Vymenili by ste muža za sultána pre luxusný život?
No vo menili by ste kebyže vám povedia že budete celý život zabezpečene a že budete mat oblečenie koľko chcete jedlá aj kozmetiki?
Blbe predstavy mas o zivote zien v hareme...
Este sa spytam, ci ty si ta co chce stretnut herca z nejakej nekonecnej tureckej telenovely inspirovanej tureckou historiu? Ak ano, tak je nacase hladat kontakt na dobreho psychiatra. Uz ti ho nutne treba
Blbe predstavy mas o zivote zien v hareme...
Este sa spytam, ci ty si ta co chce stretnut herca z nejakej nekonecnej tureckej telenovely inspirovanej tureckou historiu? Ak ano, tak je nacase hladat kontakt na dobreho psychiatra. Uz ti ho nutne treba
@viestta Urcite je to stale ta ista, neverim, ze existuje dalsia takto svihnuta.
To je stále tá istá tehotná cigánka Hatice. Už asi desiata diskusia toto.....
Čo, nejaký Kerem Ťa namotáva? Aby si neskončila na tureckom vidieku, každé ráno nedojila kozy a nepiekla ekmek vašim 15 deťom...
@anonym_autor A tebe už úplne hrabe? Alebo si len trol, ktorý sa snaží rozvíriť nejakú diskusiu?
Že by sa niekto znova zaregistroval?😅
Kozmetiki určite stojí za sultána, takže bez váhania. 💄🫦👳🏿♂️
@laurinka27 skoro som si smiechom dieťa zobudila 😆😆😆😆
@anonym_autor nevymenila 🙂 kozmetiki (😵💫) mam kolko chcem a nemusim preto byt zavreta v hareme (lebo to je isto sen, delit sa o jedneho chlapa z x zenami a cakat kym na mna pride rad)
Autorka.... čo ťa k tomuto vedie? máš mániu že?
@anonym_autor radšej sa douc gramatiku 😉
Za sultana nie, lebo jedlo, oblecenie a kozmetiku si viem zabezpecit sama, ale co si vazim uplne najviac, je moja sloboda
@anonym_autor známa (50 r. + 3deti) má momentálne za muža o 20 rokov mladšieho džina z Pakistanu. Šaty ala Humana, šperky??? Aj zlato z Turecka je viac…. No pomaly zisťuje, že bola jeho cesta do Eú. Hlavne, že si po sobáši s džinom nechala rýdzo slovenské priezvisko🤦🏻♀️
Nie Hatice, nevymenila by som ho ani za troch sultanov. Inak tipujem, že tvoje dieťa sa bude volať Mohamed alebo Mustafa🤭

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 zobuď sa prosím ťa 🤦