icon

Vianočný darček pre chalana, s ktorým som sa nestretla: Čo vybrať?

timea_hajasova
14. dec 2024

Prosím Vás poraďte už dlhšie som v kontakte s jedným chalanom, len sme sa ešte nestretli nakoľko nás delí 110km. On naplánoval, že ak súhlasím mohli by sme cez víkend vybehnúť na jeden alebo dva dni spolu na vianočné trhy do nejakého veľkomesta (Praha alebo Viedeň). Síce mi to prišlo asi rýchlo hneď sa takto hrnúť spolu niekam a zároveň sa vidieť prvýkrát v živote osobne. No nenútil ma, milo povedal, že pokiaľ nesúhlasím, bude to rešpektovať. Ale problém je taký, že keby ideme on bude mať cez tie dni meniny a neviem či mu mám niečo kúpiť a aj keď, tak čo, niečo na trhoch? (lebo objednávka mi už aj tak nestihne žiadna prísť) Značková voňavka nie je asi priveľa takto hneď zhurta? Či stačí niečo malé na trhoch? Niečo, čo zistím, že má rád? Neviem či by niečo čakal, lebo keď sme sa dnes bavili niečo o Vianociach a darčekoch pre známych, tak mi sám od seba len tak napísal, že on by odomňa nič nechcel, že skôr by dal mne. Úprimne, ja pre neho ani nič nemám, keďže proste to nie je žiadny vzťah ešte ani nič, len si píšeme:/. A nechcem za do niečoho hneď rýchlo hrnúť, lebo ako rýchlo to začne, tak rýchlo to aj skončí. Poraďťe aj na Vianoce a aj na tie meniny prosím. Ďakujem!!!

Strana
z6
iivancova
14. dec 2024

Určite žiaden darček nenos, môžeš ho tam pozvať na kávu alebo nejaké jedlo, aj keď ťa zrejme nepustí k plateniu podľa toho čo píšeš. Ale isto mu nedávaj žiadne veľké dary.

frflos_nespokojny
14. dec 2024

ak budete spolu a bude mat mena, tak isto len malickost. vianoce neries

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

Dlhšie v kontakte myslím tým asi 2 týždňe, takže asi nie moc dlho hah…

barka1
14. dec 2024

@timea_hajasova nic mu nedávaj a doporučujem sa ani nechystat rovno na dva dni. Písem z vlastnej skusenosti. Živý kontakt je nenahraditelný. Možno budeš rada, ked sa po hodine rozlucite. A možno aj on.

rozculena
14. dec 2024

ja by som sa bála s niekým cudzím ísť na prvé rande za hranice..........ale to som ja.....

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@rozculena ja viem no:/ ale on sám je čech a nie slovák… neviem no, keď som mu napísala či sa mu to nezdá náhle hneď takto sa stretnúť na dva dni, tak napísal, že prečo nie, že ma rád stretne.. a stále mi píše ako mňa stále myslí a že sa nemôže dočkať kedy ma už stretne a že dúfa, že ten budúci víkend výjde… zajtra si máme volať a chceme sa dohodnúť, že čo, kam a kedy presne

mameha7
14. dec 2024

@barka1 presne 🙂. Keď som bola študentka, do noci som si vypisovala s jedným chalanom, veľká láska od prvého písmena... Keď sme sa po dlhom písaní stretli, vôbec sa mi na živo nepáčil, chcela som rýchlo ukončiť rande, na ktoré som sa tak tešila. Doma som prerevala celý večer, že prečo je tak škaredý 🤦‍♀️. Fyzický kontakt je skrátka úplne iný.

barka1
14. dec 2024

@timea_hajasova ja som si pisala, volala, 6 tyzdnov som sa takto namotavala...vystupila som z vlaku a stačil jediný pohlad a bolo mi všetko jasné...
Nedaj na jeho sladké reci. Dajte si rande v Brne, su tam úžasné trhy. A večer hajde domov. Ak z toho má nieco byt, tak bude. Ak nie, budeš rada, ze mas otvorene zadne dvierka.
A navyse - nikdy nevieš, či to nie je nejaky uchyl....

vilma7
14. dec 2024

Ako sprry, ja ze so pomaly píšete rok a vy len dva týždne?
Darcek žiadny, pozvi ho na drink na trhu a do Prahy sa dá ísť aj na otočku, určite by som s nim nešla na hotel.

mimirka32
14. dec 2024

@timea_hajasova ved nech pride do Trencina (ak teda odtial si). Aj tam mate trhy a pekne mesto. Dva tyzdne pisania je malo. Ak mu nieco chces dat na meniny, ja by som mu dala cokoladu

