icon

Všetky čašníčky ho zdravia

16. sep 2023

Takmer všade kde s partnerom idem na kávu/najesť u nás v meste tak ho čašníčky vrúcne zdravia ahoj a týkajú mu zatiaľ čo mne vykaju. Vytáča ma to aj uráža že nemôžme spolu ísť niekde len tak do podniku kde by bola obsluha bola neutrálna a na úrovni. Tým ženám to ani nie je blbe, stačí že chodí niekam častejšie a už automaticky sa ujmu oni samy tykania a potom keď prídeme spolu mne povedia dobrý deň a na neho sa usmievajú a týkajú . Keď som mu povedala že mi to prekáža lebo to vyzerá ako keby sa s nimi nejak vybavuje povie že on za to nemôže oni samé od seba tak. Dokonca vo voľnom čase šla nedávno okolo čašníčka ktorá ho pozdravila a mne nič pritom do toho konkrétneho podniku slm chodila ja 70% viac ako on 😃😃 a potom nemať nervy. Ja by som si toto nedovolila byt casnickou že bude chodiť dvojica a ja len ku chlapovi budem taká vrucna
Ja viem že on sa s nimi nerozpráva ale kde oni berú tu guráž a všetko sa pomaly ponúkať príde mi to ako keby tuto robotu robili hlavne take čo veľmi obľubujú pánsku spoločnosť uplne vidím tie rozdiely ako sa chovaju k mužom a ženám . A nie nie je to tringeltami ja sama ich nechávam a ako hovorím na niektorých miestach viac ako on keďže som tam chodila častejšie

autor
16. sep 2023

@marca12 tak ten môj zase nie je typ že by sa verejne zhodil pred niekym tým že im bude predo mnou vykať a inak tykat, dosť si potrpí na to aby sa veci riešili v súkromí a nestojí o takéto saskovanie len aby bolo doma dobre ako niektorí muži ze radšej pred ženou nech je všetko ok ale dotyčná cudzia nech si o ňom pomysli, u nás skôr naopak preto má to aj škrie ze nevie urobiť niečo pre to aby ja som sa dobre cítila a byt nejaký teda arogantnejši aby si nedovolili😃 samozrejme mame aj my miesta kde sa poznáme všetci to je iné

majulino
16. sep 2023

@sissy27 úplne súhlasím. Som čašníčkou takmer 10 rokov. Vystriedala som reštauráciu, bar, kaviareň, krčmy 4.cenovej a NIKDY som sama od seba nezačala nikomu týkať

autor
16. sep 2023

@lienka.7 tak to potom zase svedčí o niečom inom a je to smutne, aby som kvôli peniazom zo seba robila čokoľvek až si to pomaly zameníme s iným remeslom nie 😃má plat od zamestnávateľa tringelt je do plusu a netreba si zamieňať slušne správanie s niečim navyše
Mna by len tak zaujimalo keby tieto ženy ja stretnem niekde s ich partnermi a budem veeelmi extrovertna ci sa im to bude páčiť pretože dovolím si povedať vyzerám lepšie od každej z nich . Takze ta žiarlivosť by sa tam zrejme konala. Aj preto má to uráža a ponižuje

autor
16. sep 2023

@majulino neviem koľko máte rokov ale 20 ročne dievčatá keď vidia niekoho vo svojom veku každý deň aspoň tu to takto zvyknú
Možno je chyba v zamestnávateľovi že im nedá nejaké školenie

dididudu
16. sep 2023

Sama som robila niekoľko rokov čašníčku či v kaviarni či v reštike či krčme a ver tomu že nikdy som sama nezačala týkať chlapovi. Neverila by si akí dokážu byť muži keď sú bez ženy 😊 a tak isto sa pripájam k tomu že si s ňou potykal a pred tebou hrá divadlo a keď tam niesi tak koketuje s nimi 😊

dididudu
16. sep 2023

Veľmi sa snažiš nahovoriť niečo, ale opak je pravdou, ver mi 😊

autor
16. sep 2023

@dididudu bývame v malom meste sme spolu roky chcete mi povedať že nosí neviditeľný plast aby som ho nevidela niekedy ísť na kávu bezo mna ?😃ved viem kam chodí /nechodí

stanislavicenka
16. sep 2023

@autorka, ty si fakt naivna. Ziadna casnicka nezacne tykat hostovi. Ani jednu taku nepoznam

