Vyžarujem priateľovi nepríjemný pach? Zistite viac!
Asi smrdím môjmu priateľovi. Neviem však, či ide o reálny smrad, alebo mu proste nevonia moje pižmo. Na valentína mi dal sprchový gél. Už vtedy mi to prišlo čudné, ale nejak som sa snažila presvedčiť samú seba, že to nič neznamená. O pár dní (mimo nejakých sviatkov) mi dal parfum plus dva používané od jeho mamy. Ešte sa aj uisťoval, či to budem používať.
Ja si o sebe nemyslím, že smrdím. Umývam sa pravidelne. Vždy som oholená a nosím čisté oblečenie. Kebyže reálne smrdím, tak to snáď cítim ja a iní ľudia okolo mňa. Nebývam sama.
Myslíte, že len má rád, keď ženy nejak voňajú alebo sa mám reálne začať báť, že mu proste pre niečo smrdím?
@mladena spolu s inými vecami myslím s tým jedným originálnym parfumom, ktorý mi dal ako darček. Na vrchu bola moja osobná vec, takže som nevidela, že tam ešte zabalil aj tie dva parfumy jeho mamy, ktoré mi večer dával len ovoňať. Nijak sa nevyjadril, že mi ich plánuje dať
A mozno ak sa ti pacili tak ti ich preto podaroval hoci aj pouzite ci. Najlepsie bude opýtať sa jeho, že prečo ti dal mamine parfumy
Nechápem prečo sa normálne nespýtaš?! Mne muž donesie bárs čo s čím som neni ok tak poviem..naposledy mi doniesol jogurt nizkotucny (to mal prvé po ruke) a hned som sa pýtala či mi chce naznačiť že mám schudnúť 🤣 ale teda ja čo na srdci to na jazyku..ale keby mi dal len tak bez vysvetlenia parfém po mame no neviem .. ešte keby boli len odskúšané tak v pohode.. ale zvyšky??By som mu to praštila o hlavy 🤣
To sa fakt tvárime že je normálne dostať od svojho chlapa sprchovy gel ako DARČEK? 😅 a používané voňavky od mamky?
Autorka, normálne sa ho opýtaj, zlatko čo take darčeky, nevoniam ti? A je vybavené 🤷♀️
@neferneferuaton možné to je, akurát je divné to, že vravel, že mi ich chcel dať len ovoňať, že aké má jeho mama. Neprišlo mi to tak, že “mama ich nechce, ak sa ti budú páčiť, môžeš si zobrať”
@bonboniera prečo?mne napríklad muž pravidelne nosí nejaké sprchové ked objaví pre mna uuuplne nezmyselne vone (jahodova zmrzlina..a take hovadiny 🤣) ..😉 ale teda on ma rád vône aj všelijaké vonave doplnky do kúpeľa 😊 welness maniak 🤣 ale parfém som od neho ešte veru nedostala 🤔😁
Darčeky ti posiela jeho mama.
Ou tak ak to ich doniesol ovonat, ozaj asi chce aby si používala to co jeho mama..alebo mu pasujú vône ktoré používa ona..neviem možno ty používaš drevité ona kvetinové 😊 alebo ja neviem..ale toto by mi prišlo ešte viac divne fakt 🙄🙄
Najlepšie urobíš ak sa ho spýtas "Miso pocuj tie vonavky co si mi doniesol nebudú chýbať tvojej mame? " Uvidis co ti povie. Takto budes len spekulovat co za tym je
@monicatko20 keď je takto fanúšik vôni, vtedy mi to dáva zmysel, musí to byt milé 😄🤗
@neferneferuaton no len pri tom sa dá vždy zaklamať, že povie, že ona má ďalších 20, že jej nebudú chýbať. Reálne si však myslím, že mala som ich len ovoňať a on sa rozhodol, že jej ich “ukradne” a daruje mne. Ale dôvod vie len on
Tak mu na to odpovieš ze "dakujem ale nie je to môj styl tak ich vratim tvojej mame, nech ich skusi posunut niekomu z rodiny" a nahod tuto temu ked budete na ceste k nemu. Uvidis ako zareaguje. Aby nemohol povedat ze daj tak ja jej ich vratim
A používaš antiperspirant/deodorant/voňavku? Ak nie, tak samozrejme, smrdíš. Každý smrdí 🤷. Ak áno, tak možno mu vadí tá vôňa, ktorú používaš. Každopádne normálne sa s ním v pokoji a jemne pobav, že ťa zarazilo, že ti dal použité voňavky a hneď viacero...? Či sú to jeho obľúbené vône, alebo má pocit, že by si sa mala viac navoňať, atď. Nepýtaj sa ho či mu smrdíš, jasné, že povie nie.
