icon

Vypočula som si ohováranie kamarátky

4. jan 2026

Som z maleho mestecka, niektori sa tu pozname, ini nie. Sedela som na kave, cakala na kamosku a pri vedlajsom stole sa bavili dve zeny. Obcas som zaevidovala, co riesili. Preberali vianocne vecierky, co sa tam dialo, a prislo aj na temu zenata/vydaty a mimomanzelske intimnosti. Jedna z nich presla potom na svoju susedu, ze ta ma tiez vztah so zenatym s dietatom, a ze asi si myslia ze ich nikto nevidi a ze ona pozna aj tu jeho zenu, a ze to nechape, ako to mozu robit, a pod. Na to sa jej ta kamoska spytala, ze to je ta a ta? A ta druha povedala ze nie, to je ta a ta - nemenovali, ale popisala jednu fyzicku anomaliu, ktora je velmi nezvycajna, ojedinela a ma ju jedna moja velmi dobra kamoska (nie ta, na ktoru som cakala). Tak som spozornela. Ta druha tu zenu opoznala, tiez urobila prekvapenu, potom zmenili postupne temu.
Ja sama mam male dieta a pri predstave, ze moja dobra kamoska ma takyto mindset, mi nie je vsetko jedno. Samozrejme ma napadlo na sekundu aj ci nejde o mojho muza, ale to si nemyslim. Nepoznam detaily, ale fakt je, ze ak je to pravda, neni mi to jedno. Lebo tak ako sa klebetilo tu, bude sa casom klebetit dalej, to sa siri. Neviem, ci chcem byt spajana s totu vecou cez kamosku.
Mozno to neni pravda, a sice sa bavime o vela veciach, toto mi ta kamaratka nespominala, asi vie preco, a ja som si neni ista, ci sa jej na to chcem pytat, aj tak by mi mozno nepovedala pravdu.
Co by ste robili, ako by ste ju vnimali?

Strana
z2
anonym_7b4ae5
4. jan 2026

@anonym_autor teba sa to netýka, nestaraj sa

anonym_2d2df7
4. jan 2026

Nepovie ti pravdu a je to smutne
Ale s tebou to spájané nemá byť ako
Je super, že si uvadomujes aké je to nesprávne,no nič s tým neurobíš a pochybujem aj keby si jej dohovorila, že sa zmení, ked nemá chrbtovú kosť

anonym_4bbb43
4. jan 2026

Ja som z toho debil, čo si napísala. Prosím v skratke preložiť pre nás, čo sme spomalené.

janinah
4. jan 2026

Zazila som kamosku,ktora spala so zenatym. Nestaraj sa co robi ona,ale pories si svoj postoj k takej osobe. Nase kamaratsvo islo pomaly,ale isto do stratena,ale nielen preto,ten muž medzicasom zomrel.Dokazala toto a dokazala neskor aj ine veci,ktoré sa uz tykali aj mna a nebolo to nič pozitivne.

danica2711
4. jan 2026

ešte ani nevieš, či je to pravda alebo len kotkodákanie klebetných sliepok, a už si kamarátku odsúdila? A jediné, čo ťa zaujíma je, aby kvôli nej náhodou nekotkodákali aj o tebe? Navyše, ak si taká presvedčená, že by ti o tom nepovedala pravdu, tak to zas také blízke a vzácne kamarátstvo nie je

anonym_4f9c30
4. jan 2026

a je to naozaj dobra amarata povedz jej co si si vypocula a edze voly anomalii si myslis ze to bolo o nej ta by to mala vediet a preto jej to vravis aby vedela co sa mozno o nej susa.. nesud nerad len oznam a chod dalej ..aspon ja by som to najlepsej amarate povedala ..

anonym_964e2e
4. jan 2026

@anonym_autor netyka sa to, nevies detaily
Nestaraj sa

petronelag
4. jan 2026

ALe autorka si nie je istá, či to nebolo tak, že tá jej priateľka chodí sa ženatým mužom - jej mužom. Treba lepšie pozorovať situáciu a zatiaľ sa nič nepýtať.

tinka3435
4. jan 2026

Neriešila by som to .Ako sa hovorí niekedy nehas čo ťa nepáli.Nemusia to byť ani tí ľudia ktorí si myslíš že to sú a narobila by si možno viac škody ako úžitku

anonym_3ef9e1
4. jan 2026

Autorka, prečo ťa napadlo, či neide o tvojho muža? Možno by sme mali byť stihačky, zachranili by sme zivoty.
Na východe sa teraz otravili v aute v uzatvorenej garáži zrejme milenci. Ona 32, on 36r, obaja zadaní. Povedal, ze ide kamoške opravit auto. To auto stalo pred garážou, oni v inom aute v garáži. Zakúrili si zrejme a neustrážili to. Našla ich jeho manželka. Školácka chyba, takto kúriť v uzavretom priestore.

anonym_90607a
4. jan 2026
@anonym_4f9c30

a je to naozaj dobra amarata povedz jej co si si vypocula a edze voly anomalii si myslis ze to bolo o nej ta by to mala vediet a preto jej to vravis aby vedela co sa mozno o nej susa.. nesud nerad len oznam a chod dalej ..aspon ja by som to najlepsej amarate povedala ..

