Vo vzťahu sa cítim ako druhá možnosť
Ahojte. Neviem, ci mi viete poradit, ale potrebujem sa len vyrozpravat, lebo uz mam pocit, ze mi z toho prepina. S partnerom sme spolu 6 rokov, mame jedno dieta. On je navonok fajn chlap – pracovity, pomaha doma, nie je agresivny ani vyslovene zly. Ale nieco vo vnutri mi uz dlhsie hovori, ze v tomto vztahu som tak trochu navyse. Niekedy mam pocit, ze som pre neho len „istota doma“ – clovek, co navari, postara sa o dieta, udrzi domacnost pokope. Ale laska? Zaujem? Uprimny rozhovor? Akoby to vsetko zmizlo. Ked ma chvilku volno, radsej ide na mobil alebo za kamaratmi, nie za mnou, Na sviatky si spomenie, ale bez snahy, bez napadu, bez emocie. Ked mu to poviem, odpoved je vzdy „ved co ti chyba, nebijem ta, nezijem v krcme.Uz som mu pozerala do mobilu ci si s nejakou nepise a nic. Nema ani IG, ani ziadnu zoznamku nainstalovanu. Čo mám zmeniť? Budem vdacna za kazdy nazor.
Rozumiem, no ked ste sa davali dokopy tak co taky nebol? Ved pokial bol aj predtym taky, tak teraz sa nestazuj. A uprimne ked si vezmem ako (ne)funguju ine pary tak mozes byt fakt rada ze mas chlapa na ktoreho sa mozes spolahnut a ze ti nerobi hanbu, nebije ta a je zodpovedny.
Však ho donúť za tebou šalieť ako na začiatku vzťahu. Spomeň si, čo v ňom prebudilo vášeň. Aj my ženy proste občas musíme urobiť krok ale vačšinou len čakáme a čakáme a sme kyslé, že nám nesplnia muži to, na čo myslíme
neporadím ale mám podobne.. darček na Vianoce, meniny, narodeniny nepamätám, veď veta: kúp si čo Ti treba… pri narodení dieťaťa som chcela koláč lebo som nemohla cez tehotenstvo sladké, tak že nestihol ho ísť kúpiť… dnes má maly 3 mesiace a ani raz ho nenapadlo ten koláč doniesť… cez deň si ide pospať lebo je unavený, že ja som 3-4x cez noc hore nevadí… rozprávala som sa x krát, nepomohlo nič… žijeme jak z donútenia spolu
@liliblacky bože ako vás chápem, ako cez kopirák , takisto som sladké nemohla celé tehotenstvo, takisto má naše bábätko 3 mesiace a tiež mám pocit že žijeme spolu len preto, že máme spolu dieťa
Nie je to mamickar, lebo tym ide iba o zalozenie rodiny a dieta?
"nebijem ťa, nežijem v krčme" emočná inteligencia nula bodov. Akože nerozumiem ľuďom, ktorým toto stačí, takto fungovať. Veď doma mám, funguje to, tak načo niečo spraviť navyše, snažiť sa.
@liliblacky bože ako vás chápem, ako cez kopirák , takisto som sladké nemohla celé tehotenstvo, takisto má naše bábätko 3 mesiace a tiež mám pocit že žijeme spolu len preto, že máme spolu dieťa
@martina0782 a ja ste sa rozprávali o tom? Môj si nedá nič vysvetlit, všetko berie ako útok 🤷🏽♀️
@martina0782 a ja ste sa rozprávali o tom? Môj si nedá nič vysvetlit, všetko berie ako útok 🤷🏽♀️
@liliblacky nápodobne, ak by ste chceli rada s vami popíšem v súkromí
@liliblacky nápodobne, ak by ste chceli rada s vami popíšem v súkromí
@martina0782 kľudne, budem rada!