@bonboniera hej to je 🥰 hlavne keď vidím akú radosť mu to robí a v podstate to zlato moje kupuje pre seba 🤣🤣🤣🤣 čo sa týka nejakých olejčekov alebo soli do kúpeľa 🤣🤣
Normalne sa ho spytaj, ja sa normalne pytam, teraz som tehotna a sebe smrdim😂 a muz ze nie, a je to vybavene
Keď Ti vravel, že majú byť na ovoňanie, prečo si myslíš, že Ti ich dal? Ja by som to chápala tak, že tie použité máš ovoňať a vrátiť a vyjadriť sa, či sa ti páčili. Asi chce zistiť Tvoj vkus. A asi ako priemerný chlap sa v parfémoch nevyzná, po ruke má len tie, čo majú doma, tak začína od tých. Alebo má podobný vkus ako jeho mama, je na také vône zvyknutý. Nič by som za tým nehľadala...
@zuzanaam ale veď som ich ovoňavala už vtedy. On mi ich nezabalil na domov s tým, že ich mám doma naďalej skúšať ovoniavať
Naozaj tak rozmyslaju nedospeli? Vsak normalne ti dal kozmetiku, co ti ine mal dat? Parfemy a sprchove gely sa davaju bezne, lebo vie, ze to pouzivas a pouzijes.
@misiak7777 ty si dalsia trupka, avon je kvalitna znacka, funguje roky
a nepovedala si mu, že sa Ti páčia a preto Ti ich dal? Ak nie, tak jedine sa opýtať.
Ešte mi napadá, že Ti ich nechal, aby si ich mohla odskúšať. Predsalen parfém inak vonia vo flakóne, inak na pokožke a inak po niekoľkých hodinách nosenia...
@zuzanaam pýtal sa, či mi voňajú. Zo slušnosti som len prikývla. Kebyže som z nich nadšená, tak to ešte pochopím, že by to bolo preto
tak ak Ti reálne nevoňali, dá sa aj slušne povedať, že máš iný vkus. Možno si myslí, že si z nich nadšená, ktovie, spýtaj sa ho. Neúprimné odpovede "zo slušnosti" sa neskôr vo vzťahu môžu vypomstiť. Veď komu povedať pravdu ak nie partnerovi.
Naozaj ti radim byt uprimna aj ked to moze byt neprijemne komunikacia je zaklad. A ja by som teda nechcela byt vo vztahu kde som v neistote ci partnerovi smrdim nemyslela by som na nic ine pri nom. Naozaj nie je normalne ako ti tlaci kadejake vone jednak aj pouzite a ked aj nove tal mimo sviatku je to divne podla mna
@megg1 tak skús niekedy vyskúšať skutočne kvalitnú kozmetiku 😃😃 alebo ťa zavzdušňuje lebo si Avon teta?😂😂😂
@misiak7777 kupujem si siroku skalu kozmetiky a avon je naozaj kvalitna kozmetika. Ak tebe nieco nesadlo, je mi to luto.
Avon je naozajkvalitna kozmetika?🙈🙉🙊
hm..sprchac ako darcek, mozno nic lepsie nevymyslel. Parfem, typicky darcek pre zeny..a vonavky od mami? Mozno ich nechcela, nepotrebovala tak dala synovi, ci nema kamaratku, ktora by ich vyuzila? Keby si mu smrdela tak myslim, ze sprchac ani parfem by tomu nepomohol
@megg1 kupuješ aj napr Collistar alebo Lancôme? Lebo teda to sa nedá ani porovnať, kedysi som Avon používala. Samozrejme parfémy ani nejdem porovnávať... A nabudúce sa vyjadruj slušne 😉
@misiak7777 😂 ja sa vyjadrujem len slusne, to ty tu vyskakujes dievca. Nazor mozes mat aky chces, ale neurazaj ostatnych a nehadaj sa. To co plati na teba, neplati totizto na druhych. Asi mas vela casu, ak si potrebujes pismenkovat.

To sa tu ešte stále rieši? 😀 No tak keď ti to dal spolu s inými vecami vôbec tam nemusel byť dôraz na tie voňavky, proste ti daroval nejaké veci a ty sa ešte aj zbytočne urážaš. A nemyslím si že by chlap bol s babou ktorá mu smrdí, či?