icon

Vydieranie na zoznamke

20. mar 2025

Pekný deň,
už asi mesiac si píšem na zoznamke s jedným mužom. A máme v pláne aj stretko. Raz som nebola prihlásená 3 dni. Pretože som bola na služobke. Po mojom opätovnom prihlásení som dostala spŕšku výčitiek, že mi na ňom nezáleží. A že aj keď som bola mimo, keby mi na ňom záležalo, tak mu dám vedieť iným spôsobom. Ale ako, kedže sme si tel. čísla nevymenili. A že so mnou končí, že je koniec. Ruší konto, lebo už nemá dôvod tam byť. Na moje vysvetľujúce správy neodpísal, ignoruje. Ale na stránke je veselo ďalej a komunikuje tam.
Vydiera ma tento človek, o čo mu vlastne ide ? Prečo toto robí ?
Ďakujem

Strana
z2
janai1
20. mar 2025

Ty nemáš žiadnu sebaúctu???
Zablokuj ho a vybavená vec.
Ešte takú nehrali, aby nejaký magor ktorého ani nepoznám, sa mi vyhrážal

autor
20. mar 2025

@janai1 Mám. Ja som skončila, už aj zablokovaný je. Ale čo tým sleduje ? Je to nejaký vyšinutý magor a mám sa báť ?

pribinak
20. mar 2025

To čo? Ty si nejaká zufalka že nejaký mizerný chlap s tebou takto zametá?

Zablokuj ho a vybavená vec !

zuzinka888
20. mar 2025

Snazi sa manipulivat s tebou. Teraz ta tresta lebo si urobila nieco co sa mu nepacilo. Zablokuj ho a uz s nim nekomunikuj. Taky clovek nestoji ani za jeden ťuk do klavesnice. Ver mi. Iba ti bude ublizovat a jednat s tebou ako s poslednou chuderou. Mas na viac.

apolka77
20. mar 2025

Zvláštne že Ťa to vôbec zaujíma .
Však jeho reakcia Ti jasne povedala že je to magor.
Je úplne jedno prečo to robí .
Buď rada , že si sa s takým nestretla.
Miesto oslavy tu filozofujes nad nesmrteľnostou chrusta.
Jasný red flag , ale nie, my budeme rozmýšľať prečo sa tak magor správa.
O takého ani bicykel neopriet.

autor
20. mar 2025

@pribinak Zablokovaný už je. Len či ma nebude nejak prenasledovať, alebo tak

autor
20. mar 2025

@apolka77 Ja sa bojím do budúcnosti ...

janai1
20. mar 2025

tak v tvojom prípade potom odporúčam zrušiť účet a vymazať celú appku 😉

sense
20. mar 2025

Nebude, myslím že robíme dobre jemu egu keď si sa ospravedlnovala a vysvetľovala a on sa cítil "na koni"

domka222
20. mar 2025

Dobrá výhovorka na to,aby sa s tebou nemusel stretnúť. Možno za ten čas našiel inú "obeť". Sa čudujem, že sa vôbec nad tým pozastavuješ

viestta
20. mar 2025

Vsak zbehni do obchodu, kup si sampus a vypi ho. Mas dovod oslavovat, ze sa tak rychlo prejavil a ty s nim nemusis stracat cas.

betulinka1
20. mar 2025

To si mala ake stastie, ze ste si nevymenili cisla.

mischy00
20. mar 2025

Ahoj, citam to dvakrát a čím sa ti vlastne vyhraza? Ze zruší svoje konto? Veď nech zruší🙂.

nikaeli
20. mar 2025

Manipulant 🤷🏻‍♀️

Že si zruší konto 😀 a veď nech..
Hádam by si za takým neplakala..

annamarin
20. mar 2025

A ty si mu dala vedieť, že nebudes tam? Popravde mne by to tiez nebolo príjemné a asi by som ta uz nechcela. Ale zas sprsku vycitiek si si tiez nezaslúžila. Stacilo pekne napisat, ze teda nic z toho stretka.

