Všetky čašníčky ho zdravia
Takmer všade kde s partnerom idem na kávu/najesť u nás v meste tak ho čašníčky vrúcne zdravia ahoj a týkajú mu zatiaľ čo mne vykaju. Vytáča ma to aj uráža že nemôžme spolu ísť niekde len tak do podniku kde by bola obsluha bola neutrálna a na úrovni. Tým ženám to ani nie je blbe, stačí že chodí niekam častejšie a už automaticky sa ujmu oni samy tykania a potom keď prídeme spolu mne povedia dobrý deň a na neho sa usmievajú a týkajú . Keď som mu povedala že mi to prekáža lebo to vyzerá ako keby sa s nimi nejak vybavuje povie že on za to nemôže oni samé od seba tak. Dokonca vo voľnom čase šla nedávno okolo čašníčka ktorá ho pozdravila a mne nič pritom do toho konkrétneho podniku slm chodila ja 70% viac ako on 😃😃 a potom nemať nervy. Ja by som si toto nedovolila byt casnickou že bude chodiť dvojica a ja len ku chlapovi budem taká vrucna
Ja viem že on sa s nimi nerozpráva ale kde oni berú tu guráž a všetko sa pomaly ponúkať príde mi to ako keby tuto robotu robili hlavne take čo veľmi obľubujú pánsku spoločnosť uplne vidím tie rozdiely ako sa chovaju k mužom a ženám . A nie nie je to tringeltami ja sama ich nechávam a ako hovorím na niektorých miestach viac ako on keďže som tam chodila častejšie
Mimochodom ty ako hosť = si pán, ako čašník = sluha (ospravedlnujem sa čašníkom, proste zjednodusene sa to snazim napisat a nic lepsie mi nenapadlo). Čiže tvoj intelekt tu trosku pokrivkáva pri tom porovnavani... ;) máš na to cele úplne zvláštny pohľad. A to ze si myslíš, že ozvať sa = robtlit cirkus.. hmm.. v prvom rade sa ku vam čašník.ma správa ako k zákazníkovi a nie ako puberta co vidi kamoša;)
A by si sa.divila.kolko.chlapov sa.pred partnekami tvári.ze nejakú nepozna :D a bude kľudne aj vykat:D tým ale nič naznačujem samozrejme
A tvoja odpoveď mne mi len potvrdila, že proste o.veciach nemáš ani šajnu:D
@akiana nie nie je z tej kategórie predstav si 😃jedine žeby si ho poznala lepšie ako ja
Sama píšeš, že iným mužom nevadí, že budú pred tebou za "trapkov" a radšej sklopia zrak a zachránia si vzťah namiesto toho, aby ti pozdravili. Prečo si myslíš, že tvoj to má inak? Že pred tebou povie "Dobry deň" a poza tvoj chrbát si s ňou tyka..opat ten istý princíp, ze radšej sa zhodi pred ňou ako si pokaziť vzťah s tebou. Aký je rozdiel pozdraviť/nepozdravit alebo raz pozdraviť dobrý deň a inokedy čauko? Veď to je to isté..len ty si neuvedomujes, že on je možno pred ňou za idiota lebo jej zrazu vyka. To, že jej pozdravil neznamená, že sa pred ňou nezhodil vdaka zbabelemu pozdravu. Tak ako tí tvoji sú za idiotov lebo zrazu nezdravia, tak môže byť aj on za idiota kvôli tomu, ze jej zrazu vyka;) zvolil zlatú strednú cestu - nepokazit si to s ňou úplne, ale ani s tebou;) čiže pozdravil tak ako uznal za vhodné v tej chvíli..nastrbil si to čiastočne s oboma, ale ešte dá z toho vykecat pri oboch..aj pri nej a aj pri tebe
A očividne mu to vyhovaranie sa funguje až veľmi dobre..ako všetky vidíme. Zeries mu to aj s navijakom.
Ako čašníčka môžem potvrdiť, zažila som x mužov, ktorí chodili večer na pivo s kamošmi a boli veselí a kamarátski, a keď prišli s manželkami na obed/oslavu, alebo s rodinami, tak boli ako vymenení..
autorka, stale si neodpovedala, preco ta to tak trapi, ked tvoj muz sa podla vsetkeho sprava (v tvojej pritomnosti) slusne. preco ta tak stvu tie "koketne baby"? ved si ich nevsimaj.
