Viem, že by som sa mala rozísť. Ja to však nedokážem

18. feb 2024

Nechcem byť znova sama. Po rokoch sa konečne objavil niekto. Mám ho rada. Dokážem s ním byť aj veľmi šťastná. Lenže je dosť vecí, čo mi na ňom vadí. Vecí, ktoré sa ale nedajú nijak zmeniť. Nasilu sa s tým zmieriť nedokážem. A viem, že rozchod je asi najsprávnejšie rozhodnutie. Ale nezvládla by som ho. Myslíte, že je šanca, že ostanem v tomto nie príliš fungujúcom vzťahu a že popritom spoznám niekoho lepšieho? Nezvládnem totiž opäť byť sama a opäť “nekonečne” dlho čakať na niekoho.

petronellla87
18. feb 2024

Ty musíš byť buď veľmi mladá alebo veľmi zúfalá

monikkatt
18. feb 2024

Ciste zufalstvo

vanilkovazmrzka
18. feb 2024

A co su tie veci ktore ti prekazaju?

Je mimoriadne zakerne voci tomu muzovi, zotrvavat vo vztahu a popri tom si hladat ineho…

autor
18. feb 2024

@vanilkovazmrzka napr. zatajuje veci, alebo nepovie úplnú pravdu

vanilkovazmrzka
18. feb 2024

A ty nahodou nerobis to iste?

autor
18. feb 2024

@vanilkovazmrzka tak tajím to, že mu nepoviem, čo všetko mi na ňom vadí, ale to preto, že ho poznám a viem ako prchko reaguje

kikaalex
18. feb 2024

Prosím ťa ty máš koľko rokov lebo normálna vyzretá žena, ktorá vie čo do budúcna chce (akého chlapa) by v takomto vzťahu nezostávala a už vôbec by ju netrápilo ako dlho zostane sama....zostaneš sama tak dlho ako to budeš potrebovať.

daniela2202
18. feb 2024

Až budeš mať roky a čo-to prežité , zistíš, že radšej byť sama .... ale to môže byť dosť neskoro ....a to je život 😊

mabenn
18. feb 2024

ono to je vzdy tak: ked nedokazes vztah opustit, casom ta okolnosti dotlacia k tomu, ze uz nebudes vahat

mabenn
18. feb 2024

a co je take zle na tej "samote"? preco tak strasne niekoho potrebujes, hoci je onicom?

autor
18. feb 2024

@daniela2202 práveže mám odžité a bola som radšej roky sama, akoby som sa mala s niekým dať do vzťahu len aby som nebola sama. Ja som ani nikoho nehľadala a spoznali sme sa, tak som to brala asi nejak “osudovo”. A fakt viem, že by som nezvládla sa zase sama trápiť

autor
18. feb 2024

@mabenn skôr si myslím, že časom sa niečo pokazí tak, že to ukončí skôr on než ja.
Lebo som osamotená celkovo. Bez kamarátov, bez rodiny. Tak som teraz mala aspoň jeho

mabenn
18. feb 2024

tak si ho nechaj...je to na tebe...sama citis, ze tento pristup voci zivotu a vztahom nie je uplne v poriadku, takze kym to nevyriesis v sebe, budes pritahovat take typy, kde to bude o tom "aspon niekoho mat"...byt osamoteny je v poriadku, dokonca pre schopnost mat v buducnosti zdrave vztahy, je to potrebna vyvojova faza

egonsk
18. feb 2024

paralelne si dobry vztah nenajdes a nevybudujes a nikto normalny nebude chciet babu, ktora ide preskocit a nema sil ukoncit. Ako chlapovi by mi extremne vadil pocit, ze moju frajerku oblyzuje, alebo aj sulozi este nejaky iny chlap s ktorym ona este zdiela domacnost a lóže.

leskovael
18. feb 2024

Neviem si predstaviť, ako zúfalá musí byť žena, ktorá spozná niekoho o kom už na začiatku vie, že jej vadí xy vecí a teda dosť podstatných a aj tak si radšej vyberie byť s ním, akoby mala byť sama.. Kým budeš vnímať život sama so sebou a bez chlapa ako niečo hrozné, nikdy nebudeš mať po boku normálneho muža..

grof_monte_christo
18. feb 2024

Vyzerá to tak, že jeden pre druhého ste len prechodnou stanicou. Zotrvávavanie v neperspektivnom vzťahu len predlžuje agoniu. Čo bude pre teba ťažšie, keď sa on rozíde s tebou, alebo to ukončis ty? Čo je na single živote také strašné, že ľudia takto trpia v nefunkčnych vzťahoch? Toto ja asi nikdy nepochopím 🤔

majada35
18. feb 2024

Človek má možnosť voľby...buď počúva rozum, alebo "srdce. Ty si si vybrala to druhé. Tak sa potom tráp..

minenkak
18. feb 2024

Prečo máš na niekoho čakať,tvoj život je závislý len a len na tebe,nie na niekom inom

0silvia0
18. feb 2024

Chlapa co sa vykruca, zatajuje veci posli kade lahsie. Rozmyslas zle, takto dopadla kamoska, nechcela byt sama tak si nechala vyuzivacneho chlapa, aby aspon niekoho mala. Stastna nie je.
Nebud zufalec, zacni sa kamosit so seba samou, uzivaj si zivot a nauc sa mat samu seba rada. Ked to dokazes, nebudes musiet mat nikoho pri sebe takto zufalo prilepeneho.

viestta
18. feb 2024

Ty si z clovekom, ktory prcho reaguje, vadi ti na nom kopa veci len preto aby si nebola sama? Toto je uz najvyssi level zufalstva. Skus si spomenut kde ostala tvoja hrdost a sebeucta. Ak si ich vobec niekedy mala...

