icon

Videl som svoju ex

mojino97
24. jún 2025

Nedeľu som videl svoju ex prvýkrát po tvrdom rozchode v nedeľu parku keď som sa bol najesť do reštaurácie tak som ju videl na ihrisku aj s rodičmi jej ja som bol s dvomi kamošmi podstate som zamrzol a len som jej kývol a ona nič ja viem že budem znieť blbo no emočne som to nezvládol a dostala ma úzkosť a odomna bola 20 metrov cca a myslím že to počula áno bol to môj prvý vážny vzťah v 28 rokov do trs som bol taký prelietavy ona kým nie sme spolu si užíva rôznu spoločnost ja vôbec som dosť zlomený a ani tá nedela mi nepomohla na odvahe ja viem na všetko potrebujem čas ale cítim sa moc blbo a zároveň by som ju aj chcel späť no uvedomujem si že som bol nedeľu zbabelec dasa to do budúcna napraviť keby ju stretávam a správam sa ako chlap viac vyrovnajsi a keby je volna a ja tiež že by sme to mohli dať ešte spolu hovoríme tu o relavatnom čase budúcnosti či je návrat reálny

Strana
z2
domak2
24. jún 2025

Mňa by len zaujímalo ako sa u teba zvukovo prejavila ta úzkosť, keď ta na 20 metrov pocula. Lebo zopár myšlienok mi prebehlo mysľou 💨🤭

mojino97
autor
24. jún 2025
@domak2

Mňa by len zaujímalo ako sa u teba zvukovo prejavila ta úzkosť, keď ta na 20 metrov pocula. Lebo zopár myšlienok mi prebehlo mysľou 💨🤭

@domak2 tak nevrieskal som ale myslím že to počula aj ona aj jej rodičia keď som povedal že ja som vedel že nemám prísť sem do parku a dal tričko na hlavu nebol to že vreskot

Strana
z2