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@mameha7 presne toho sa aj ja bojím, s ex som si tiež takto písala, ale sadli sme si aj v realite úplne rovnako, síce vzhľadovo bol tak 6.5/10, ale po čase som sa moc moc zaľúbila, s týmto mám pocit, že to aspoň z mojej strany nie je až tak intenzívne… neviem… on hovorí, že sme si veľmi podobní, no ja mám pocit, že si nie sme až tak podobní ako som bola napr s mojím bývalým( s ním sme si boli že fakt dosť podobní) a zasa nechcem ho zbytočne ťahať za nos, lebo viem aké to je, ale zároveň chcem to skúsiť, no viac by mi asi vyhovovalo, keby sa stretneme a na jeden deň a nie aj cez noc…….. aj keď v telefóne mi tvrdil, že s takými vecami sa netreba ponáhľať, ze radšej je lepšie sa dlhšie spoznávať, s cim suhlasim

rozculena
14. dec 2024

@timea_hajasova nech príde on za tebou,určite sa ty netrep do čiech a nie na viac dní
Ja som išla za chalanom,ale len preto,že bol z mesta,kde som mala rodinu a prespávala som u nich

barka1
14. dec 2024

@timea_hajasova moc to riesis a robíš predcasne zavery. Však sa stretnite a uvidíte.
A inak súhlasím, mal by prist on za tebou do TN.

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@mimirka32 ano to by mi asi viac vyhovovalo, som z Trenčína aj keď rada by som určite išla niekam do veľkomesta na vianočné trhy, no zdravý rozum a moc nepustí alebo aspoň taká opatrnosť a tá neistota že fakt neviem ci mi ten chalan za to bude stáť, mam pocit akokeby bol na mňa už celkom namotaný, lebo aj rychlo odpisuje, stále chce volať a tak, dava mi komplimenty mile… aj keď po minulosti s bývalým priatelom už neviem či to je len taktika na balenie dievcata alebo úprimnosť:/

mameha7
14. dec 2024

@timea_hajasova Noo nech príde on za tebou, nech sa trošku chlapec snaží. 😃 Alebo stretnutie na polceste (napr. Brno) a na jeden deň a potom večer domov. Asi by som osobne neriešila prespávanie, na to je ešte čas.

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@mameha7 no on je akurát z Brna priamo😅

mameha7
14. dec 2024

@timea_hajasova Ty si z Trenčína? To má do Trenčína dobré spoje potom. Jazdila som trasu Brno - Trenčín, keď som chodila do školy a bol to 1 priamy autobusový spoj.

frflos_nespokojny
14. dec 2024

ved ked pride do TN moze spat kde chce. pojdete jeden den na kavu. potom dom ak prejde vystupnou kontrolou, tak dalsi den prechadzka

barka1
14. dec 2024

@timea_hajasova no tak ak chceš zažít pekne trhy, tak prid do Brna. Snad este jazdia priame spoje. Par hodin a uvidíš.
A chalan, ktory je prilis "hrrr", znie trochu zufalo.

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@barka1 zobral by som aj kamosku, ked by bol otravny

mameha7
14. dec 2024

@frflos_nespokojny Skôr dohodla kamošku na overenie cez telefón (či je všetko v poriadku). Brať ďalšiu osobu na rande je trápne.

barka1
14. dec 2024

@frflos_nespokojny no jasne...rande v trojici 😁

lucia13022023
14. dec 2024

No ja by som nešla po dvoch týždňoch s niekym na rande do Viedne... Co ja viem, asi som bojko 🤣 zober kamošku nech je na blízku keby niečo.

kavasmliekom
14. dec 2024

@timea_hajasova žiaden, pozvi ho na medovinu, alebo čo bude chcieť 😄 a ináč, 110km nie je veľa, len výhovorka 😉

janababana
14. dec 2024

@timea_hajasova trosku citim v ovzdusi overthinking ☺️ ak si pisete dva tyzdne, a Ty zijes na SK, istotne by som nesla len tak do CR na prve stretko. A darcek istotne nie, ani meninovy ani vianocny, naco. Ak si chces urobit vylet, vezmi kamosku a chodte a s nim si daj kdesi v meste stretko na 2 hodky, kamoska sa za ten cas pomota ci uz Brno ci Praha je tam kopec toho k videniu ☺️ ale ako ti tu pisu najlepsie bude ked bude nablizku, nikdy nevies…

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@barka1 😂 no rande v trojici veru haha tak prinajhoršom kamaratka ma moju aktuálnu polohu na mobile, takze sa vidime nonstop kde presne sme obidve, aj keď si myslim, ze stat sa moze hocičo, ale zasa nechcem preháňať, je to normalny chalan, len mi to príde proste hrrrr:/

maja22
14. dec 2024

Bud opatrna. Ziadne prespavacky, urcite mu nedaj do ruky svoj obciansky (napr. pod zamienkou, ze on vybavi, zaplati ubytovanie a pod.), nedoveruj nikomu, koho nepoznas. Ak to bude ok, vsetko pride casom...

barka1
14. dec 2024

@timea_hajasova inak do Brna som prišla na prve rande za mužom...rovno s taškou, zostala som rovno 4 dni 😁 ale v zalohe som mala nocny bus o desiatej...uz je z neho ex, ale stihli sme manzelstvo a dve deti...jj,tiez som bola mlada a blbá 🤦🏻‍♀️😂

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@mameha7
@barka1 ake rande? skor spoznavacka. vidim, ze na nu ide zhurta

mameha7
14. dec 2024

@frflos_nespokojny oni si už volali, zrejme aj cez webku. Prejavujú k sebe sympatie. Je to rande.

Strana
z6