Vyspala som sa so svojím zubárom
Viem ze to bude zniet sialene no vyspala som sa so svojim zubarom… najprv som chodila na konzultacie, neskor na zakroky a skoncilo to tak ze mi napísal uz po druhej konzultacii na messenger a po druhom stretnuti doslo do tuheho.. lichotil mi sialene uz v ambulancii, kde sa sestricky na tom smiali aj ja lebo mi to imponovalo a bolo to strasne mile ze taky gentleman, uzasny chlap… bolo to aj s nim fakt skvele , pruser bol , ze na dalsej kontrole ho zastupovala manzelka a bola tak strasne mila este ma pohladkala po lici ze snad sa citim dobre 😓 vtedy vo mne vreli vycitky … on 56 ja 24.. manzelka krasna zena, rovesnicka ale vztah maju len formalny ….problem je ze s tym nechcem prestat a benefit som z toho mala zuby za 10.000€ zadarmo…. Nuz nebudem klamat ze mi dopraje nadherne veci drahe , restiky , piticka … momentalne ide na konferenciu do Pariza kde pojdeme spolu …..
jeho manželka ta pohladkala po lici??? ved to bol jasny znak - vie o tebe a chce ta do trojky! wau byt milenkou dvoch zubarov 😍 dievca ty zijes sen!!!

Ženy táto diskusia je vymyslená a autor/ka sa teraz na tom baví ..ja tomu neverím že niečo sa také stalo a už nie na Slovensku..niekto sa doma nudí tak vymyslel nezmyselnú tému..škoda toto klamstvo komentovať.