Viete dôverovať partnerovi napriek pochybnostiam?
Prosim nesudte!! Asi intuicia mala som nejaky tusak a stalo sa mi to raz. Ze som si pozrela ci si s niekym nepise. Predchadzalo tomu akoby ochladnutie z jeho strany, mensi zaujem o sex. Aj ked stale je mily zaujima sa ale uz to nie je ako predtym. Nasla som mu 2 konverzacie so zenami, pisali si cely den ale bolo vidno ze konverzacie su akoby odseknute a nemaju zaciatom v podstate, cize ostatne spravy zmazal..narovinu som sa ho spytala tak ze to su zname s ktorymi si napose eaz za sto rokov no s oboma si nahodne napisal v jeden den..??!! Neverim mu a on este zo mna robi podozrievavu. Proste to citim, ze nieco tam nehra. Verili by ste alebo je moje tusenie spravne? Ze tam je nieco viac
@gribka1 ja som mu povedala ze nema robit zo mna blbu a neverim mu ze si pisu len tak najprv sa snazil hrat blbeho ze co riesim vlastne a potom mi povedal ze aj ked povie cokolvek verit mu nebudem a ze ako chcem a nema na to ani co povedat. Potom mi zas vyvolaval niekolko krat ale ja som tak znechutena z neho ze nemam zaujem. Aj na pokec siel vlastne asi preto ze yi tam pise so znamymi..
@marca12 k tej jednej co si pisali a smajliky neviem co mi povedal ze to je jeho prvej byvalej 21r dcera s ktorou ue v kontakte a obcas si napisu 🙈 tak to ma dorazilo. Nikdy ju nespomenul ze su v kontakte. Mam dost..
On sa nemal ako vyhovoriť, tak bol ešte aj múdry. Jemu to dôjde postupne a ešte môže skúšať. Ale to tvoje znechutenie chápem.
Je vadný? No tak teraz si môže písať s kým chce a koľko chce. Myslel, že si blbá?
@gribka1 asi ma mal za blbu a to s jeho byvalej dcerou ma dorazilo. On ma 34 a ide si s 21r posielat smajliky s vyplazenym jazykom a ktovie co este. Je mi z neho fakt zle..mozno si pri tom predstavuje svoj7 byvalu kedze je este aj jej menovkyna. Ja zasnem
Uz radsej nechcem ani nic viac vediet...
nemas mu verit a dobre si urobila. ja som raz takto tiez urobila scan konverzacii a to som fakt necakala, co tam najdem. ja som bola blba a dala som tomu sancu, 3/4roka potom som sa denne zozierala pochybnostami a myslienkami, ze s kym je, ked nie je doma, ci si nevypisuje s nejakymi babami a tak.
ta nastrbena dovera uz sa nedala nikdy dokopy a bolo to len zbytocne stracanie casu.
takze klobuk dolu a drzim palce, nech sa cez to co najskor prenesies.
Ja myslim ze vela x sa zeny boja odist od chlapa a prehliadaju tieto preslapy alebo nemaju kam ist alebo sa boja byt same. Mne je tiez vselijako prvy vecer sama nemam vela ludi uz z rodiny na travenie casu ani vela kamaratok tie nemaju vela volneho casu. Ta samota ma momentalne desi ale snad to preboli a bude lepsie..
Casom to preboli a uvidis,ze nic lepsie sa ti nemohlo stat ako sa zbavit takeho chlapa.
@marca12 Dakujem ❤️ dufam ze to rychlo preboli este tam je spomienkovy optimizmus a neuvedomujem si naplno ze ten chlap nie je vhodny na vztah..
@sevrin este budeme spolu do konca mesiaca v podnajme, neda sa mi odist skor tak to musim pretrpiet..snazi sa tvarit nad vecou ked sme spolu ale nejako citim ze ho to stve, dnes na mna ani nepozrel ked sme sa rozpravali..
@rawmamka nebolo to zas tak zeby som vsetko doma robila vyvarala vyckavala ho..mam svoje zaujmy chodim vela sama vsade ale on akoby stratil zaujem o mna, ktory bol na zaciatku. Asi euforia z tych, s ktorymi si pise a ja som ho rychlo omrzela. Su aj take typy chlapov, taki ti ,,lovci" a myslim ze som zial natrafila na jedneho z nich
Ak na teba ani nepozrel z dôvodu, že sa hanbí za to čo spravil, tak je to v poriadku. Dobre ho dus po zvyšok mesiaca.
@sevrin neviem ci sa hanbi ale vidim ze ho nieco skrie. Aj ked neviem preco ma co chcel moze si v klude pisat aj s 10mi naraz 😄
@tmonika presne tak len oblbovat a oni nic, jasne to moze na inu skusat
A ako dlho ste boli spolu vo vzťahu?
Pekný blbec...
@tmonika pol roka by bolo teraz..
Máš šťastie v nešťastí, že ste spolu boli krátko, nemali ste deti, žili ste v podnájme, takže žiadne vážne záväzky ste nemali a nestratila si s ním veľa času. Ak si ho prestala baviť po pol roku, predstav si aké by to bolo po x rokoch v manželstve, s deťmi a hypotékou na krku, to by bola oveľa oveľa horšia situácia.
@rawmamka ved to aj som rada ze sa tak skoro ukazal a ze ja nie som az taka naivka a spamatala som sa ze to nie je dobre

Vlastne si ani nemala na výber. Držím palce zvládnuť to. Asi ani veľmi nebojoval proti tomu, či?