neporadím ale mám podobne.. darček na Vianoce, meniny, narodeniny nepamätám, veď veta: kúp si čo Ti treba… pri narodení dieťaťa som chcela koláč lebo som nemohla cez tehotenstvo sladké, tak že nestihol ho ísť kúpiť… dnes má maly 3 mesiace a ani raz ho nenapadlo ten koláč doniesť… cez deň si ide pospať lebo je unavený, že ja som 3-4x cez noc hore nevadí… rozprávala som sa x krát, nepomohlo nič… žijeme jak z donútenia spolu
@liliblacky toto je veľmi ťažké pre ženy keď je malé dieťa a treba k nemu vstávať.aj u nás to tak bolo. Ale to sa zmení. Teraz majú naši chlapci 7 a 6 a ten mladší je jeho prisavka. Každý večer si musí muž ísť s ním ľahnúť 😂🤭 tak čo ti poviem, keď si spomeniem ako som k nemu vstávala keď bol malinký..no je mi dobre teraz 😁
Vztah je vzdy o dvoch ludoch. Ty co robis preto,aby bol radsej s tebou a nie na tom mobile? Treba na vztahu pracovat a nemat nerealne ocakavania. Ak nikdy nebol pozorny,tak nemozes cakat,ze narodenim dietata alebo rokmi prezitymi spolu,sa jednoducho zmeni. Ak nieco chces,musis to povedat. Inak sa nenauci. Zaklad je komunikacia a komunikaciou nemyslim siahodlhe monology,ale rozhovor. Na mojho plati strucne a jasne. On nepotrebuje pocuvat 20 minut o jednej veci,staci,ze mu to poviem 2 vetami a hned pochopi.
Môj je pracovitý, doma pomáha len veľmi zriedkavo aj to sa bavíme len o umývaní riadu, dieťaťu sa venuje, nevarí, neperie atd, na sviatky zabúda, a keď už je zle a neskoro rýchlo to hasi bez slova prepáč alebo žeby ho to aspoň mrzelo na ňom nevidno.
Tiež to tak vnimam že som len jeho istota, lebo predomnou do 25 tky nemal žiadnu babu, bola som jeho prvá čo zbalil a aj si vzal
Teraz už po rokoch manželstva a dieťati, nezáujem o moje pocity, moje potreby, neobime ma, už si dávame automaticky len pusu keď ide do práce alebo keď sa vráti, nespime spolu už vyše roka, nikoho nemá. Takže viem veľmi dobre ako sa cítiš a ja už nemám energiu vieš s ním ďalšie vážne debaty... Už to vzdavam , komunikácia nepomaha.
"nebijem ta, nezijem v krcme"... by som mu povedala, že ak má byť toto útecha, tak tá krčma bude asi jeho najbližším domovom🙄
Toto co pises,mi strasne pripomina mojho brata a jeho uz byvalu zenu. Zamilovany par,vsetko fungovalo pokial sa nevzali. Ukazovala mu hodinky v obchode ake sa jej pacia........hned na meniny ich mala. Opytala sa ze naco ich kupil,ved len povedala ze su pekne. Neboli lacne,ale nikdy si ich nedala na ruku. Kupil kvety- zle,lebo zbytocne vyhodene peniaze. Kupil jej oblubenu bonbonieru- zle,lebo mal kupit inu. Zaplatil dovolenku- ziaden sex na dovolenke. Lezala cele dni na lehatku ako lemra,zisla z neho len sa najest a vecer vzdy urobika dusno pre istotu.Kupil jej auto- po dvoch tyzdnoch ho sla pozriet a vyskusat. Na otazku ci je normalna,ze iny clovek by sa radoval a hned by sa siel previezt,tak povedala,ze zaparkoval na druhej strane parkoviska a potraviny su opacnym smerom tak nemala dovod tam ist......jednoducho cokolvek urobil,nic nebolo dobre.......takze to skoncilo tak,ze jej prestal cokolvek kupovat. Pred vianocami si sama objednala darceky ak chcela mat nieco pod stromcekom dala mu blocek a on jej preplatil. Na narodeniny,meniny,den zien tak isto.....Prestali spolu spavat,lebo stale jej nieco bolo..........a potom sa zacala stazovat,ze on sa nesnazi,ze uz ju dvakrat odmietol vecer,tak ona sa snazit nebude,ze nieje pozorny ,nekupi jej ani obycajny kvet........teraz zije spokojny,berie si dceru kedy chce,robi si vylety s nou a nestastnica sa nestiha cudovat.......
"nebijem ta, nezijem v krcme"... by som mu povedala, že ak má byť toto útecha, tak tá krčma bude asi jeho najbližším domovom🙄
@tiezjedna Aby som Ti to povedal. .....presne toto jej odpovedal a povedali sme jej to aj my........mala si dobreho muza,neoacilo sa Ti,tak bud spokojna .....nepije,nebije Ta ,zarobi dobre a nic od Teba nechce......ved mas co si chcela
Pozvi ho na pizzu, ☕🍰 do mesta, večer do kina, spravte si grilovacku. Upec koláč, ktorý má rad a povedz mu, že za odmenu nech ťa pozve na večeru. Veď už bude teplo, kľudne môžete ísť aj s kocikom. Ak sa nič nedeje, vzťah upadá do stereotypu a láska sa vytráca. A kde ešte máte do staroby? To chces tak žiť? Ak on nič pre to nerobí, urob ty. Držím vám palceky 👍