorry na čo takéto detské hry. Aj to písanie ako sa prezentuješ až také omáčky. Veď to nie je nič vážne, žiadne úvahy by som o ňom neviedla 😃 zrušiť a hotovo
@michelle567 Je to dieťa.😀 Vidno to enormne, smejem sa, ale ja som v 15-17 nebola iná.😀 Len to musí dospieť hádam, mne žiaľ pomohli až zle skúsenosti..😅
@mimka1402 ja dakabohu zle skusenosti nemam, lebo az taka blbá ako vy nie som hah, vzdy som na vsetko prisla skor 🙂
@timea_hajasova jasné určite nemáš zlé skúsenosti, len si tu písala že ťa bývalý podvádzal a klamal 🙈
@timea_hajasova Pozri, keďže si blbá ako tágo, tak sa ti to skôr či neskôr stane, tvoje "vzťahy" lebo ti neposielal fotky, pisal inej, podviedol nie sú moc hodvoverna štatistika žeby si nebola blbá.😀 Ale keďže reaguješ takto preegovane, tak držím palce nech ti to ostane, lebo takýmto štýlom skôr či neskôr spadneš "na hubu" ako sa vraví. 🙂 nie si pripravená na vzťahy, si detinska, naivna, ľahko sa nechávaš zbaliť na pekné reči. A aj to cele "ha ja som na to prišla " je len trápna snaha vyzerať ako víťaz, hoc všetky vieme, že si sklamaná... 🙂
@earlgrey ja nie som autorka 😄
@timea_hajasova Už len z úvodného príspevku z teba srší úplna naivita 😀 ale tak zatiaľ to ospravedlňuje tvoj vek...
@michelle567 Heeej vymazala som to, prepáč 🤣
Radsej zmaž temu lebo sa len ztrapnuješ.
@michelle567 ano, ale nerozumiem co to ma s tym sa s pytat na fóre a riesit tu ci ist s hentym chalanom von alebo nie xd… to ze ma ex podviedol lebo sa vykusoval 400km odomna s tymto naozaj nic nema… ten aspon inym babam neodpisoval ani a uz vobec neposielal fotky haha
@mimka1402 fu no dobre, necham ta v tvojej pravde, ze som sklamana, nemam silu tu niekoho prehovárať o mojej pravde, a je smutne ze dievca sa tu ide pytat na nazor a dostane akurat tak nepekneho slova, aka je blbá, detinská a naivná… sa zobuď, keby som tak s nim idem von bez rozmýšľania a ani mu na nic nepridem… a dalsia vec keby som sprosta asi by som nezistila ze ex sa vykusoval a aj to ze si pisal s ex a ze ma bral ako nálepku za predošlý vztah… verila by som mu a bola by som naivná…penze ja nie som sprosta vidim a vzdy sa mi to dosvedčí🙂)) takze jediný kto je tu naivný a mysli si ze o mne vsetko vie a hovori pravdu si tu ty… a nie veru nie som sklamana nemam byt z coho, ako to vobec mozes napisat, ved to ani logiku nedava aby som bola sklamana z takéhoto sedlaka co si honi po večeroch nad každou fotkou baby😂😂😂😭. Nie naozaj nie som, potom by som ho neposlala doriti a nedala blok. Takze najskor porozmýšľaj pred tym co napises, co napises, aby to dávalo aj hlavu a aj pätu. Pekny den a dakujem za slova aj ked to nie su veru slova o mne. Mozno o tebe z mladi, to uz neviem, ja netvrdím o nikom nic kedze ho nepoznam. Pa.
@timea_hajasova ja som raz bola s jedným milým chlapcom v muzeu, kde boli ukážky výroby sviečok zo včelieho vosku a jednu som mu tam kúpila, že na pamiatku. Bolo to milé, potešilo ho to, aj sme spolu začali po mesiaci chodiť. Čiže šla by som týmto smerom, že mu kúpiť niečo malé, milé na tých trhoch.
@timea_hajasova a ty mas prist za nim na tie trhy?
@timea_hajasova prepáč, co znamena ze sa ex 'vykusoval'?
@bielasovicka
Hanlivý výraz pre bozkávanie sa
@earlgrey hej ona iba odpovedala na otazku, nemala problem riesit ako vy napriklad🙂 takze to ste vlastne vymysleli vy tu temu nie ja😂
@klotildabazarik nieee… ja by som nikdy za chalanom nesla na prve stretnutie😅😅
@mameha7 aha. No asi je to nejaké nové slovo, vieš, ja som stará škola 🤭
@timea_hajasova a kto, čo riešil? názor, že za cudzím človekom by som nikam nešla? veď to je môj názor...
@bielasovicka ani nie, je to skôr čechizmus
@mameha7 ano moze byt, mne uz to tak ani pride, ale je to mozne, tak sa mi to dostalo od kamaratky v česku🙂
@earlgrey nie, ze su tu komentare ake su… niekto zacal a ostatni sa chytili, jak ovce, klasika na slovensku😉

@timea_hajasova dobre ste s kamarátkou spravili, aj máš v pláne šplechnúť mu, že vieš čo je zač?