icon

Výčitky po flirtovaní

9. jún 2025

Ahojte viete mi prosim poradit co robit som zufala kazdy den nad tym rozmyslam ja viem ze to nebolo spravne ale este ored 5 rokmi som mala výmene par sms s jednym muzom v praci nikdy nedoslo k nicomu fyzickému neviem je zenaty aj on neviem ci to nekomu povedal lebo sam bol taky ze sa bal aby dom sms vymazala no mam strasne vycitky voci manzelovi prosim neodsudzujte ma hned viem bola to chyba jednu dobu som nad tym uz nemyslela zabudla no nejak som si nato spomenula a teraz sa bojim a kazdy den rozmyslam co mam robit mam strach ze sa to muž dozvie neviem ako by to zobral urcite nie dobre ale priznať sa taktiež bojim

pasomnica
9. jún 2025

Takže 5 rokov rozmýšlaš nad nejakými pár vymazanými smskami? Ježišikriste 🤦🏻‍♀️ choď sa vyspovedať do kostola, keď ťa to tak trápi 🤦🏻‍♀️

janka_23
9. jún 2025

🤦🏼‍♀️ po 5 rokoch ta chytili vycitky? Divne

slovakboy
9. jún 2025

Pravdepodobnosť že sa to dozvie je minimálna. Nehovor mu to nemusel by to prijať. Ty by si si uľavila len nakrátko. Skús to spracovať aj sama so sebou — možno aj s niekým, komu dôveruješ (priateľka, psychológ) Výčitky ťa nemusia navždy zožierať — nie si zlá osoba, si len človek. Odpusť si a prijmi sa aj s touto malou chybou. Maj sa rada taká aká si. Napíš si list sebe z minulosti — tej žene, ktorá urobila tú chybu. A skús jej odpustiť. Nie je to slabosť, je to liečivý krok. Napíš si všetko čo ťa trápi a bez cenzúry. Zameraj sa na prítomnosť a na váš terajší život. Buduješ. Minulosť bola dávno. To že ťa to trápi dosvedčuje že si dobrá a máš svojho muža rada. Neubližuj jemu, sebe a ani vášmu vzťahu tým že mu to povieš. Vás vzťah nebude o nič horší a ani ty nebudeš teraz horšia. Prijmi to. Čo ťa na tom trápi najviac? Strach, výčitky, alebo niečo iné?

autor
9. jún 2025
@slovakboy

Pravdepodobnosť že sa to dozvie je minimálna. Nehovor mu to nemusel by to prijať. Ty by si si uľavila len nakrátko. Skús to spracovať aj sama so sebou — možno aj s niekým, komu dôveruješ (priateľka, psychológ) Výčitky ťa nemusia navždy zožierať — nie si zlá osoba, si len človek. Odpusť si a prijmi sa aj s touto malou chybou. Maj sa rada taká aká si. Napíš si list sebe z minulosti — tej žene, ktorá urobila tú chybu. A skús jej odpustiť. Nie je to slabosť, je to liečivý krok. Napíš si všetko čo ťa trápi a bez cenzúry. Zameraj sa na prítomnosť a na váš terajší život. Buduješ. Minulosť bola dávno. To že ťa to trápi dosvedčuje že si dobrá a máš svojho muža rada. Neubližuj jemu, sebe a ani vášmu vzťahu tým že mu to povieš. Vás vzťah nebude o nič horší a ani ty nebudeš teraz horšia. Prijmi to. Čo ťa na tom trápi najviac? Strach, výčitky, alebo niečo iné?

@slovakboy Dakujem za normalnu odpoved ano trapi ma to lebo neviem ci to on nekomu nepovedal a ten co by to mohol vedet tiez nepovedal ďalšiemu a nejak sa to dopracuje k mojmu muzovi pracujeme v jednej firme ja viem ze to bolo davno ale stale mam vycitky

lindous
9. jún 2025

Ak by to aj niekomu povedal, každá dráma trvá tri dni, po 5 rokoch môžeš s kľudom spať.... alebo sa priznať sama, keď fakt nevieš inak... ale ľuďom si ukradnutá (v dobrom slova zmysle) a určite neriešia po takej dobe pár tvojich správ, majú vlastné životy a vlastné problémy, určite nenosia v hlave toto

domkakvet
9. jún 2025

Uz to nikto nebude riesit, zabudni na to.

slovakboy
9. jún 2025

Jedna pani povedala - to popri. A nevytvaraj si predstavu budúcnosti, ktorá nemusí nastať. Sú to len myšlienky. A myšlienky nie sú realita. Ale dokážu ťa ničiť. Tykajú sa len teba. Sú v tvojej hlave. Rovnako si ale môžeš predstavovať krásne myšlienky a hoci tiež nie sú reálne tebe psychicky veľmi pomôžu a to reálne je. Sustred sa na prítomnosť a ak aj myslíš na budúcnosť tak si ju predstavuj ako krásnu a rob si plány. Robte si plány. Keď bude vás vzťah krásny a plny lásky, aj keby sa raz niečo dozvedel, pochopi to.

slovakboy
9. jún 2025

Nevieš, či to niekomu nepovedal. To znamená že asi nepovedal. Nevytvaraj si v hlave práve tu zlú variantu. A aj keby povedal, ten další to nepovie ďalej väčšinou tieto veci ak už sa niekto dozvie tak všetci len nie tvoj muž. Nemajú k nemu ten vzťah aby mu to povedali. A keby aj áno, ten prvý to poprie. Je to už sprostredkovaná informácia a to je už výmysel a dostane sa ďalej a ďalej už v skreslenej alebo úplne v zmenenej forme. To tu len logicky analyzujem a vychádzam aj zo skúsenosti že som sa nikdy od nikoho nedozvedel že by mu nejaká žena písala alebo s ním niečo mala. A už vôbec nie sprostredkovane. Raz dávno ešte sme boli mladi a slobodni tak sa mi kamarát pochválil že sa vyspal na podnikovej zábave s kolegyňou ale to sa k nej určite nedostalo lebo to nik nevie či si to aj nevymyslel. Neviem si predstaviť že by niekto prišiel a povedal jej to. Možno len jej blízka kamarátka. To keď budeme špekulovať vymyslíme odvodené výmysly a Science fiction film. Nemá význam si výmyslami kaziť kvalitu tak krátkeho života. To ako keby si sa teraz trápila tým že raz ťa môže zraziť auto. Proste ak sa to aj stane, budeš to riešiť potom nie teraz.

autor
Autor odpoveď zmazal