Vrátili ste sa niekedy k bývalému partnerovi?
Ahojte keď už sa dá anonymne prispievať tak toto by ma zaujímalo. Vrátili ste sa niekedy k ex? Aký bol dôvod vášho rozchodu? Vydržalo vám to po návrate? My sme od seba rok, máme spolu dieťa, bola to veľká láska ale jeho správanie ku mne bolo niekedy naozaj otrasné a úplne ma to zničilo. On sa celý rok snaží aby som sa k nemu vrátila, tvrdí že sa zmenil, že už by všetko robil inak, pomáha mi s čím potrebujem. Hovorí že bez nás je jeho život prázdny. No ja akosi stále vnútorne neviem do toho vstúpiť naspäť mám tam taký blok a obavu že to bude znova to isté po čase a to by som už asi neprežila. Veľmi to bolelo cele. Myslela som si že je to zamnou ale očividne nie keďže pridávam túto tému. Neviem... Dali by ste šancu? Povedzte mi kľudne aj anonymne svoje príbehy možno mi to pomôže utriediť si myšlienky

@anonym_autor vrátila a neľutujem. My sme sa stretávali občasne aj počas odlúčenia, aj sme mali chvíľu iných partnerov, no láska nezmizla. Pracovali sme na tom, obaja sme sa zmenili v mnohých veciach, a teraz sa ľúbime ako na začiatku
@anonym_b55249 po akom čase ste sa k sebe vratili? Ja mám to iste, sme rok od seba ale tiež sa spolu stretávame. Vy ste sa stretávali pri akej príležitosti?