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ndrag
18. feb 2024

Dalsia panenka trpitelka, co chce prezit najlepsie roky svojho zivota v nefungujucom vztahu 🙄 . Potom po rokoch, ked budes mat uplne zniceny zivot zistis ake bolo dolezite byt chvilu aj sama a pocuvat samu seba a zit podla seba a budes to lutovat.

moonlight1210
18. feb 2024

“tak tajím to, že mu nepoviem, čo všetko mi na ňom vadí, ale to preto, že ho poznám a viem ako prchko reaguje”

Zblaznila si sa uplne?!

Takeho, ked si podrzis, len nech nie si sama, a popritom budes hladat ineho, tak co si myslis, ze sa stane, ked sa s nim budes po par mesiacoch, ci roku rozchadzat?
Ked uz bude mat ten pocit, ze ste oficialny par a mate voci sebe moralne zavazky? Teda ty voci nemu?

Dostanes pekne na hubu a budes rada, ak to bude vsetko na rozlucku.

A ak zisti, ze to tahas na dve strany, lebo sa s niekym tajne stretavas a testujes, ci s tebou chce byt, aby si sa konecne s tymto prvym rozisla, tak nielen dostanes ty, ale najskor aj s nim sa pobije a velmi rychlo ti ten druhy da zbohom, ako mat na krku frajerku agresivneho chlapa. To nebude romantika, ze si ta pojde branit vlastnym telom. To sa moze na teba vykaslat.

Len sa ty pekne rozid teraz a hladaj inde. Pre vlastne zdravie a bezpecie.
Mysli aj dosledky.

autor
18. feb 2024

@ndrag definuj “chvíľu”

vorkola
18. feb 2024

ja buda teda, ked má chyby klamstva, a este ho ani pre tvoj strach nechces konfrontovat,lebo je prchky, to cim viac dalej s nim budes, mozes zostat psychicky chora.A potom kde mas v nom doveru, ze sa o teba postará,Ja som spravila taku chybu ,ze som sa dokonca za mojho ho vydala ,a robil si co chcel,nemala som v nom oporu, an icastokrat ,ked som ochorela.ale ja nastastie som mala oporu v rodicoch,Tak nakoniec som ja od neho musela odist z bytu vtedy s tromi spolocnymi detmi k rodicom ,lebo by ma nacisto fyzicky aj psychicky znicil.Prosim ta, rozid sa snim ,pokym si zdrava,Prekonaj samu sema,a posli ho k vode.Stastie mozno na teba este caka,len nepodporuj jeho zlo.Nech nevidi, ze si naivna,Ved ,teraz su vselijake moznosti dovoleniek ,kulrurnych podujati, kretstanske pute. moznosti az ,az, len sa musis od neho odosobnit,.Nebojsa, dokazes to,ved toto, co pises nema ziadnu buducnost,Aj ked si neni veriaca, (ja som)nad vsetkym je Boh,a on ti pomoze,...povedz si toto,drahy pane Boze neverim v teba, ze si, ale ak si ukaz mi dobru spravnu cestu, najst si dobreho partnera manzela.Neboj sa len ver,lebo ty si jeho milavana dcera,len P.Boha vpusti do tvojho srdca,A uvidis po case ,ze ty s nim zabodujes v dobrom. Ak si sa odstrihla od tohto tvojho manipulatora, nemaj ho v nenavisti,lebo aj on je bozi syn,ale tieto jeho preciny klamstva ,sa kazdopadne nezhoduju, ani so svetkym svedomim, nieto este s Bozim.vela stastia,vzchop sa, a vsetko s nim pretrhni,pokym nie si tehotna

viestta
18. feb 2024

Chvila v tomto pripade znamena cas, kym si neuvedomis, ze mas dost vysoku hodnotu aby si nestracala cas s nevhodnymi jedincami. V tvojom pripade je to aj cas kym pochopis, ze tvoja hodnota sa neznizuje ak si singel a ani to, ze by si bola vo vztahu ju nezvysuje. Nie v ociach okolia, ale v tvojich vlastnych (tomu sa hovori sebeucta a sebelaska)

alickapusinka
18. feb 2024

Si zúfala jasne že si nikoho nájdeš, Lepšie teraz koniec pokiaľ nemáte deti potom sa odchádza horšie.

mikadooo
18. feb 2024

Nedokážem, neviem, nechcem. Aké rady tu čakáš? Dať sa dá všetko. Ale šanca, že niekoho stretneš, keď si vo vzťahu je určite nižšia ako šanca, že niekoho stretneš, keď si sama.

zuzinka888
18. feb 2024

Radsej budem zit zivot so sebou- naplneny a stastny( nespoliehaj sa ze ta niekto iny urobi stastnou) ako stracat cas a mladost s niekym s kym to nema buducnost. Raz sa zibudis a zistis,ze si premsrnila s niekym zivot???? Druhu sancu uz nedostanes, zivot mas len jeden.

biglovemom
18. feb 2024

Ty nevies zit(byt) sama.

A to je velmi zle.

Poradila by som ti psychologa.