Vrátili ste sa niekedy k bývalému partnerovi?
Ahojte keď už sa dá anonymne prispievať tak toto by ma zaujímalo. Vrátili ste sa niekedy k ex? Aký bol dôvod vášho rozchodu? Vydržalo vám to po návrate? My sme od seba rok, máme spolu dieťa, bola to veľká láska ale jeho správanie ku mne bolo niekedy naozaj otrasné a úplne ma to zničilo. On sa celý rok snaží aby som sa k nemu vrátila, tvrdí že sa zmenil, že už by všetko robil inak, pomáha mi s čím potrebujem. Hovorí že bez nás je jeho život prázdny. No ja akosi stále vnútorne neviem do toho vstúpiť naspäť mám tam taký blok a obavu že to bude znova to isté po čase a to by som už asi neprežila. Veľmi to bolelo cele. Myslela som si že je to zamnou ale očividne nie keďže pridávam túto tému. Neviem... Dali by ste šancu? Povedzte mi kľudne aj anonymne svoje príbehy možno mi to pomôže utriediť si myšlienky
Nie nevratila
Pokial si ma raz nevie vazit tak proste nevie, je v poriadku ze si uvedomil chybu to uzna maloktory chlap a snad ho to posunie v zivote dalej
A urcite dieta nie je dovod na vratenie tak ako nie je dovod aby rodicia ostavali spolu ked im to nefunguje a chlap sa sprava ako hulvat
Toto by aj mňa zaujímalo.. ci sa chlap dokáže zmeniť ak straca rodinu? Môj osobný nazor je ze nie a keď áno len na chvíľu.. zial
iba k prvému frajerovi, mala som 17, asi len to jediné ma ospravedlňuje. ale aj tak som to potom skončila, nemalo to význam ...
Áno, vrátila. Zlé rozhodnutie
K manželovi nie,ale k priateľovi áno,niekoľko krát k tomu istému 🤣,ale bola som teda ešte mladá a blbá 🤣
Určite nie takíto ľudia sa nemenia s takím som žila 11 rokov a som rada že som sa ho zbavila dokola sľuboval ako zmení bude sa spravat inak ale nevážil si nas takže dovidenia, maj sa trocha rada ty toto nepotrebuješ na čo to je dobré potom sa zas budeš trápiť pre niekoho kto za to nestojí chlapi sa začnú snažiť až vtedy ked im horí za zadkom a myslia si že žena im dá šancu ale ked zavrieš dvere a fakt tu šancu nedáš snaha odíde a príde nenávisť. Ži pre dieťa a pre seba
Urcite nie, ak si vazis samu seba, ak sa k tebe spraval otrasne, tak to nema zmysel, uz raz ta znicil, nedovol aby to spravil druhy krat ;) on sa pouci a ty najdes svoje stastie v naruci niekoho ineho ;)
bez ohladu, ze mate spolu dieta, nedala by som druhu sancu niekomu, kto sa ku mne spraval bez respektu
Ja som vrátila k svojmu prvému frajerovi, ten vzťah už potom nebol dobrý, takže sme sa aj po krátkej dobe rozišli. Otec mojich detí ma opustil, správal sa ku mne hrozne, tiež sa chcel vrátiť, ale nechcela som. Nevedela som zabudnúť to, čo všetko spravil. Podľa mňa je to tak jeden prípad z tisíc, kedy sa ten chlap naozaj zmení. Ja by som druhú šancu nedala, neverím na ne.
Ja som sa vrátila. Začali sme spolu, keď sme boli mladí, boli sme spolu pár rokov, hádali sme sa len kvôli hlúpostiam. Po 3 rokoch od rozchodu sme dali znovu dokopy, sme spolu 3 roky, máme krásny vzťah. Je ale teda dôležité prečo ste sa rozišli a ako sa k tebe partner správal. Ja som sa vrátila len preto, lebo som vedela, že sa ku mne choval pekne, len sme boli obaja ešte mladí, jednoducho zlé načasovanie.
Nie. A postupne by som ho odstrihla a riešila s ním iba veci okolo dieťaťa.
@anonym_autor vrátila 2 krat. Ale to on sa rozišiel so mnou nie ja s nim 🤣 prvýkrát to urobil ked som ho podviedla…
@anonym_autor nie, nevrátila, nikdy. Z nejakého dôvodu som sa predsa s ním rozišla a ľudia sa vo svojej podstate nemenia
@anonym_autor Vrátila ale za polroka som odišla a viac sa nevratlia a už mam noveho muža a jedine čo lutujem že som si vôbec brala mojho ex a ten polrok som vlastne ja nemu dovolila aby sa vratil ale skôr kvoli dcéra obidvaja ma manipulovali robili vyčitli....potom som povedala dosť obidvom.
Ano vratila som sa k Ex manzelovi a po pol roku bol definitivny koniec.
Clovek sa nezmeni .
@anonym_autor vrátili sme sa k sebe, nevydržalo to
A zabudla som , druhy partner -otec dietata ,este aj psycholog mu vysvetlil kde je problem ,aj to prd pomohlo 😂
Za 3 mes bol v starych kolajach .
Takze umna sa vlastne 2x potvrdilo ze Charakter cloveka sa proste nezmeni ked to on nebude chciet nejakou terapiou…..
Ja som sa vrátila. Ale v situácii ktorá sa nedá porovnať s Tvojou. Začali sme spolu chodiť keď som sa dostala do jednej partie, mala som 16 a on 20. Ja som skončila 1. ročník strednej školy a on už bol po vojne. Mala som pocit že on bude chcieť od vzťahu niečo iné než ja tak som to ukončila. Aj naďalej sme sa ale stretávali, lepšie spoznávali a po dvoch rokoch sme sa opäť dali dokopy. Odvtedy prešlo 23 rokov, z toho 17 sme manželia🙂
Mala som kolegyňu,podobný príbeh ako tvoj.
