Vrátil sa k frajerke. Som len náhradná možnosť?
Ahojte
Musím sa s Vami podeliť o môj osobný zážitok s jedným mužom. V marci ma požiadal o priateľstvo na fb a keďže som ho poznala už roky tak som žiadosť prijala no a začal mi písať. Na druhý deň prišiel na kávu a potom sme sa každý deň stretávali. Boli sme spolu v kine, na výletoch, padli prvé bozky, pokus o sex nevyšiel lebo mal problém a celkovo to bolo potom také málo o intimite ale mali sme sa o čom rozprávať a bolo mi s ním fajn. No a mesiac po tomto intenzívnom stretávaní sa, mi povedal, že chce byť len kamarát, že sme to mesiac skúšali a nič. Dodám ešte jedno dôležité info: 2 dni pred tým mu vyvolávala bývalá asi 8 krát po sebe keď sme boli večer spolu plus sa mi priznal, že mu písala už pred týždňom. Spýtala som sa ho kedy sa vlastne rozišli a vraj vo februári...tak ma napadlo, že ona bude príčinou jeho náhleho len kamarátstva. Ešte sa chcel raz stretnúť, ale ja som už nechcela, len som mu popriala všetko dobré. No a pár dní na to keď som potrebovala aby mi niečo vrátil a spýtala som sa ho ako sa má tak mi len odpísal, že je s frajerkou...fakt ma to pobavilo hlavne keď mi ich vzťah popisoval ako samá hádka, vytýkala mu, že si píše s dcérou, dokonca musel mazať správy, ktoré si s ňou písal, lebo jej to vadilo ale ona mu telefón ukázať nechcela...
Docvaklo mi tak vlastne veľa vecí, lebo som nechápala prečo to tak zrazu ukončil...bola som len vyplnenie jeho voľného času alebo tak chcel vyhecovať bývalú aby sa k nemu vrátila?
@drobcek3003 bol to veľký dozretý muž s charakterom. Žiadne decko, ktoré nemôže byť ani minútu samo. O takého sa žena môže oprieť 🤣" Škoda" že sa vrátil k bývalej. 😵💫
@drobcek3003 bola si pre neho len barlička na odpútanie sa od ex. Nepreskočila iskra, tak išiel do toho, čo pozná
Ja som sa tiež vrátila k bývalému po tom, čo som sa začala stretávať s niekým. Čo je na tom?
@drobcek3003 podla mna na zaciatku to nemyslel zle, ale byvala ho zlomila...zrejme bola nad nim dominantna tak povolil...nie je to o tebe ze si bola malo....
Podla opisu je to nejaky tutmak, este ani sexovat nevie. Neznie to ako nieco, za cim by si mala banovat🙃
zhrniem ti to aby si mala jasno a netrapila sa:
1) bola si len nalepka na jeho nevydareny vztah. Žiaden muž po mesiaci rozchodu nie je pripravený randiť, obzvlášť, keď majú spolu dieťa a ten vzťah bol dlhoročný
2) bolo mu jednoduché ťa "odkopnúť"/pasovať na kamarátku, lebo k tebe nemal city
3) nestál mu, lebo myslel na ex a v hlave to nemal zrovnané.
4) bola si aj voľnočasová aktivita a jeho ex vôbec nemusela vedieť, že sa stretávate.
Je mi to ľúto, že sa ti to stalo, ale vybrala si si emocionalne nedostupneho muza ktory nebol pripraveny randit a chcel len zahnat myslienky na ex. Dufam, ze si si vzala poucenie a nabuduce uz sa radsej nepustaj do vztahov kde muz skoncil vztah v rozmedzi 3-5 mesiacov. Cim dlhsi vztah, tym viac potrebuje clovek (m/ž) casu na zabudnutie
@anonym_328ada neplati to vzdy. mam partnera takmer 20 rokov. zacali sme chodit spolu, ked bol s ex rozideni mozno tyzden. ona nechala jeho.
@anonym_328ada neplati to vzdy. mam partnera takmer 20 rokov. zacali sme chodit spolu, ked bol s ex rozideni mozno tyzden. ona nechala jeho.
@anonym_cad8f2 výnimka potvrdzuje pravidlo. Ja si myslím, že vo všeobecnosti ale platí, že ten kto ľúbil a bolel ho rozchod sa bude dlho trápiť a dlho nebude pripraveny na randenie
Koľko máte rokov?
@zanka777 podla mna mentalne 17 ale ak ma dakto zo zucastnenych dcerku, tak tipujem 22 🙂
zhrniem ti to aby si mala jasno a netrapila sa:
1) bola si len nalepka na jeho nevydareny vztah. Žiaden muž po mesiaci rozchodu nie je pripravený randiť, obzvlášť, keď majú spolu dieťa a ten vzťah bol dlhoročný
2) bolo mu jednoduché ťa "odkopnúť"/pasovať na kamarátku, lebo k tebe nemal city
3) nestál mu, lebo myslel na ex a v hlave to nemal zrovnané.
4) bola si aj voľnočasová aktivita a jeho ex vôbec nemusela vedieť, že sa stretávate.
Je mi to ľúto, že sa ti to stalo, ale vybrala si si emocionalne nedostupneho muza ktory nebol pripraveny randit a chcel len zahnat myslienky na ex. Dufam, ze si si vzala poucenie a nabuduce uz sa radsej nepustaj do vztahov kde muz skoncil vztah v rozmedzi 3-5 mesiacov. Cim dlhsi vztah, tym viac potrebuje clovek (m/ž) casu na zabudnutie
@anonym_328ada s frajerkou ku ktorej sa vrátil nemá dcéru. podľa mňa teda.
ostatné súhlas.
Koľko máte rokov?
@zanka777 mám 44, som rok a pol po rozvode s dvoma deťmi, on tiež 44 a dcéru má s inou ženou, nie s touto ku ktorej sa vrátil.
Skusil, nepresla si, vratil sa k overenej znacke, aj ked nebol spokojny. Nemyslim, ze je za cim plakat.
Pozri je to chrapúň bez chrbtovej kosti. Buď rada, že si sa ho zbavila a ani to nemuselo trvať dlho. S tou “bývalou” tiež dlho nevydrží za týždeň ho odkopne preto, prečo prvýkrát … Takíto toxickí šialenci nech sa stretávajú medzi sebou.
@zanka777 mám 44, som rok a pol po rozvode s dvoma deťmi, on tiež 44 a dcéru má s inou ženou, nie s touto ku ktorej sa vrátil.
@drobcek3003 vykašli sa naňho už o to viac keď píšeš ako ste na tom vekovo a tak. Absolútne by som sa s ním ďalšej nekontaktovala zablokovať všade venovať sa sebe deťom a nech si hlupák robí čo chce. Ale žiaden návrat by nehrozil.
@drobcek3003 Netráp sa, sú vzťahy,kde funguje len sex a su ľudia, ktorí kvôli nemu alebo práve preto vo vzťahu zotrvajú
@drobcek3003 no tak s ňou asi problém s intimitou a sexom nemal... čo už, po necelých 2 mesiacoch by som sa nad tým ani veľmi nezamýšľala, nestojí to za to

no a akože - čo už s tým? pošli ho minulosti. je to už len kamarát ...