icon

Vypnuté zvonenie a problematické vzťahy

orm1
23. máj 2025

Priateľka keď sa stretáva s klientmi aj s takými ktorých vidí prvý krát ( pracuje ako advokátka ) , tak sústavne ma vypnuté zvonenie a neberie tel. Aj keď veľa krát som ju prosil aby zdvyhala mobil lebo sa bojím o ňu , Nepozná človeka, zoberie ho do auta, ide s nim na kávu ktorú zaplatí ona. Doteraz mala len toxické vzťahy s alkoholikmi a stále s nimi udržuje kontakt. Neviem co si mam.o tom myslieť.

Strana
z2
andaluzia12
23. máj 2025

Je to pracovne stretnutie, je to normálne. Je neprofesionálne brať súkromne hovory na stretnutí, keď vie, že ju len kontroluješ…

viestta
23. máj 2025

Bud rad, ze tvoja priatelka k svojmu povolaniu pristupuje zodpovedne a profesionalne. Nie je nic horsie ako ked sa bavis s advokatom o pre tebe dolezitych veciach a on zdvihne telefon a zacne sa vykecavat s priatelou.
Neprehanas to s tou kontrolou?

heleninamama
23. máj 2025

Ak advokátka chodí s človekom, ktorý má tvoje správanie a písomný prejav, určite s ňou niečo nebude v poriadku.

mischy00
23. máj 2025

Ja mam tiež veľa pracovných stretnutí ale na nich nezdviham telefón, len automatická odpoveď, zavolám neskôr. To už aj moj manžel, deti, kolegovia, aj klienti z môjho portfolia vedia, že nemôžem hovoriť.
Ak s nimi ide na kávu na verejné miesto, podla mňa je to ok....ved nejde k nim domov....pracuje, musí sa sústrediť a nie riešiť teba

viestta
23. máj 2025
@heleninamama

Ak advokátka chodí s človekom, ktorý má tvoje správanie a písomný prejav, určite s ňou niečo nebude v poriadku.

@heleninamama a este aj plati kavu svojim klientom, to uz je fakt cez ciaru. Takto na hypoteku nebude!!! 🙄

mischy00
23. máj 2025

To čo je za názov témy?😆😆😆urobiť z komára somara

cacianka
23. máj 2025

... a natrafila na ďalšieho toxického...

viestta
23. máj 2025
@mischy00

To čo je za názov témy?😆😆😆urobiť z komára somara

@mischy00 a uplne od veci. Spravna by malo byt "Mam nutkavu potrebu kontrolovat svoju (dospelu a svojpravnu) priatelku cely den a ona mi nedviha telefon"

klaridka
23. máj 2025

Teraz čo je lepšie....vzťah s alkoholikom, alebo nejakým nezrelým obmedzeným jedincom?? Čo ju otravuješ, keď pracuje? Neposlala Ťa už vďaka tomu niekam?

taktotedanie
23. máj 2025

@orm1 ja sa cudujem, ze vobec je s tebou lebo tiez od toxicity nemas daleko
Nech si zapne sledovanie polohy

evcagabi
23. máj 2025

Ja mam zvonenie vypnute cely den. Asi by ta jeblo 😅😅😅

viestta
23. máj 2025
@taktotedanie

@orm1 ja sa cudujem, ze vobec je s tebou lebo tiez od toxicity nemas daleko
Nech si zapne sledovanie polohy

@taktotedanie ja by som jej poradila aby ho nezapinala... Panko by nasadil klobuk, fuzy a okuliare a siel smirovat cez okno kaviarne co sa tam deje...

orm1
autor
23. máj 2025
@klaridka

Teraz čo je lepšie....vzťah s alkoholikom, alebo nejakým nezrelým obmedzeným jedincom?? Čo ju otravuješ, keď pracuje? Neposlala Ťa už vďaka tomu niekam?