Inak celkom zaujímavé ako na niekoľkých stranách z neho robis pomaly nesvojpravneho trula, ktorý si určite s nikým nikdy nepotykal a určite nie je ten typ čo so ženami flirtuje a určite on do žiadnych podnikov sám nechodí. A v závere sa dozvedáme, že je dominantný a vie zahrať divadielko .. pekne autorka. Si myslím, ze všetky už máme obraz utvorený a určite lepsi nez ty sama. Celkom manipulatívneho chlapa máš pri sebe, fešáka uhladeneho s dobrými spôsobmi..ten čo na ulici povie čašníčke "dobry deň" a v súkromí ju nemá problém bohapusto pretiahnuť. Tvoj opis tých situácii tomu dokonale nasvedčuje len ty to nijak raz nechces vidiet.. budeš ešte plakať uvidíš. Netykaju tvojmu "dominantnému" chlapovi len tak zo srandy. A nie sú tie čašníčky jedine pred ktorými hra formu na ulici. V prvom rade to robí pred tebou.
@autor Urcite tam chodi aj bez teba. Ci on sa bez teba nejde ani naobedovat ci na kavu?
@bbshop Ty zase nedramatizuj, nevies ani to, ci je fesak a uz vobec nemusel nikoho pretiahnut. Mam fakt rada tieto domyslave typy. Iste je jedine to, ze ich pozna lepsie ako si autorka mysli a netykaju mu zo strandy.
Tak si to vyrieš s chlapom. Povedz mu, že ti to vadí.
Horšie je to klamstvo a tú hru čo s tebou hrá akoby bol úprimný a pozdravil sa im ,,Ahoj ,,ako je zvyknutý .Veď keď tam chodí každy deň sú si už bližší a správajú sa už viac kamarátsky.
Pýtam sa ,čo je na tom zlé keby sa pozdravili ,,Ahoj ,,,píšeš ,že sú rovnakého veku .Poviem ti z banality urobíš kovbojku .Si sťihacka a tvoj frajer vie ,prečo ťa klame .Keby ich pozdravil Ahoj ,narobila by si mu riadne problémy .Choré !Vášmu vzťahu nedávam dlhú trvácnosť .Môj je tiež denne v lokáloch /v nóbl lokáloch /a tiež si týka s čašníkom ,časnickami keďže chodí do tých istých ,presne vedia už ,čo bude objednávať a ako mu to majú pripraviť keďže tiež má rôzne požiadavky k príprave .Čo je na tom ?Sú ľudia aj priateľskí .Nie všetci sú kamenné tváre ,čo ledva pozdravia ,pozerajú do zene .Chvalabohu za takých čašníkov ,čo s hosťom slovo prehovoria ,sú ústretoví ,priateľskí .Taký by mal byť každy čašník .
Tou "slohovou prácou" si nepovedala absolútne nič, len si znova dookola tliachala nezmysly👎
možno s nimi chrápe a ty im dávaš vysoké tringelty..bodaj by nebola čašnička vysmiata
má aj sex aj peniaze

@simca06022011 prečítaj si komentár čo som písala pani vyššie, už nemám energiu to jednotlivo objasňovať tak snáď to teraz už každý pochopí. Prepáč ale naozaj si nemyslím že každá z nás by sa pri stole spýtala čašníčky kedy si potykali. Ta by následne odišla za bar a vedeli by to hneď všetci a akurát by si robili srandu čo tu je aká hysterka a to ja naozaj nie som, preto to ani takto neriešim. Len mi to vadí že tam takéto robia
A ta druha z iného podniku tam zase šlo. O niečo iné, že väčšinu času som tam chodila ja aj nechávala tringelty a ona vonku pozdraví dobrý deň môjho chlapa s ktorým som tam bola len párkrát a on tam sám necgodi. Je pravdou že on si vždy dáva špeciálne objednávky tak nevoem či si pamätajú podľa toho 😃ale bolo to blbe a keď sa toto všetko spoji, ide mi to na nervy