@anonym_4f9c30 a teraz po slovensky.......
Hlavne co je amarata

anonym_4f9c30
4. jan 2026
@anonym_90607a

@anonym_4f9c30 a teraz po slovensky.......
Hlavne co je amarata

@anonym_90607a no hej .zaseklo sa mi pismeno K a nevsimla som si ... tak pouzi tu stipku rozumu co mas a dopln si ho tam .. aspon stravis rozumnejsie cas :*

autor
4. jan 2026
@petronelag

ALe autorka si nie je istá, či to nebolo tak, že tá jej priateľka chodí sa ženatým mužom - jej mužom. Treba lepšie pozorovať situáciu a zatiaľ sa nič nepýtať.

@anonym_7b4ae5 Miesat sa nebudem, Len pre mna je to cez ciaru a uvazujem nad ukoncenim kontaktu s kamoskou, pytam sa, ako by ste to vnimali vy, keby ste sa take cosi dozvedeli.
@danica2711 No tak mne zalezi na tom, aby som sa do toho nezamiesala a aby sa o mne v tomto neklebetilo. Predpokladam, ze maju co skryvat, ked mi to nepovedala. A patrat po tom, ci to je alebo nie je pravda, nebudem.
@anonym_4f9c30 Nie je najlepsia, tam by som to asi tak urobila.
@petronelag Moj muz ma napadol neskor spontanne, ani neviem preco, ale ked som si to prebrala v hlave, tak nie, o mojho muza nejde, ide o ineho muza.

brrunetkaa
4. jan 2026

Ja by som to nijako nevnímala. Je to jej život. Riešila by som to len v prípade, ak by spávala s mojim mužom.

bloger
4. jan 2026

Nerieš, každý o každom niečo povie. Nemusí to byť vôbec pravda.

anonym_fce29a
4. jan 2026

@anonym_autor tak ja som taká, že čo na srdci to na jazyku, takže keď ste kamošky, normálne by som jej povedala : hej, Zuza! Niečo som si vypočula v kaviarni o tebe... To a to... Ja len dúfam že to nie je môj starý. A uvidíš ako zareaguje. A ak to aj tvoj starý nie je, tak bude vedieť že ľudia nie sú blbi a vidia to, čo si myslia, že nevidia. A možno sa dobre zabavíte na klebetach nejakých sliepok. Ale zaujímala by ma ta anomália, podľa ktorej si akoze zhodnotila, že to môže byť tvoja kamoška.

zelenina1
4. jan 2026
@anonym_fce29a

@anonym_autor tak ja som taká, že čo na srdci to na jazyku, takže keď ste kamošky, normálne by som jej povedala : hej, Zuza! Niečo som si vypočula v kaviarni o tebe... To a to... Ja len dúfam že to nie je môj starý. A uvidíš ako zareaguje. A ak to aj tvoj starý nie je, tak bude vedieť že ľudia nie sú blbi a vidia to, čo si myslia, že nevidia. A možno sa dobre zabavíte na klebetach nejakých sliepok. Ale zaujímala by ma ta anomália, podľa ktorej si akoze zhodnotila, že to môže byť tvoja kamoška.

@anonym_fce29a Presne tak. Ak je to dobra kamoska - konfrontovat ju. Ak toho nie je autorka schopna, nie je to dobra kamoska.

motylik2559
4. jan 2026

@anonym_autor Ahoj, ak je to dobra kamoska, tak jej povedz co a od koho si si vypocula v kaviarni od zien pri vedlajsom stole a ci si mysli, ze to mohlo byt o nej. Pokial je to dobra kamoska sa ani nenastve, ked sa jej to spytas, ak to pravda nebude, tak sa len zasmeje a povie,ze nie, ze to musi byt blbost a ked to pravda bude, tak ti povie mozno opatrnejsim tonom nieco v zmysle "Vies, nechcela som o tom nikomu hovorit...." - uvadzam ako priklad. Len teda, si si ista, ak by to aj bola pravda,ze by si chcela dojst o kamosku za to, ze ona ma sukromny zivot aky ma? Ved ked sa stretnete dalsie razy nemusite bavit o tom, ako sulozi so zenatym. Ak by inak bola k tebe normalna, nevidim dovod na to, aby si sa kvoli tomu s nou rozkamosila. Pokial by ta do toho zatahovala, alebo by nedajboze skusala na tvojho muza, tak to pochopim, ale ked si ona sama chrani sukromie (kedze sa to doteraz k tebe nedostalo, len si zapocula, co este nemusi byt na 100% o nej), tak fakt nechapem uvazovanie nad ukoncenim kamaratstva. To ti vazne tak zalezi na tom co "jedna baba povedala?"

