Vysvetlite, že synove choroby sú bežné v kolektíve!
Občas tu chodí čítať diskusie tak kiežby si prečítal aj túto!
Už ma s tým fakt serie.
Syn nastúpil do MŠ ako takmer 5r teraz v septembri. Ak je 2 týždne vkuse zdravý tak oslavujeme. Aktuálne prešli 2 týždne a opäť teplota, kašeľ
Pred 3 týždňami dobral antibiotika.
Nikdy nemal zápal priedušiek, nebodaj pľúc. Nikdy nemal vážny priebeh, antibiotika za 5r 2x.
Odmietam ho dopovať rôznymi sprostosťami na imunitu, pretože som presvedčená že napriek častým ,,soplíkom" a sem tam ,,kašlíku" nemá nič hrozne.
Neustále ma porovnáva s NETUŠÍM AKÝMI INÝMI MATKAMI A ICH DEŤMI!!!!!! že ako je možné že iné deti nie sú Nikdy choré.
Pýtam sa aké!!!??? Nikdy? Alebo také čo zelený sopeľ nepovažujú za chorobu?
Vysvetlíte mu prosím niekto, že po nástupe do kolektívu sú choroby bežné aj keby som použila prach z jednorožca?
Vždy vždy vždy keď ochorie dostanem milión otázok či mu dávam toto, či berie toto, či robíme hento ...
No vsak kup mu nieco na imunitu, nieco zazracne co navrhne pan manzel, nieco overene detmi co nikdy neboli chore. Jedno alebo dve balenia mu neuskodia, neboj. A ked maly ochorie, tak mu zacnes pilit usi ty, ze tak vidi, tuto ma tie svoje zazraky, ze ako mu to pomohlo, ze zbytocne vyhodene peniaze, zbytocna chemia. A vzdy ked zacne pesnicku o nikdy chorych detoch, tak ty zacnes pesnicku o tom, ze jeho zazracny pripravok bol prd platny. A budete povyprávaný 😂
@bloger takže keď má otec dcéru, nevadí mu, že je chorá? trápi ho iba chorobnosť syna? veľmi zaujímavý názor.. inak môj syn nie je športovo založený, resp. kolektívne hry typu futbal a hokej ho absolútne nezaujímajú. Má rád vesmírne záhady, zaujíma sa o ľudské telo, je prvák a vie už násobiť, či čítať jednoduché texty v angličtine. Je preto niečo menej ako chlapci futbalisti? 🤦🏻♀️
Autorka je úplne bezpredmetné, ako sú na tom zdravotne deti vo vašom okolí. Keď je váš syn chorý, neurobíš s tým nič. Môj má za sebou 4 roky v MŠ a nebol mesiac, aby sme s niečím nebojovali.. chce to len čas.. ak nechceš kde aké doplnky z lekárne, skús bylinné čaje - na imunitu je šípka, tiež zázvor,..
Mi sme boli na tom rovnako. Syn tiež nastúpil alo 5 ročný do škôlky a tiež každý druhý týždeň doma, sople, kašle, mali sme aj zápal priedusiek, dokonca zápal pľúc, s ktorým sme boli v nemocnici. Tiež mi to partner a aj rodicia vyhadzovať na oči, že je to moja chyba, že chodím s nimi malo von, neapodporujem imunitu, atď. A ani za boha si nedal nikto vysvetliť, že dieťa si pri nástupe do kolektívu musí vybudovať úplne inú imunitu ako malo doteraz doma. Ja som všetkým povedala, aby mi dali pokoj a aj keď boli sprosté poznámky jedným uchom dnu a druhým von. Časom predstaví rýpať. Teraz ma syn 7 rokov a chorý býva tak raz za dva mesiace a aj to len nejaké sople alebo slabý kašeľ.
Na imunitu nám veľmi pomohli výrobky od serafin, majú sirup na imunitu, dávam aj rakytnik a na co nedám dopustiť je dračia krv.
@aurora33 a čo som mal vyťahovať však už to nezvládam. Vieš čo to je na psychiku čítať tu neustále tieto ponižujúce komenty?
@earlgrey Ona jediná sa vie chovať normálne. Tak nie nehrá každý chlap futbal. Však to je normálne povedať, že otec hrá futbal so synom. Bože ja už nevládzem. Toto je na porazenie tu.

@momoftwo
@tenerifka Pozor, dotyčný tu má ombudsmanku, ktorá ho, ako slabšieho, zubami-nechtami chráni pred nami, hnusnými mrchami z Modrého koníka! 😂 Len škoda, že nevieme, kto to je, táto šľachetná ochrankyňa slabých.
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-sa-single-mozu-vyjadrit-na-fore/