refly
20. mar 2025

Prečo by si sa mala báť? :D Urobil ti scénku a snažil sa ťa donútiť ho prosiť, aby ti akože odpustil. Aby si sa mu tam ideálne rozplakala, vyznala lásku a povedala že už to nikdy neurobíš a je v tvojich očiach najdôležitejšia bytosť pod slnkom. Chcel si poškrabkať ego a chcel by mať ženy pod palcom. Ideálne keby rovno žiaľom umreli v sekunde, ako on odíde.
Ešte dobre že si sa s ním nestretla, ty vole...

svetlonos
20. mar 2025

@viestta
Presne to iste som chcela napísať 😂, Streliť šampáňo a ďakovať, ze sa debil tak skoro vydaril. Takymto tempom by po mesiaci 'chodenia" snáď aj prvá facka padla. Samozrejme preto, lebo autorka pána kráľa veľkonočného k tomu vyprovokoval, teda bola by to jej vina určite.

cervenaruza123
20. mar 2025

Nemyslim si, ze ta bude prenasledovat. Takto sa spravaju vacsinou cudaci s prehnanym sebavedomim, co beru vsetko osobne, ale vacsinou nie su schopni v realite ziadnej akcie, len spoza klavesnice su frajeri. Bude vyplakavat pri inej, ako si ho strasne okaslala, lebo si ho zablokovala.

zabka79
20. mar 2025

Ano to bude psychopat alebo sociopat. Chvala bohu ze nema iny kontakt 🙏

januska12323
20. mar 2025

Toto nie je vydieranie a neviem čoho sa bojíš.

pralinka25
20. mar 2025

bat sa nemas coho. ved nema tvoju adresu ani cislo. a mozes byt len rada ze sa prejavil tak skoro. vobec nemusis nad tym preco to robi rozmyslat. proste je to manipulator a ukazal sa rychlo. nastastie

sevrin
20. mar 2025

Stačilo napísať, že tri dni nebudeš online a bol by kľud.
Ale je pravda, že jeho reakcia bola prehnaná, ako keby si sa tri dni nedostavila pred svadobný oltár a on tam jak dement po celé tri dni čakal.

danica2711
20. mar 2025

vydieranie?! Prenasledovanie?! Nebuď smiešna. Zabudni na debila (nemalo by ti to trvať dlho, písali ste si mesiac, nepoznáte sa, dúfam, že nechceš tvrdiť, že si sa doňho zamilovala) a vôbec sa nezaoberaj otázkami, prečo sa zachoval ako debil. No lebo je debil

zooeynka
20. mar 2025

Nuz....vo vyssom leveli vztahu sa takyto typ bude vyhrazat samovrazdou, ktoru samozrejme nikdy nespacha lebo sa ma rad. Vo faze iba pisania by to vyznelo smiesne, tak sa povyhraza zrusenim konta a mysli si, ze ty sa z toho zblaznis a budes doliezat. Cisty dement.

moonlight1210
20. mar 2025

Nie je magor. Je to zufalec s krehkym egom. Jeho plne uspokojila tvoja snaha vsetko vysvetlovat a zachranovat a jeho pocit, ze on si “vybral” nieco “lepsie” a teba tak “potrestal”.
Pust ho z hlavy.

siska53
20. mar 2025

Ze sa tym vobec zaoberas.

jozinzbazin22
20. mar 2025

Si mu napisala aj adresu,ci meno zamestnavatela???ze sa bojis???

marca12
20. mar 2025

Bud rada,ze sa ukazal uz na zaciatku. Ak je uz na zaciatky takyto psychopat,tak aky musi byt v skutocnosti v beznom zivote. Brrr ruky prec od takeho. Nestoji za ten cas,co nad nim premyslas.

beatrixx1525
20. mar 2025

Pls povedz že sa volá Kubo 😂😂

dahra
20. mar 2025

Skôr by som si tipla, že o pár dní sa ozve so sladkými rečami a bude chcieť mier. Skúsi, aká si silná.

Strana
z2