tiezjedna
4. jan 2026

Že má kamarátka nezvyčajnú anomáliu, neznamená, že ju čírou náhodou nemôžu mať dve ženy v jednej dedine... Presne takto vznikajú ničím nepodložené klebety.

anonym_faf13c
4. jan 2026

Znamy v bytovke si obehol susedov, ze bude vrtat od _do, ci moze a nespia im vtedy deti. Jeden kapo mu hovori... Kludne, zena isla s deckami k rodicom. Vecer z toho bytu bez zeny sexualne orgie, mal tam nejaku a nahoda chcela, ze rano o 5. privolal vytah a ona v nom. Deju sa veci, by ste sa divili... 🔺

enmery
5. jan 2026

Asi iba ja som z toho jeleň. Tebe vadí, že tvoja kamoška sa peleší so zenatym alebo to, že by to mohla robiť s tvojim mužom?

autor
5. jan 2026

Asi mate pravdu spytam sa jej.

koniarova
5. jan 2026
@enmery

Asi iba ja som z toho jeleň. Tebe vadí, že tvoja kamoška sa peleší so zenatym alebo to, že by to mohla robiť s tvojim mužom?

@enmery rovnako som z toho debil. Píše jak tatar.

mandarinka555
9. jan 2026
@anonym_faf13c

Znamy v bytovke si obehol susedov, ze bude vrtat od _do, ci moze a nespia im vtedy deti. Jeden kapo mu hovori... Kludne, zena isla s deckami k rodicom. Vecer z toho bytu bez zeny sexualne orgie, mal tam nejaku a nahoda chcela, ze rano o 5. privolal vytah a ona v nom. Deju sa veci, by ste sa divili... 🔺

@anonym_faf13c Nechápem....kto bol v tom výťahu?

guiseppinka
9. jan 2026

Neries to. Nechaj to tak. Ak nie ste az take dobre kamosky, tak aka bude jej odpoved? Hej, jasne, spavam s nim... ak by si bola velmi dobra kamoska, tak by sa ti mozno zverila. Mna, keby sa niekto toto opytal, tak by som odpovedala, ako som napisala vyssie a k tomu dodala 🙄 a asi by som velmi rozmyslala o daldom kontakte s tymto clovekom (ktory polozil otazku). To, co si robi kazdy za dverami spalne mi je ukradnute. Nikdy nevidime zvonku do vztahu a nie sme na to, aby sme sudili

ria_sprout
9. jan 2026

Ako by som to vnímala ja? Vôbec by som to neriešila pokiaľ by som si bola 100% istá že nejde o môjho muža. Nebola by to moja vec. Áno morálne by u mňa klesla, ak by som si bola istá že je to pravda. Ale ohováracky tiež len ohovarali, takže to vôbec byť pravda nemusí.

euka210
9. jan 2026

@anonym_autor pokial by som nevedela, ze je to naozaj ona, tak by som nic na vztahu k nej nemenila.
Az ked budes vediet, ze je to naozaj ona, tak mozes

petulda333
9. jan 2026
@koniarova

@enmery rovnako som z toho debil. Píše jak tatar.

@enmery
@koniarova ja to chapem tak,ze tym,ze jej to ta kamoska nepovedala,ze spi so zenatym muzom,tak si mysli,ze ide o jej manzela. Preto sa aj boji jej nqto opytat

petulda333
9. jan 2026

Mam take asi 3kamosky, dve z nich maju nad 50r jedna vydata,druha vdova. Nemaju problem si uzivat so zenatymi muzmi... Tretia ma 39 a mala aj troch frajerov naraz. Myslim si o tom svoje,aj som im povedala svoj nazor,ale kamaratstvo som neprerusila

anonym_851a28
9. jan 2026

@anonym_autor keby si vedela koľko ľudí sexuje so zenatymi a výdatými a koľko výdatych a ženatých sexuje s inými.... Ja som prekvapená že teba to prekvapuje. Možno aj tvoj muž sexuje s inou a netušis o tom.
Ja nechápem ako toto môže byť dôvod na ukončenie kamarátstva. Je to proste jej vec. Keby šéfovala s tvojim mužom nepoviem, ale takto?
A to kým sa do mňa pustia moralistky, podotýkam, že mne sa ženatí zadaní hnusia. A balia má teda dosť a ja ich do prdele posielam. Ale keby to robila moja kamoška vôbec to neriešim.

Strana
z2