icon

Výčitky od partnera

16. aug 2022

Ahojte, partner mi stále vyčíta bývalých partnerov. Vyčíta mi, ze som si v minulosti písala s mužmi na zoznamkach. Podotýkam, vtedy som netušila, ze vôbec existuje, bolo to dávno..Vycita mi, ze som niekedy mala známosť na jednu noc, bola som slobodna bez záväzkov a nevedela som, ze on niekde existuje. Ma niektorá skúsenosti s niečím takým? Ja som už v koncoch. Milujem ho ale on sa vôbec nepozerá co je teraz, ale čo bolo v minulosti, keď som ho ešte nepoznala.

veronikaszabova
16. aug 2022

Naco si mu to vesala na nos?

ivkarel
16. aug 2022

Neviem no, toto by mi vadilo. Ja by som ho asi rázne postavila pred hotovú vec, ze minulosť nezmeníš, ze žijete pre prítomnosť a budúcnosť, ktorú ovplyvniť viete. Tak buď sa s tým zmieri alebo bohužiaľ, nech hľadá inú pannu orleansku.

vmiri
16. aug 2022

Je to tvoja minulosť, ktorú nezmení. Keď sa s tým nevie zmieriť (pritom to nie je nič hrozné) tak nech si nájde druhú a tebe by bolo tiež lepšie

beata_k
16. aug 2022

Hmmm a bude horsie ked ti bude vycitat, ze sa ta nejaky muz opytal kde je taka a onaka ulica...

autor
16. aug 2022

On je taky, ze on sa mi pred rokom dostal do mobilu a čítal si správy staré niekoľko rokov..potom aby toho nebolo málo sa mi ozval z ničoho nič jeden môj ex spred niekoľkých rokov a on si to precital..normalne si myslel, ze som taka slaoka, ze si s ním poza jeho chrbát vypisujem🤦‍♀️samozrejme som ho hneď blokla, no on si ide vždy svoje.Ja mam pocit ze on nevie byt šťastný a potrebuje na mňa vyhrabavat nejakú "špinu".

veronikaszabova
16. aug 2022

A naco ti je taky chlap? 🤦🤷

viestta
16. aug 2022

Láska, neláska, toto nie je partner na zvyšok života. Cez toto vlak neprejde. On ti to bude stále vyčítať, jeho zakomplexovane ego nedovolí aby mu mozog fungoval ako u normálnych ľudí.

glorikarebeka
16. aug 2022

Opýtaj sa ho či on bol svätý
No čo utekaj od takého človeka

olimuc
16. aug 2022

Mala by si sa velmi rychlo odmilovat …. Dnes si uz x-ta, co ma doma ziarliveho debilka, s nizkym sebavedomim. Ty ho milujes a on ta povazuje za vlastnictvo a za handru, ktorej moze nakazovat s kym ma komunikovat a s kym nie. Mas naslapnute na pruser … miesto toho aby si jemu urcila hranice, tak bloknes niekoho z pred rokov 🤷🏻‍♀️ Pekne ta manipuluje. No snad nie si taka blba a otvoris oci skor ako si pokazis zivot.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
zazrak1991
16. aug 2022

Nemá čo riešiť tvoju minulosť ,on je svätý ? Nikdy neurobil niečo čo by mohlo niekoho pohoršiť ? Ja som mala tiež chlapa na jednu noc ,aj môj muž mal ,teda ženu samozrejme (skôr ešte dievča ) 😁 ale bolo to x rokov predtým ako sme spolu začali chodiť , a čo ma po Tom ? A tak isto jeho 🤷 porobila som hovadin keď som bola na intraku ,zaujímal sa o to tak som mu povedala ale v živote mi nič nevyčítal ,skôr sa zasmial 😁 mne to príde akokeby hľadal dôvod na hádku alebo čo ...nemá sa do toho čo starať ,je to minulost v ktorej on ešte ani nebol s tebou ,nezmenis to ,a aj keby si mohla nevidím dôvod aby si niečo menila ...a fakt pochybujem že on je bezchybny

jania023
16. aug 2022

A co tak mu robit to iste? Napr ze bol s kamosmi von v tedy a vtedy a ze ti mal zavolat ale nezavolal? Uplne blbosti. A potom mu povedat ze aspon vie ako sa citis ked vytahuje veci ktore sa ho netikaju pretoze nebol v tvojom zivote

mamkalentedkova
16. aug 2022

Dúfam ,že ty si jeho prvá 😁,že nikdy predtým si ani so žiadnou inou nepísal a neoblbival ju tými sladkými recičkami.Ze mal.sex len so ženou,s ktorou chodil a nikdy nie nejakú jednorazovku...lebo ak nie ,tak potom neviem čo rieši..ale bude to ešte horšie .

mariafere
16. aug 2022

Tak mu ty vycitaj bývalé partnerky aspoň 20xdenne možno prestane ak nie oblek ho študentov vodou nech sa zobudi

mariafere
16. aug 2022

@mariafere oblej ho studenou vodou sooooryyyy

danica2711
17. aug 2022

vliezol ti do mobilu, podozrieva ťa, má ťa za šľapku - a ty (namiesto aby si od takého človeka zdrhala rýchlo a ďaleko) si si ex-priateľa poslušne zablokovala, ospravedlnila sa tomu momentálnemu debilovi a ešte ho aj miluješ. Tak čomu sa čuduješ? Pokračuj, bude hůř...

komplikovana
17. aug 2022

Co na nom milujes, ked ta nerespektuje a mysli si o sebe, ze on je nieco viac. Neberie ta ako seberovneho partnera a potrebuje po tebe slapat.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
retatka
17. aug 2022

Podľa seba súdim Teba .To čo robi zrejme on ,so ženskými ,zvali na Teba🙂 …tak to býva so žiarlivcami …psychopat ,zakomplexovaný si cez Teba zvyšuje ego .
Začni chodiť von s kamoškami ,nech tá nemá stále pod kontrolou ,nikdy nehraj hru so žiarlivcom ako to oni chcú .Treba sa postaviť na odpor ,mala si na začiatku vzťahu už konať ,no za pokus nič nedáš…

danielinaa
4. nov 2022

90 percent chlapov v rannej mladisi malo kopu bab len na sex kym dozreli pre dlhodoby vztah. Urcite aj tvoj a este sa bude na teba nadrapovat. Kopni ho do zadnice, podstatne je ako zijeme teraz, nie co bolo. Ten pravy na teba este len caka.

melli88
4. nov 2022

Našťastie je to len priateľ. Tu je cesta jednoduchšia ako z manželstva.

akbara77
4. nov 2022

Kks, niektoré ste fakt na úrovni tých vašich magorov s ktorými žijete. Sorry, ale normál na žena si debila dobrivolne nevyberie. Gratulujem. Bude to ešte horšie.