Vypnuté zvonenie a problematické vzťahy
Priateľka keď sa stretáva s klientmi aj s takými ktorých vidí prvý krát ( pracuje ako advokátka ) , tak sústavne ma vypnuté zvonenie a neberie tel. Aj keď veľa krát som ju prosil aby zdvyhala mobil lebo sa bojím o ňu , Nepozná človeka, zoberie ho do auta, ide s nim na kávu ktorú zaplatí ona. Doteraz mala len toxické vzťahy s alkoholikmi a stále s nimi udržuje kontakt. Neviem co si mam.o tom myslieť.
Bud rad, ze tvoja priatelka k svojmu povolaniu pristupuje zodpovedne a profesionalne. Nie je nic horsie ako ked sa bavis s advokatom o pre tebe dolezitych veciach a on zdvihne telefon a zacne sa vykecavat s priatelou.
Neprehanas to s tou kontrolou?
Ak advokátka chodí s človekom, ktorý má tvoje správanie a písomný prejav, určite s ňou niečo nebude v poriadku.
Ja mam tiež veľa pracovných stretnutí ale na nich nezdviham telefón, len automatická odpoveď, zavolám neskôr. To už aj moj manžel, deti, kolegovia, aj klienti z môjho portfolia vedia, že nemôžem hovoriť.
Ak s nimi ide na kávu na verejné miesto, podla mňa je to ok....ved nejde k nim domov....pracuje, musí sa sústrediť a nie riešiť teba
Ak advokátka chodí s človekom, ktorý má tvoje správanie a písomný prejav, určite s ňou niečo nebude v poriadku.
@heleninamama a este aj plati kavu svojim klientom, to uz je fakt cez ciaru. Takto na hypoteku nebude!!! 🙄
To čo je za názov témy?😆😆😆urobiť z komára somara
... a natrafila na ďalšieho toxického...
Teraz čo je lepšie....vzťah s alkoholikom, alebo nejakým nezrelým obmedzeným jedincom?? Čo ju otravuješ, keď pracuje? Neposlala Ťa už vďaka tomu niekam?
@orm1 ja sa cudujem, ze vobec je s tebou lebo tiez od toxicity nemas daleko
Nech si zapne sledovanie polohy
Ja mam zvonenie vypnute cely den. Asi by ta jeblo 😅😅😅
@orm1 ja sa cudujem, ze vobec je s tebou lebo tiez od toxicity nemas daleko
Nech si zapne sledovanie polohy
@taktotedanie ja by som jej poradila aby ho nezapinala... Panko by nasadil klobuk, fuzy a okuliare a siel smirovat cez okno kaviarne co sa tam deje...
@orm1 jasne.... A uz sme doma 🙂 uz to otacas na deti a opatrovatelky. Aby si ty nebol za blbca
Je to pracovne stretnutie, je to normálne. Je neprofesionálne brať súkromne hovory na stretnutí, keď vie, že ju len kontroluješ…
@andaluzia12 problém je v tom ze nezdvíha ani opatrovateľke, a ma dve malé deti, takže aj toto je normálne ?
@andaluzia12 problém je v tom ze nezdvíha ani opatrovateľke, a ma dve malé deti, takže aj toto je normálne ?
@orm1 opatrovatelka je na to aby opatrovala deti a nie vyvovalavala matke ked je v praci len ked ide o zivot
Neotacaj na deti ty si toxicita, necudujem sa, ze nezdviha ani tebe. cudujem sa, ze je s tebou lebo take smirovanie sa dlho tolerovat neda
@mischy00 už to zmenili, no žiadna sláva 😀
@orm1 tak úprimne to už je jej prístup. keď si najmem opatrovateľku tak hádam jej vysvetlím že mám stretnutie a nebudem môcť zdvíhať telefóny. a opatrovateľka je tam od toho aby sa o tie deti postarala. očividne robíš zbytočné žiarlivostné scény a domýšľaš si. ty pracuješ?
Ty kazes opatrovatelke, aby jej volala ked teba ignoruje ci ako to tak dobre vies?
Ty kazes opatrovatelke, aby jej volala ked teba ignoruje ci ako to tak dobre vies?
@evcagabi podla mna ano
@orm1 opatrovatelka predsa vie, ze ked je nieco surne a nedvihne jej telefon, tak posle SMS. Ty co s nou potrebujes cez den take neodkladne preberat? Statisice parov cez pracovnu dobu vobec nekomunikuju a aj tak je to v poriadku.
Ty si otec deti? Ak áno môže opatrovateľka zavolať aj tebe v nútenom prípade
@orm1 ze je v práci a nrvyrusuj ju, keď zarába aby si sa mal aj ty dobre.
To mi pripomenulo moje stretnutie s jedným advokátom, keď počas neho zdvihol svoju mamičku, aby jej povedal, aký program majú deti/jej vnúčatá na poobedie..."že ano, maminka, pôjdu jazdiť na koníkoch..."
Maximálne neprofesionálne a ešte som mu to ja zaplatila, keďže účtoval podľa času..
Nikdy viac.
💅🏻🍿
@orm1 mam pocit ze sa mozes zapisat do zoznamu jej toxickych ex
Aby mne niekto vyvolaval 100x denne jasne ze mu nedvihnem
@orm1 Myslíš si, že keď napríklad lekárka operuje, tiež dvíha telefonáty mužovi a zapína videohovor, aby žiarlivec videl, že naozaj operuje? Aj predavačka hneď prestane blokovať tovar a dokazuje chlapovi, že toho zákazníka naozaj nepozná, len mu blokuje rožky? Aj hasička si povie - kašlem na ten požiar, a hneď dvíha a dokazuje, že nehasí dom svojmu bývalému?
:D
Prepáč, ale ak ju mám len trošku rád, tak jej už nevolaj a nechaj ju žiť. Mala by ísť k psychológovi, nech zistí príčinu, prečo sa stále zavesí na nejakého toxického jedinca. Ty trochu popracuj na svojom sebavedomí.

Je to pracovne stretnutie, je to normálne. Je neprofesionálne brať súkromne hovory na stretnutí, keď vie, že ju len kontroluješ…