icon

Vyspala som sa so svojím zubárom

13. júl 2025

Viem ze to bude zniet sialene no vyspala som sa so svojim zubarom… najprv som chodila na konzultacie, neskor na zakroky a skoncilo to tak ze mi napísal uz po druhej konzultacii na messenger a po druhom stretnuti doslo do tuheho.. lichotil mi sialene uz v ambulancii, kde sa sestricky na tom smiali aj ja lebo mi to imponovalo a bolo to strasne mile ze taky gentleman, uzasny chlap… bolo to aj s nim fakt skvele , pruser bol , ze na dalsej kontrole ho zastupovala manzelka a bola tak strasne mila este ma pohladkala po lici ze snad sa citim dobre 😓 vtedy vo mne vreli vycitky … on 56 ja 24.. manzelka krasna zena, rovesnicka ale vztah maju len formalny ….problem je ze s tym nechcem prestat a benefit som z toho mala zuby za 10.000€ zadarmo…. Nuz nebudem klamat ze mi dopraje nadherne veci drahe , restiky , piticka … momentalne ide na konferenciu do Pariza kde pojdeme spolu …..

Strana
z6
anonym_d78d6e
24. júl 2025

Ženy táto diskusia je vymyslená a autor/ka sa teraz na tom baví ..ja tomu neverím že niečo sa také stalo a už nie na Slovensku..niekto sa doma nudí tak vymyslel nezmyselnú tému..škoda toto klamstvo komentovať.

anonym_1ff884
24. júl 2025

jeho manželka ta pohladkala po lici??? ved to bol jasny znak - vie o tebe a chce ta do trojky! wau byt milenkou dvoch zubarov 😍 dievca ty zijes sen!!!

karolinakr
24. júl 2025
@weleda123

@anonym_autor daj fotku zubov pred a po 😇

@weleda123 😅

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6