Využíval vás chlap kvôli peniazom?
Mala ste niektora chlapa,ktory vas vyuzival na peniaze?? Stale chcel,aby ste mu nieco kupovali a podobne?
Ak ste teda pár a nie kamaráti, tak sa ťa opýtam - si ty kompletná keď sa to opakuje a ty na to vždy skočíš?
@ckocka to nie su hry. Nespravne si to pochopila.
Ja som navrhla dve moznosti, co sa da urobit, ked taky lakomec zenu znova po sebe opakovane (druhy-treti-stvrtykrat.... zalezi, kolko tomu dala sanci) zatiahne do takej situacie a ona si povie, ze toto bolo naposledy. Ze s nim uz konci.
Bud zatne zuby a posledny raz teda uhradi a viac ju neuvidi.
Alebo si povie, ze tento posledny raz uz nie, moj mily. A necha ho, nech si so svojim dlhom poradi sam. A odide od neho.
Kazdy si moze vybrat.
Nie nemala som takého chlapa nikdy , lebo
lakomost /využívanie/vypocitavost patria k veciam ,ktoré ma vyslovene na chlapovi odpudzuju, takže by stačilo , aby to raz spravil a u mňa by skončil.
A teraz odpovedz ty mne. Čo vás ženy priťahuje na takýchto mužoch? Nemáte žiadne kritériá na nich alebo čo?
Aj keby som bola akokoľvek zúfalá , radšej by som bola sama ako si nasilu držať pri sebe takého chlapa.
Prajem ti ,aby si nebola ďalšia ,ktorá si bude myslieť, že dieťa ho zmení 😉
@moonlight1210 Akože sa schválne znova žena vystaví trápnej situácii, ktorú pred tým
x krát nezvládla v predstave, že tentoraz to bude iné?
No asi aj tak sa dá.
Autorka, ja ti napíšem, ako skončila jedna moja kolegyňa, tej tiež nebolo rady, všetci do nej hučali, rodičia, kamaráti, aj my, kolegyne, keď sme to využívanie jej priateľa videli - chalan nikde nerobil a ak, tak len na pár dní/týždňov. Šiel do DE, nemal.ale prachy na cestu, ona mu "požičala". Vrátil sa po mesiaci, s holou ritou. Potom zas mal.moznost ísť robiť zeriavnika, len si potreboval zaplatiť nejaký kurz - zas na ňu urobil psie oči, že to je jeho vysnívaná práca, teraz mu požičia na kurz a potom ju zlatom vyváži, že zeriavnici zarábajú majland. Peniaze mu dala, na kurz ani nenastúpil, lebo že tam bol *ebnuty skolitel. Potom zas chcel podnikať, tak si ona išla vybavovať úver, aby mu mohla pomôcť - doteraz to aj spláca a on je už ktovie kde, najväčšia sranda, nerozisla sa ona s ním, ale on ju - našiel si solventnejšiu. Nenechaj zo seba robiť rohožku
@ckocka nie, nevystavi sa jej schvalne este raz, len aby robila taketo manevre a divadlo.
Ty stale pocitas len s tym, ze uz pochopila a ze sa este raz vrati, aby mu ukazala.
Hlupost.
Ja hovorim prave presne o tom poslednom raze, ked definitivne pochopila, co je on zac a ze sa to bude iba opakovat a nema to zmysel.
(ci uz to bolo pri druhom raze, co ju s vyhovorkou nechal platit, tretom, stvrtom - zalezi od nej, kedy nad nim zlomi palicu. Jednej staci aby to urobil 2-3 krat, ina vydrzi aj par mesiacov, dokonca i rok.).
Ze vtedy ma na vyber, ked uz v tej restauracii sedi a doslo jej, ze to nie su nahody, ale on sa plateniu cielene vyhyba.
Vtedy si moze vybrat, ze posledny raz zatne zuby, zaplati teda cely ucet a uz sa neuvidia.
Alebo si vypyta svoj ucet, zaplati si ho a jeho necha, nech si robi, co chce. A viac sa neuvidia.
Chapes?
@moonlight1210 V tomto prípade autorke ale už dávno došlo že ju využíva.
@ckocka vies co? Nechaj tak. Toto nikam nevedie.
@moonlight1210 Mier. Nikam nevedie vačšina tunajších rozpráv, zabíjame tu čas.