sissy27
16. sep 2023

@majulino
@dididudu dievcata, zbytocne tu deriete klavesnicu, on je svaty, on by NIKDY… tie casnicky su tie zle, co nechapete? 🤌🏼🤌🏼😂 mozno ine casnicky su slusne, ale VSETKY tie co kedy jeho obsluhuju, urcite nie. A zahadne sa vsetky nachadzaju v podnikoch kde on nahodou z casu na cas zabludi, sam tam ani nechodi…
Tu nie je o com, komu neni zhury dano, v apatyce nekoupi…

dididudu
16. sep 2023

Sama si napísala, teraz čítam že tam kde chodíte spolu mu netýkajú 🤣🤣🤣( ktovie prečo však??) A tam kde chodí sám mu týkajú.

dididudu
16. sep 2023

Ale veď to nehovorím že nevieš kam chodí kam nechodí ale nevieš ako sa správa keď s ním niesi 😊 asi mu veľmi dôveruješ

autor
16. sep 2023

@sissy27 dobre ok 😃všetko má vždy len jednu stranu asi
Dobre tu napísala pani čo chodí do fitka a je extrovert a jej muž nie- presne si to viem vybaviť, aj ja chodím do fitka. Sú tam chlapi ktorí cvičia idu si svoje rovnako Aj ženy ale stačí že niekto je extrovert a sám prehodí niečo, povie, spýta sa a druha strana má mat zámok ja ústach? Môj nie je takýto extrovert ale keď niekto niečo jasne že neotoci hlavu
Prečo by nejaké ženy s takouto povahou nemohli si povedať tento sem chodí často môžme tykat
Rovnako aj iným ja nehovorím že len pri ňom to tak je

otvorena
16. sep 2023

Toto si všímam aj ja a je to tak ako pišeš..
A ide o tringelty väčšinou..myslím ..to tykanie 😅

vroni
16. sep 2023

Jasne, všetky čašníčky nenosia nič iné v hlave ako vrhat sa po zákazníkoch a tykať si s nimi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Co sa tu hráš na chrumkavu? Ved si otvor hubu a spýtaj sa čašníčky, ze odkedy si s chlapom tykajú. On o tom asi vie, keď neprotestuje, keby mal výhrady, tak sa snáď ozve.
Práve som si uvedomila, ze si chlap tyka s personálom v McDonalds (jednom konkrétnom, nie v každom). Pôjdem im asi vynadat, hulvatkam nevychovanym 🙄 🙄🙄

otvorena
16. sep 2023

@vroni ale no .. ja viem ju pochopiť že jej to není príjemné keď idú spolu niekam a samé ahoj ahoj ..

autor
16. sep 2023

@vroni asi si čašníčka že 😂 jasne ja sa budem ponižovať že prečo zdravite môjho chlapa ahoj a mna nie určite každý by toto urobil .. ženy vždy kydate na kadekoho aj iné ženy a teraz zrazu neexistuje mozmost že niektoré si to proste užívajú hej 😃 opakujem on nebude predo mnou im vykať a potom tykat ale všetky ho poznáte lepšie ako ja asi si teda aj vy s ním tykate😂

otvorena
16. sep 2023

Napíš mi správu

autor
16. sep 2023

@otvorena napríklad dám ešte príklad uplne sprostá situácia berieme si kávu pri pulte dávam do nej cukor lyžičku nemám kam položiť - od neho ju vudy vezmú z ruky odo mna nie 😃aj keď je sám lebp on mi to ešte povie že aký servis dobrý mal a spolu potom sa ešte zasmejeme že no super žena keď ide tak nič take ale príde chlap a zrazu inak 😃a x takýchto veci čo vidím. Ženy čašníčky sa jendodicho vo väčšine prípadov inak správajú k mužom

autor
16. sep 2023

Takisto sa mi veľakrát stalo že s kamoskou sme v podniku čakáme na obsluhu dôjde partia chalanov a icj obletuju jedna radosť, hádžu úsmevy 😃 reálne tam možno nechajú o 50 centov viac ako my alebo aj menej božemoj vôbec to nie je o tom 😃 či teraz za nejaké drobne sa každá necháte predať upustíte od nejakých zásad atd, ja veru nie

stanislavicenka
16. sep 2023

@autorka, prepac, istu dobu som robila casnicku, a nikdy som nikomu netykala iba tak, sama od seba. Dokonca pri niektorych navrhoch som odmietla, a povedala som, ze ostanem pri vykani. Si nejaka cudna. Bud si domyslava, alebo vztahovacna, alebo oboje👎

