icon

Vrátili by ste sa k bývalému partnerovi?

mojakava
8. dec 2024

momentálne riešim bývalého. Rozišli sme sa pred ôsmimi rokmi teraz si píšeme si spolu už pomaly rok ... Proste mi píše že by to chcel somnou skúsiť znova že veľmi oľutoval že sme sa nechali už sme sa aj stretli bolo všetko fajn problém je ten že ja nie som si istá či sa mi to vyplatí totižto mám dve deti s prvého manželstva a on je slobodný a bez diétny to na tak trápi neviem či sa mi to celé oplatí 😔 čo by ste robili babi ? Vrátili by ste sa k bývalému ?

petamich
8. dec 2024

Aky bol dovod preco je byvaly? To ty najlepsie musis vediet 🤷‍♀️ ak nejaka hlupost, tak preco nie, ak sa ti zda, ze by to mohlo mat potencial

rebi789
8. dec 2024

@mojakava maj takýto mindset a naďalej budeš slobodná s 2 deťmi🤷🏻‍♀️

dadka1997
8. dec 2024

@mojakava preco ste sa rozisli ? Co znamena slovo skusit ? Vztah sa neda skusit a uz vobec nie, keď máš deti

sissy27
8. dec 2024

@mojakava ty si strasne zufala, ze?

viestta
8. dec 2024

Pamamtas si este dovod, pre ktory sa stal byvalym? Ked nie, tak si rychlo spomen.

anketkarka
8. dec 2024

Či sa Ti to oplatí? Vzťah sa má oplatiť? Kedy by si to brala tak, že sa Ti to oplatí? Prečo je problém, že on nemá deti? Ja tomuto postoju vôbec nerozumiem. Hádam by ma zaujímalo, či by mal rád moje deti. Či sa zmenilo to prečo sme sa rozišli. A to Ti tu nikto nenapíše.

klotildabazarik
8. dec 2024

@mojakava sibe ti? To sa inak neda ani napísať, on sa nudi a ty asi tiez sk mu odpisujes🙄

ibrunova
8. dec 2024

Nemal kam zapichnúť, tak sa ti ozval, to je všetko. Si naivná, veľmi naivná.

nika185
8. dec 2024

moja sesternica sa dvakrat vydala za rovnakého muža a dvakrát rozviedla s ním, naletela, že sa zmenil a scénar sa po svadbe opakoval, podviedol ju

barborachors
8. dec 2024

osem rokov je strašne vela... keby sa date dokopy po roku, dvoch, mozno by som tomu dala sancu. Ale po cca desaťročí dufat ze to s tebou mysli vazne je absurdita. Nebud makka a posli ho do prdele.

svetlonos
8. dec 2024

@mojakava
cudzi chlap bude uplne zeravy deliť sa o teba s dvoma! detmi a pripadne sa o ne aj starat, aha!
Co do neho blesk udrel, ze by sa z neho stal "vedomy" nový človek? Príde k vám, lnarusi zabehnutý systém, bude ti kecat do výchovy ako co robíš na hovno a bude po romantike!
Chceš kamosa s výhodami? Smelo do toho! S ochranou.
Ale tiez nepíšeš dôvod rozchodu, to by pomohlo. Lebo deti vztah neuvažujú ale preverujú!

plamienka555
8. dec 2024

@mojakava mám pocit, že máš strach. Strach z nového vzťahu, strach z minulej bolesti a aj strach, že znovu ostaneš sama na deti, pričom by ti mohlo pribudnúť ďalšie (súdim z toho, že je slobodný a možno by vlastné dieťa chcel). ALE, stále môžeš robiť také veľké kroky, aby si nestratila stabilitu. Porozprávaj sa s ním hneď od začiatku, čo očakáva. Zdôver sa mu so svojimi obavami. Ak sa necítiš na ďalšie dieťa, povedz mu to. Neboj sa vyrozprávať zo svojich obáv.

cukroska
8. dec 2024

@mojakava U mna by so musel predovšetkým získať deti a potom mňa. A vzťahy nie sú o tom či sa to oplatí Buď sa chceme, alebo nie.Hlavne kde sú deti.

zuwa78
9. dec 2024

Koncentruj sa na seba a deti.....do minulosti sa nevracaj.....

mantilka
9. dec 2024

Mala pravdepodobnosť, že to vyjde. On si s tebou len píše, taký dlhý čas? Pozná tvoje deti? Toto je skôr zúfalstvo z oboch strán.

adonish
9. dec 2024

@mojakava vrátila som sa po 12 rokoch 😉 sme spolu už 7 rokov a máme 2 deti. Najlepšie rozhodnutie môjho života ♥️ keď sme sa dávali dokopy, boli sme obaja bezdetni.

lauricka
10. dec 2024

@mojakava čo znamená "oplatí" ?

simcas75
10. dec 2024

V akom zmysle vyplatí? S čím kalkulujes ?

ina2405
12. dec 2024

@nika185 aj u nás jedna v rodine, ešte si pri pokuse č.2 urobili bábo..teraz sa na neho nemôže ani pozrieť, chápem ju.

strop23
12. dec 2024

@mojakava ak ma zaujem zit so zenou s dvomi detmi to je podla mna hlupak, ale bud rada ze este taki su :D No ja mu zase neverim ze by s tebou ostal, kedze on je este bezdetny, tu zodpovednost rodica nema.

zlotka
12. dec 2024

Aj ja si myslím že sa nudí,a skúša ,ja osobne by som dvakrát do tej istej rieky nevstúpila. .

foterlotor
17. dec 2024

Skus najprv dostudovat gramatiku. Je to hanba.