Ja som mala takého jedného bývalého... Pán lekár, pekný plat a odo mňa "chuderky" ako som sa neskôr od neho dozvedela sa nechal bez hanby dotovať. Ale pekne nenápadne že či mu na 2 zuby nedám lebo rodičia prišli o robotu tak ich podporuje, potom na auto na opravu lebo však samozrejme má peniaze ale šetrí nám ich ako základ na hypotéku na byt tak ich nechce míňať a podobné keci. Až sa ukázalo že pán doktor nemal na účte ani prt lebo to vyhadzoval na chlast a prostitútky a ako bonus ma podvádzal s inou na ktorú išli tie peniaze" na zuby" a "auto", konkrétne na jej nové prsia lebo on, ako mi bez hanby potom povedal keď som sa pýtala prečo to spravil "má rád veľké" 🤣. Samozrejme peniaze som dodnes deň nevidela späť a to už je pár rokov. A úprimne nejaké peniaze som dala aj terajšiemu partnerovi ale z úplne iných dôvodov. Keď sme sa spoznali stal sa mu úraz a bol pol roka na PN zo zlomenou chrbticou, po pár mesiacoch PN slabá a mal svoje výdavky ktoré si musel platiť a syna z predchádzajúceho vzťahu na ktorého platil tak v tom období keď nemohol pracovať si platil svoje výdavky a ja stravu, našla som nám nájom, zaplatila sama depozit aj vybavenie na náš byt a keď potreboval na niečo nevyhnutné čo musel zaplatiť. Ale vracia mi to, teraz keď som na materskej sa o nás stará s láskou zasa on, naviac má za to vďaka tomu teraz po viac ako 2 rokoch čo sa to stalo dôveru že ho neopustím v ťažkej situácii ako bývalá. Dáva mi celé výplaty nech hospodárim, rozmaznáva ma za to a aj keď chcem niečo drahšie pre seba a deti nemá s tým vôbec problém lebo vie že to robím aj ja pre neho.
To nie, ale poziciaval si odo mna, lebo bol zadlzeny az po ....
A pred definitivnym rozchodom este skusil, ci si v banke nevezmem uver vo vyske 100 000 CZK a nedam mu ich, lebo ze mu horia niektore splatky 😎. Jaj, a po rozchode mi chcel za 13 000 CZK predat naburane auto exekucne zatazene, cize ho vlastne predat nemohol. Ale vraj ak mu dam na ruku 13 tisic mozem ho vylucne ja pouzivat. Este bol dotknuty, ked som ho strasne s tymto napadom poslala do prdele. Vraj nevydrzim bez auta ani dva dni a doleziem sama, ze ho chcem 😁😁😁.
Kde vy na tych chlapov chodite? Po strašidlach druha super tema- Muž si zabuda penaženku doma, ked ma platiť
@h_petra a doliezla si?? 😄😄
@diusqa761 tak si panu doktorovi financovala prostitutky? Tak to uz muž prerazi same dno, ked si od frajerky pyta peniaze ma sex
@karolinakr to som zistila až nakoniec že to bolo na to. Mne hovoril že treba mu na zuby nutné a na auto na opravu 🤣
@karolinakr a nakoniec sa mi priznal že väčšina tých peňazí išlo na babu s ktorou ma dlho podvádzal na jej nové prsia.