vroni
16. sep 2023

Nie, čašníčka nie som. Ale určite aspoň polujem na ten tvoj zázrak 🙄🙄🙄 A mám pri sebe blbecka, ktorý si nevie otvoriť hubu, tak musím vyplakavat na fóre, aké sú zlé čašníčky. Jediný, kto ťa ponižuje je tvoj chlap a nie nejaká čašníčka. Keby sa k môjmu mužovi nejaká čašníčka chovala dôverne ci inak ako ku mne, tak sa ozve on sám a nečaká, aby som si pomohla sama. Ale to tvoje tupelo to evidentne ani nenapadne. Ze v mizerných podnikoch môžu byť aj lacsivne čašníčky, to je samozrejme možné. Ale to takých vkrocim len raz a nikdy viac, takže ma to netrápi.

autor
16. sep 2023

@stanislavicenka skôr si jedna z tých správnych, aj tak to môžme brat. Vztahovacne sú za mna všetky zeny ktoré robia/ robili čašníčku a nemôže sa na žiadnu nič povedať
Ja som aspoň nepísala že všetky sú take tak neviem prečo nemôžete pripustiť fakt že niektoré take sú ale obviňujete automaticky mna

tanyag
16. sep 2023

@autorka
Ty máš problém v hlave a to je jednoznačné. Veď si zamkni toho úžasného chlapa doma na 4 zámky, nech sa nedajbože niekto na neho nepozrie, nech sa k nemu nikto neprihovorí. Si hrozne žiarlivá.
Ja tiež tykám pár mužom, ktorých poznám, aj na ulici sa pozdravím AHOJ a ich manželkám poviem DOBRÝ DEŇ a vieš prečo? Lebo s tými mužmi som si pri istých príležitostiach potykala, a ak by chceli, tak by navrhli tykanie aj ich ženám, teda by nás predstavili. Ale to tykanie vzišlo z toho, že sa tí muži poznajú s mojím bratom a navrhli tykanie, keď sme sa náhodou stretli v meste. Nič iné za tým nie je a nikdy nebude. Veľmi si domýšľavá.

ckocka
16. sep 2023

To bude nejaká choroba, nadbytok feromónov na ktoré sa lepia čašníčky. Chudák musí tým trpieť, naozaj by si mala dohliadnuť aby sa liečil.

deti95060810
16. sep 2023

si myslím že máš "poriadne kvítko" pri sebe...😉

deti95060810
16. sep 2023

ma napadla jedna super scéna zo seriálu 2 a pol chlapa...

"Čárlimu" opuchol bimbas a lekár sa ho pýta - a dávate si niečo na svojho fešáka?
"Čárli" - samozrejme čašníčky a herečky... 😀😝

tak či aj s tým tvojim to nebude tak nejak podobne...😉

deedol
16. sep 2023

autorka, ale aj ked prijmeme tvoje tvrdenia, ze teda chlap nic a casnicky mu samy od seba tykaju a su priatelske, no on na to nijako extra nereaguje, preco ta to tak trapi? ved ries svojho chlapa, ak je jeho spravanie ok, tak na to kasli, nie? z tvojich slov mam pocit, ze by bolo fajn popracovat na tvojom sebavedomi, aby ta okolite baby tak nevytacali.

majulino
16. sep 2023

Teraz mám tesne po 30, a začínala som ako 19 ročná nedovolila som si to vtedy a ani teraz. Tam bude pes zakopaný niekde inde. Môj manžel je strašný introvert. Občas vybehne na pivo s rovnakým kamarátom, ale keď mu aj začne časnicka, hoci aj moja kamarátka tykat, hneď ju stopne

aurora33
16. sep 2023

Tak mu var obedy doma, aby nemusel chodievať na obed niekde von a máš po probléme.

dadis
16. sep 2023

@kat_ presneee 🤣🤣🤣🤣 Je muž z manželkou v baru a barman říká Milane jako vždy.
Milan:...ticho jsem tu z manželkou.
Na podiu je svlečená žena a říká:kdo je tu nejlepší. A celý bar řve Milááán.
Manželka se naštve a uteče do taxíku a Milan za ní a ona mu říká:teda Milane ty jsi takový prase. Otočí se řidič a říká teda Milane takovou protivnou kurvu máš prvně.