@orm1
@klaridka ale keď nezdvíha ani opatrovateľské a ma dve malé deti, tam je ten problém

veronikaszabova
23. máj 2025
@orm1

@orm1
@klaridka ale keď nezdvíha ani opatrovateľské a ma dve malé deti, tam je ten problém

@orm1 jasne.... A uz sme doma 🙂 uz to otacas na deti a opatrovatelky. Aby si ty nebol za blbca

orm1
autor
23. máj 2025
@andaluzia12

Je to pracovne stretnutie, je to normálne. Je neprofesionálne brať súkromne hovory na stretnutí, keď vie, že ju len kontroluješ…

@andaluzia12 problém je v tom ze nezdvíha ani opatrovateľke, a ma dve malé deti, takže aj toto je normálne ?

mischy00
23. máj 2025
@orm1

@orm1

@orm1 tak teraz sa o ňu bojíš alebo si myslíš ze si to niekde rozdava?🤔

taktotedanie
23. máj 2025
@orm1

@andaluzia12 problém je v tom ze nezdvíha ani opatrovateľke, a ma dve malé deti, takže aj toto je normálne ?

@orm1 opatrovatelka je na to aby opatrovala deti a nie vyvovalavala matke ked je v praci len ked ide o zivot
Neotacaj na deti ty si toxicita, necudujem sa, ze nezdviha ani tebe. cudujem sa, ze je s tebou lebo take smirovanie sa dlho tolerovat neda

faundi
23. máj 2025
@orm1

@mischy00 už to zmenili, no žiadna sláva 😀
@orm1 tak úprimne to už je jej prístup. keď si najmem opatrovateľku tak hádam jej vysvetlím že mám stretnutie a nebudem môcť zdvíhať telefóny. a opatrovateľka je tam od toho aby sa o tie deti postarala. očividne robíš zbytočné žiarlivostné scény a domýšľaš si. ty pracuješ?

evcagabi
23. máj 2025

Ty kazes opatrovatelke, aby jej volala ked teba ignoruje ci ako to tak dobre vies?

taktotedanie
23. máj 2025
@evcagabi

Ty kazes opatrovatelke, aby jej volala ked teba ignoruje ci ako to tak dobre vies?

@evcagabi podla mna ano

viestta
23. máj 2025
@orm1

@orm1 opatrovatelka predsa vie, ze ked je nieco surne a nedvihne jej telefon, tak posle SMS. Ty co s nou potrebujes cez den take neodkladne preberat? Statisice parov cez pracovnu dobu vobec nekomunikuju a aj tak je to v poriadku.

viestta
23. máj 2025

@orm1 dnes si jej uz kolkokrat volal?

sense
23. máj 2025

Ty si otec deti? Ak áno môže opatrovateľka zavolať aj tebe v nútenom prípade

kavasmliekom
23. máj 2025

@orm1 ze je v práci a nrvyrusuj ju, keď zarába aby si sa mal aj ty dobre.

wilkova
23. máj 2025

To mi pripomenulo moje stretnutie s jedným advokátom, keď počas neho zdvihol svoju mamičku, aby jej povedal, aký program majú deti/jej vnúčatá na poobedie..."že ano, maminka, pôjdu jazdiť na koníkoch..."
Maximálne neprofesionálne a ešte som mu to ja zaplatila, keďže účtoval podľa času..
Nikdy viac.

marcellka32
23. máj 2025

💅🏻🍿

petrao2
23. máj 2025
@orm1

@orm1 mam pocit ze sa mozes zapisat do zoznamu jej toxickych ex
Aby mne niekto vyvolaval 100x denne jasne ze mu nedvihnem

elviku11
23. máj 2025
@orm1

@orm1 Myslíš si, že keď napríklad lekárka operuje, tiež dvíha telefonáty mužovi a zapína videohovor, aby žiarlivec videl, že naozaj operuje? Aj predavačka hneď prestane blokovať tovar a dokazuje chlapovi, že toho zákazníka naozaj nepozná, len mu blokuje rožky? Aj hasička si povie - kašlem na ten požiar, a hneď dvíha a dokazuje, že nehasí dom svojmu bývalému?
:D

rejka7
23. máj 2025

@orm1 veľa ľudí má skreslené predstavy o právnikoch a advokátoch. Vôbec to nie je také ružové ako v amerických filmoch. Priateľke povedz, nech klientom neplatí kávy, a nech ich pozýva do kancelárie. Hlavne jej povedz, aby jej nezabudli zaplatiť za služby. 👍

ika02
23. máj 2025

Prepáč, ale ak ju mám len trošku rád, tak jej už nevolaj a nechaj ju žiť. Mala by ísť k psychológovi, nech zistí príčinu, prečo sa stále zavesí na nejakého toxického jedinca. Ty trochu popracuj na svojom sebavedomí.

Strana
z2