Och ty mu platiš jedlo ked idete von a ked ti ma jedlo platiť on tak vezme sestru alebo dcéru.No moja mala by si s nim urobiť razny koniec a dať mu čau a pá.A na rozlučku by som ho zavolala sa najesť svoj účet by som zaplatila za seba a by som povedala osobitne budeme platiť a vybabrala s nim ako ON s tebou čo by sa mu stálo keby ti raz dvákrat zaplatil nič nemá peniaze.Ked má vyplatu ani sa neukaže čo na ňom miluješ.Nič je to vypočitavy hajzel svoje peniaze si odklada a ty svoje aby si míňala no na mňa by to nebolo by som mu urobila taku hanbu že pozvala ho a nechala ho tam potom sedieť svoje samozrejme zaplatila.Alebo ako ON vzala by som si kamáratku aj jeho a kamáratke by som zaplatila a jemu nie by som povedala že už viac penazi som zo sebou nevzala čo by ťa s takým čakalo nič iba ty by si všetko platila a ON svoje ukladal čim skôr sa s nim rozideš tým lepšie pôjdete spolu bývať kto bude platiť nájomne cele ty a ON bude všetko použivať plyn, voda, elektrika, nedoplatky budeš platiť ty preplatky si vezme aj ON. No každý by bol taký múdry. Strava čo ty vás budeš živiť a ON nič svoje bude zasa ukladať pride dieťa ty nebudeš mať skoro nič pričom ON bude sa mať ako kráľ bude ťa chviľu živiť a už jeho prehlbene lakomstvo prejde aj do toho že ty pomali nič nebudeš jesť lebo povie aby si si zarobila alebo že si si mala odložiť.Ved by som sa hanbou prepadla že ON teba vola vonku ale zaplať zaňho aj za seba a ked on ťa ma zavolať tak pozve sestru a dcéru.Kde máš oči ukonči tento vzťah využivačny,sebecký,lakomý.Bude to iba horšie príslovie čo je tvoje jej aj moje ale čo je moje do toho ťa nič sedi naňho ako riť na šerbeľ.Ty si moja zlatá ukladaj peniaze na horšie časy a vyciciavača pošli o dum dal.Ser naňho lakomca nikdy by som nechcela takého chlapa mal by sa hanbiť že žobre od teba a ma svoj plát ktorý si uklada stane sa že je dajme tomu krátko bez práce dobre OK pozveš ho ty začas ti vráti že pozve ON ale toto ved to je vyciciavač obyčajný.Kopni ho do zádku a aj s poriadnym rozbehom.Ak ti bude vravieť pri rozchode že sa to zmeni never nezmeni nikdy možno na chviľu áno aby ťa uchlacholil ale za chviľu to bude to iste never. Mala by si to ukončiť kým neprideš o veľke peniaze a tie si ukladaj na horšie časy a nie pre darmožrača ktorý ti nekúpi ani zuvačku.Brr mám s takých hnus a už by bol bývaly.Ukonči to kým je čas.
@diusqa761
😃🙂 tak teraz sa zasmejeme ale vtedy by si ho urcite v zuboch najradšej roztrhala
@diusqa761 budeš mať pekne spomienky na doktorov😃😃
@karolinakr už mám našťastie normálneho chlapa ale veru aj keby sme sa rozišli čo sa randenia týka od doktorkov by som utekala ako čert pred krížom 🤣 a ani mi nehovor len blbé je že po tom ako pôjdu moje malé do škôlky a ja do práce ich budem zasa plno mať okolo seba. Som zdravotná sestra 🤣🤣🤣
@karolinakr ale áno mám z toho aspoň ponaučenie a 4 vrásky na čele🤣
Prečo by ti malo byt trápne povedať mu, že mu nedáš peniaze a prečo by si mala byť lakomec? Nabudúce sa ho priamo spýtaj ci jemu nie je trápne stále od teba ťahať peniaze a potom sa s ním rozid. 🙃
To si robis srandu,ze s takym hulvatom randis?
Však ale to neni vztah- on ta ma ako pokladničku.Ak platiš ty ide, ak plati on, ostaň doma
To čo je za magora? On je lakomec nie ty? A ešte viac zarobi?
Tak potom ty si blbá, ked platiš
To su presne take lakome typy- určite aj v posteli chce, aby si ho obsluhovala, ale ked ty chceš niečo, tak radšej zaspí...Neverim tomu, ze je štedry a gentleman v inych oblastiach
A tym, že mdnej zarabaš, je aj chrapúň.Určite aj vlastnej mame zlate zuby preda, len aby si mohol kupiť niečo
My sme chodili k tetke na navštevu.Oni nam nič neponukli, su chudobni, tak som ja po ceste kupila tacku zakuskov- mne mame tetke a jej synom
A každeho som ponukla a prišla som za tym bratrancom- že ponukni sa - a on si vzal celu tacku z mojej ruky
Tak ja pridem na navštevu, nedostanem nič, poponukam každeho a nakoniec mne sa neujde, lebo niekto zožerie všetko
To je podla mňa človek uplne bez chochmesu nenažraný bez sebakririky

@moonlight1210 Takej stratégii nerozumiem, resp. nevidím žiadny dovod vkladať ďalšiu energiu do podobných hier. Je ovela jednoduchšie a účinnejšie povedať končím, nezaplatím, nekúpim.