Odišla od muža rodičom,2r syn.
On si ju nevazil žil si svoj život slobodného mládenca.
A jedného dňa sa zbalila a odišla. Zzila sa so životom s rodičmi, zvykla si..na dome mala svoje poschodie.
On, asi hromy blesky ho osvietili,denne ju kontaktoval,prosil,robil veci,dokazoval lásku,sľuboval.nechcela. On hádam 1.5r mal výdrž,snažil sa.
Nakoniec ju prehovoril,ja som jej iba povedala, že ľudia sa nemenia, že dávam tomu mesiac,dva a je to kde aj bolo.
Presne 4t vydržala a odišla druhý x.
Rieš dieťa, spomeň si, ako ti ublížil,koľko ti trvalo dat sa do pohody.
Nevrátila. Ukončujem vzťahy až vtedy, keď som si istá, ze to mam v sebe uzavreté. A čakám to aj od opačnej strany.
Ak by som ho ľúbila, ak by sa ozaj poučil atď...tak jednu šancu by som mu dala.
Ale pokiaľ by tam kde nemu z mojej strany žiadne city neboli, v žiadnom prípade..všetko záleží od vzťahu aky ste mali...ak ti fyzicky ublížil, tiez nie, ak bol vulgárny tak tiez nie ..nevera atď tiez nie...niekomu sa návrat podarí, iným zas nie.
Ja mam známu co si dokonca 2x vzala toho istého chlapa a 2xsa aj rozviedla s nim.
@anonym_autor Áno ja dávam druhé šance každému človeku. Pokiaľ ma fyzicky, psychicky netýra,nezhadzuje pred ostatnými a neponižuje.Zalezi od dôvodu pre ktorý sme sa rozišli. Lebo áno ľudia sa aj menia ,dozrievajú,vedia si uznať chyby a zmeniť sa. Samozrejme nie každý je taký.
Ja som mužovi druhú šancu dala. Nepácila sa mi jeho pohodlnosť, uprednosťovanie rodičov,záujmom predo mnou. A sme spolu viac ako 25 rokov a neľutujem. Je najlepší otec, muž, ktorého mi závidí rodina.Ajj keď pomáhať nikdy nepomáha v domácnosti, ale vybaví, zariadi, nákupy a hlavne zodpovedný prístup ku všetkému.
Nakoľko nie som šofér nikdy nepovedal, že nepôjde kde potrebujem ja,alebo jeho rodičia, či moja mama. Chodíme na dovolenky ,výlety a on je ten,čo detailne neplánuje od cesty výlety (ja vymyslím čo s čím) s on googli ako spojiť a ja tá čo všetko zbalí, nakúpi, postará sa o všetko okolo.Vratane deti kým boli malé.
@anonym_autor A zavážilo aj to,že to bola veľká láska. Spočiatku je človek zaslepený,ale po čase si uvedomí, že tak toto niee ! Ale láska hory prenáša a povedala som si,že nájsť muža, ktorí nepije, nefajči, nechodí s kamarátmi, je zodpovedný maximálne uz nikdy nenájdem.
@anonym_autor Ahoj autorka, kedze sa k tebe nespraval predtym normalne a nevazil si ta, tak rozhodne sa k nemu nevracaj. Nepodlahni terajsim sladkym reciam ako sa zmenil. Nezmenil sa, len sa snazi a keby ta dostal jeho snaha by opadla za tyzden-za dva. Rozhodne sa k nemu nevrat.
Nie. Ale priznám sa, že v jednom prípade som bola k tomu naklonená, chcela som. S odstupom času som rada, že sa to nakoniec nezrealizovalo
@anonym_autor vrátila a neľutujem. My sme sa stretávali občasne aj počas odlúčenia, aj sme mali chvíľu iných partnerov, no láska nezmizla. Pracovali sme na tom, obaja sme sa zmenili v mnohých veciach, a teraz sa ľúbime ako na začiatku
@anonym_autor vratila po 12-rocnej pauze 😂 prva laska je ta prava u mna plati. Aktuálne sme spolu uz 8 rokov, najlepsie rozhodnutie v mojom zivote. Ale zas predtym sme boli mladi, nevybureni a blbi no 😂
Nie nevrátila 😁, dokonca keď vidím bývalých priateľov alebo chlapcov(už teraz mužov)čo sa mi ako dievčaťu páčili 🙈😂 🤦🏻♀️tak si hovorím,že ako dobre,že som skončila so svojím mužom 😁😂🙈 a pozri ak sa k tebe správal škaredo tak určite by som sa k nemu nevrátila.. 🙃
Vratila, o 2 mesiace mame svadbu
@anonym_autor vrátila som sa. Vždy nasľuboval, že sa polepší.... A keď ma mal istú, zas robil to isté. Všetko bola pretvárka. Vrátila som sa 2*, veľmi som ho ľúbila a hovorila som si, keby ma nelubil ,tak sa tak nesnazí. Potom som s ním musela úplne prerušiť kontakt, lebo sa zas tváril,ze ma chce. A ja už som chcela začať život bez neho. Teraz mám dobrého muža. Som šťastná.

@anonym_autor nie este nikdy som sa nevratila k ex, ale viem si to predstavit napriklad v pripadoch, ked boli dvaja este velmi mladi, neskuseni a hadali sa napriklad pre blbosti, ale pri vaznych veciach ako je napriklad nevera, tak to v ziadnom pripade. Ty pises, ze sa zle spraval, neviem co si mam pod tym predstavit, musis si zhodnotit do akej miery to bolo zavazne.