Vyžarujem priateľovi nepríjemný pach? Zistite viac!
Asi smrdím môjmu priateľovi. Neviem však, či ide o reálny smrad, alebo mu proste nevonia moje pižmo. Na valentína mi dal sprchový gél. Už vtedy mi to prišlo čudné, ale nejak som sa snažila presvedčiť samú seba, že to nič neznamená. O pár dní (mimo nejakých sviatkov) mi dal parfum plus dva používané od jeho mamy. Ešte sa aj uisťoval, či to budem používať.
Ja si o sebe nemyslím, že smrdím. Umývam sa pravidelne. Vždy som oholená a nosím čisté oblečenie. Kebyže reálne smrdím, tak to snáď cítim ja a iní ľudia okolo mňa. Nebývam sama.
Myslíte, že len má rád, keď ženy nejak voňajú alebo sa mám reálne začať báť, že mu proste pre niečo smrdím?
@misiak7777 v kazdej vete urazas, tvoj vek ti preto neverim. Mala by si byt predsa vacsia dama.
@megg1 akože v čom urazam? Uráža ťa hodnotenie Avon kozmetiky? 🙂 Či som ťa oslovila trupka? 🙂 Tvoje oslovenie mojej osoby "trubka svedčí o tebe, ty dáma 🙂🙂
@misiak7777 Avon lady, je očividne sektarska skupina 😂
Tiež som mala rada avon, keď mi bolo 12...a to bolo 12r dozadu... Lebo nebolo až toľko ponúk v drogérii. Ale v dnešnej dobe? Vône sú zväčša napodobeniny ktoré sú dobré na wc.😀 Neboj, nie si jedina ktorá si to myslí.😁 To už radšej Essence mi príde kvalitnejšie... Žiaľ avon nešiel s dobou a to zanechalo následky na ňom.
Je mi ľúto, aké odpovede dostávate, príde mi, že sú fest hnusné. No je pravda že sa o tom musíte s priateľom porozprávať. Neviem, ako dlho ste spolu, no nie je nič zle na tom sa proste otvorene spýtať, čo tomu druhému na nás vadí. Mne osobne to príde veľmi čudné a nečudujem sa vám, že ste zmätená. Pokiaľ sa o Tom neporozprávate tak si myslím, že skôr či neskôr pravda vyjde na povrch a keď nastane viac takých situácii, tak to môže ublížiť vzťahu tak, že sa rozídete. Takže pokiaľ vám na ňom záleží a chcete ho mať pri sebe, tak sa s ním o tom otvorene porozprávajte
Keď ti ich priniesol v jednej taštičke možno ich nemal kde zasa zobrať domov. Tak ich v nej nechal, odniesla si to vsetko a je mu teraz trápne ich pýtať nazad 🤣 spýtala by som sa pred ďalším stretkom či prinesieš aj tie mamine parfémy....či ich minule nezabudol vziať ..a uvidíš čo odpíše
Preco sa o tom s neporozpravas? Chapem, ze he to neprijemne, ale ked to s nim myslis vazne, tak ver, ze este budete preberat inak intimne otazky. Komunikacia je zaklad. Skus sa ho spytat, ci mu nevoni kozmetika, ktoru pouzivas (nie, ci mu smrdis), ked ti stale nosi take veci. A co by mu bolo prijemne a dospejte k nejakemu kompromisu. Mozno mu proste nevoni tvoj parfem. Niekto ma rad vyrazne, tazke vone, ineho zas z toho boli hlava🤷♀️.
No záleží aj od toho koľko máš rokov. Napr. Je pravda že pubescenti skoro až adolescenti zapchaju ale pri tom oni sami seba necítia. Je to tak a aj to poznám vlastná skusenost keďže som byvala s osobou s ktorou som nevydržala byť v jej prítomnosti. Bola to neter mám ju rada ale strašne zapáchala ona sa necítila vôbec. Napriek tomu že používala všeličo možné ja som cítila velmi veľký zápach. Ale keďže je to normálne nečudovala som sa. No neviem koľko máš rokov takže neviem či to môže byť príčina. 😉

@megg1 trupka je slušný výraz? Ty si akú mala výchovu? 🙂 Ale si zlatá, že som dievča, hej vyzerám na 30, aj keď tie sú dávno preč 😊😊😊 ak ťa urazilo, že Avon je predražená kozmetika s hodnotou 2 eurá, tak to je mi ľúto 😅 pozor na výrazy naživo, tu môžeš byť hulvát 😉