Vymenili by ste muža za sultána pre luxusný život?
No vo menili by ste kebyže vám povedia že budete celý život zabezpečene a že budete mat oblečenie koľko chcete jedlá aj kozmetiki?
Kozmetiki určite stojí za sultána, takže bez váhania. 💄🫦👳🏿♂️
Zlatá klietka, nie ďakujem.
Ani náhodou.
Nie,mam najlepsieho muza na svete
Blbe predstavy mas o zivote zien v hareme...
Este sa spytam, ci ty si ta co chce stretnut herca z nejakej nekonecnej tureckej telenovely inspirovanej tureckou historiu? Ak ano, tak je nacase hladat kontakt na dobreho psychiatra. Uz ti ho nutne treba
máš nejakého v ponuke? 😂😂😂😂
@anonym_autor Uz zase? Toto je uz na vymenu pilin.
Blbe predstavy mas o zivote zien v hareme...
Este sa spytam, ci ty si ta co chce stretnut herca z nejakej nekonecnej tureckej telenovely inspirovanej tureckou historiu? Ak ano, tak je nacase hladat kontakt na dobreho psychiatra. Uz ti ho nutne treba
@viestta Urcite je to stale ta ista, neverim, ze existuje dalsia takto svihnuta.
@anonym_autor kozmetiki treba, vymeň, budeš krásna, keď už múdra nie 😄
To je stále tá istá tehotná cigánka Hatice. Už asi desiata diskusia toto.....

Čo, nejaký Kerem Ťa namotáva? Aby si neskončila na tureckom vidieku, každé ráno nedojila kozy a nepiekla ekmek vašim 15 deťom...
@anonym_0ab2ee 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@anonym_autor A tebe už úplne hrabe? Alebo si len trol, ktorý sa snaží rozvíriť nejakú diskusiu?
@anonym_autor ja by som vymenil muža za sultána
@anonym_autor Za sultána nie, ale manželku by som vymenil za sultánov hárem.
Že by sa niekto znova zaregistroval?😅
Kozmetiki určite stojí za sultána, takže bez váhania. 💄🫦👳🏿♂️
@laurinka27 skoro som si smiechom dieťa zobudila 😆😆😆😆
@anonym_autor nevymenila 🙂 kozmetiki (😵💫) mam kolko chcem a nemusim preto byt zavreta v hareme (lebo to je isto sen, delit sa o jedneho chlapa z x zenami a cakat kym na mna pride rad)
Za sultána určite nie, ale za baróna určite. 🙂
Máš nový účet na mk 🤣🤣
Autorka.... čo ťa k tomuto vedie? máš mániu že?
@anonym_autor radšej sa douc gramatiku 😉
Za sultana nie, lebo jedlo, oblecenie a kozmetiku si viem zabezpecit sama, ale co si vazim uplne najviac, je moja sloboda
@anonym_autor ved to mám a nemám sultána
@anonym_autor známa (50 r. + 3deti) má momentálne za muža o 20 rokov mladšieho džina z Pakistanu. Šaty ala Humana, šperky??? Aj zlato z Turecka je viac…. No pomaly zisťuje, že bola jeho cesta do Eú. Hlavne, že si po sobáši s džinom nechala rýdzo slovenské priezvisko🤦🏻♀️
Nie Hatice, nevymenila by som ho ani za troch sultanov. Inak tipujem, že tvoje dieťa sa bude volať Mohamed alebo Mustafa🤭
A prečo nie 😃 brala by som

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 zobuď sa prosím ťa 🤦