Vianočný darček pre chalana, s ktorým som sa nestretla: Čo vybrať?
Prosím Vás poraďte už dlhšie som v kontakte s jedným chalanom, len sme sa ešte nestretli nakoľko nás delí 110km. On naplánoval, že ak súhlasím mohli by sme cez víkend vybehnúť na jeden alebo dva dni spolu na vianočné trhy do nejakého veľkomesta (Praha alebo Viedeň). Síce mi to prišlo asi rýchlo hneď sa takto hrnúť spolu niekam a zároveň sa vidieť prvýkrát v živote osobne. No nenútil ma, milo povedal, že pokiaľ nesúhlasím, bude to rešpektovať. Ale problém je taký, že keby ideme on bude mať cez tie dni meniny a neviem či mu mám niečo kúpiť a aj keď, tak čo, niečo na trhoch? (lebo objednávka mi už aj tak nestihne žiadna prísť) Značková voňavka nie je asi priveľa takto hneď zhurta? Či stačí niečo malé na trhoch? Niečo, čo zistím, že má rád? Neviem či by niečo čakal, lebo keď sme sa dnes bavili niečo o Vianociach a darčekoch pre známych, tak mi sám od seba len tak napísal, že on by odomňa nič nechcel, že skôr by dal mne. Úprimne, ja pre neho ani nič nemám, keďže proste to nie je žiadny vzťah ešte ani nič, len si píšeme:/. A nechcem za do niečoho hneď rýchlo hrnúť, lebo ako rýchlo to začne, tak rýchlo to aj skončí. Poraďťe aj na Vianoce a aj na tie meniny prosím. Ďakujem!!!
@timea_hajasova Ale no...už keď sa vyrieši "problém" a vidieť, že dotyčná je s tým zmierená, tak človek si z toho urobí aj srandu nie? ak nejde o život, ide o 💩 ako sa vraví
@miadi a to mas odkial ze ja by som isla za nim😂😂😂 on by pekne po mna prisiel… nabuduce sa radsej nezapájaj ak si myslis ze si tvoje blbe reci budem brat k srdcu
@mimka1402 ach dobre
realne nechapem co tu dalej riešite ked som uzavrela ze nikam nejdem lebo mi to hned prislo podozrivé a este som ho aj kopla do riti… mamičky sa nudia
aboslutne nic by som neriesila, pozves ho na tych trhoch na nieco pod zub a vybavene.
@simca06022011 daj si námahu pozrieť predchádzajúce stránky.. Zistila by si, že dievča ma mentálne 13 a, že chalan začal písať fejku jej kamošky a už je po "láske" koniec.😀
@mimka1402 ale pozrela som si spravu pred mojou potom a nemienim sa citanim zdrzovat :DD
@simca06022011 tiez si myslim ze to je zbytocne, ludia maju ine starosti a nie citat 3tisic komentárov zbytočných mimo temu… aaa @mimka1402 aby som ta upresnila v odpovedi, ziadna velka laska to nebola, to sa ani laska neda nazvat kedze sme sa este iba mali stretnut… keby bola, srdce mi to trhá🙂

@timea_hajasova koho ty volas ovcami? Tebe chalan zapiska a ochotna si dobehnut aj s darcekom do Viedne/Prahy. A pises same beee beee beee .Najprv skus trochu dospiet ty este vztah nepotrebujes .