Vymazali by ste si kvôli partnerovi sociálnu sieť?
Ako by ste reagovali keby od vás partner vyzadoval vymazať si Instagram? Keby to bolo pre neho veľmi dolezite že nechce aby ste ho mali. Podotýkam partner s ktorým ste aj 15 rokov a nie rok a ktorý nemá zakaždým inú požiadavku takze netreba písať že teraz je to Instagram potom niečo iné ( to by za tých 15 rokov toho bolo už neurekom určite by toľko nečakal len na tuto jedinú vec aby potom rozbehol ďalšie 😃). Jednoducho keby mu na tom veľmi záleží urobili by ste to pre neho alebo by ste za každú cenu boli take že prečo by ste to mali robiť atd. Nepíšte tie ktoré Instagram ani nemáte alebo tie ktoré na ňom zarábate 😃obyčajne užívateľky
Hneď som vedela, že to bude opačne a žena bude žiadať muža o zmazanie IG. Ako sorry, ale fakt porovnávaš vynesenie smetí s vymazaním IG? A nie, nezmazala by som si ho keby ma chlap o to požiadal. Som svojprávna. IG mám na inšpiráciu. Pozerám módu, kozmetiku, recepty. Keď mi chlap neverí je to jeho problén a nie môj. Môže mať xy účtov na zoznamkách o ktorých ani nemusíš vedieť a ty riešiš IG? Ja nestalkujem chlapa na soc.sieťach ani on mňa a nemáme žiadny problém. On si zahrá šach v mobile, ja mrknem IG a sme spokojní obaja.
Nemala by som problem vymazat socialnu siet. Ak o to manzel ziada tak to nebude prenic zanic aspon teda ten moj

ja ani neviem či má môj muž insta🙈