Vypočula som si ohováranie kamarátky
Som z maleho mestecka, niektori sa tu pozname, ini nie. Sedela som na kave, cakala na kamosku a pri vedlajsom stole sa bavili dve zeny. Obcas som zaevidovala, co riesili. Preberali vianocne vecierky, co sa tam dialo, a prislo aj na temu zenata/vydaty a mimomanzelske intimnosti. Jedna z nich presla potom na svoju susedu, ze ta ma tiez vztah so zenatym s dietatom, a ze asi si myslia ze ich nikto nevidi a ze ona pozna aj tu jeho zenu, a ze to nechape, ako to mozu robit, a pod. Na to sa jej ta kamoska spytala, ze to je ta a ta? A ta druha povedala ze nie, to je ta a ta - nemenovali, ale popisala jednu fyzicku anomaliu, ktora je velmi nezvycajna, ojedinela a ma ju jedna moja velmi dobra kamoska (nie ta, na ktoru som cakala). Tak som spozornela. Ta druha tu zenu opoznala, tiez urobila prekvapenu, potom zmenili postupne temu.
Ja sama mam male dieta a pri predstave, ze moja dobra kamoska ma takyto mindset, mi nie je vsetko jedno. Samozrejme ma napadlo na sekundu aj ci nejde o mojho muza, ale to si nemyslim. Nepoznam detaily, ale fakt je, ze ak je to pravda, neni mi to jedno. Lebo tak ako sa klebetilo tu, bude sa casom klebetit dalej, to sa siri. Neviem, ci chcem byt spajana s totu vecou cez kamosku.
Mozno to neni pravda, a sice sa bavime o vela veciach, toto mi ta kamaratka nespominala, asi vie preco, a ja som si neni ista, ci sa jej na to chcem pytat, aj tak by mi mozno nepovedala pravdu.
Co by ste robili, ako by ste ju vnimali?
@anonym_7b4ae5 Miesat sa nebudem, Len pre mna je to cez ciaru a uvazujem nad ukoncenim kontaktu s kamoskou, pytam sa, ako by ste to vnimali vy, keby ste sa take cosi dozvedeli.
@danica2711 No tak mne zalezi na tom, aby som sa do toho nezamiesala a aby sa o mne v tomto neklebetilo. Predpokladam, ze maju co skryvat, ked mi to nepovedala. A patrat po tom, ci to je alebo nie je pravda, nebudem.
@anonym_4f9c30 Nie je najlepsia, tam by som to asi tak urobila.
@petronelag Moj muz ma napadol neskor spontanne, ani neviem preco, ale ked som si to prebrala v hlave, tak nie, o mojho muza nejde, ide o ineho muza.
@anonym_autor je take sedliacke bat sa, aby si ty nebola s niecim spajana. Robis nieco zle? Nerobis. Tak co riesis. To aky zaujmes postoj ku kamaratke, je uz ina vec. Ale bat sa aby ta s niecim nespajali? Ved nepredava drogy 😂. Toto ludia z mesta neriesia, oslobod sa od toho co si kto o tebe mysli. Dolezite su v zivote ine veci.
@anonym_faf13c Nechápem....kto bol v tom výťahu?
@mandarinka555 Čo nechápeš ? 😀
Niekto toho suseda natrel jeho manželke a ráno v tom výťahu bola jeho manželka. To myslel anonym, že veci sa dejú...

@anonym_autor ahoj, pred xx rokmi som zacala pracovat v novej firme. Moje manzelstvo sa zacalo zhorsovat, kvoli zavislostiam mojho manzela, vela som pracovala ked bol manzel doma (pracoval mimo SR) som zacala brat nadcasy.
Manzelovi sa to nepacilo, samozrejme sex sme nemali, manzel zacal, ze urcite mam pomer, kedze som aj dobre zarabala a podla neho az taka sikovna a mudra nie som, aby som takto dobre zarabala.
To, ze asi nemam chut, lebo ma ponizuje a jeho hygenicke navyky sa zhorsovali napriek tomu, ze som mu stale hovorila chod sa osprchovat, umy si zuby, mu asi nezaplo.
Ja som sa vsak podvedome/vedome len este bez sebadovery zacala pripravovat na rozvod.
Rozviedli sme sa, ja som sa s dietatom odstahovala, postavila som si dom pomocou rodiny...pocas vystavby domu, som zila so synom v podnajme, raz som sla do obchodu stretla som staru znamu, spytala sa ma co je so mnou tak som jej vsetko povedala, ze co a ako bolo...ona na mna len s vyvalenymi ocami pozerala a zasmiala sa...dozvedela som sa od nej, ze zijem v dome v nedalekej dedine, znova som sa vydala za svojho sefa.
Uz pracujem v inej spolocnosti, podarilo sa mi dokoncit dom a doteraz zijem sama so synom, toto bolo asi pred 5-6rokmi. Takze taketo klebety uz beriem s rezervou.
Pozri sa u nas bol podla verejnosti obetou moj muz, lebo chuda vela pracoval a jeho nevdacna zena...to, ze prisiel domov a bolo navarene, upratane, postarane o dieta a nemal ku mne mile slovo na to nezalezi.
Ty si rob vlastne nazory. Mas vlastnu hlavu!