Vzdelaný priateľ má nevhodných kamarátov. Ako to riešiť?
Ahojte. Randim s muzom ktory je dost fajn. Vzdelany, mily, inteligentny. Ma vseobecny rozhlad, je zodpovedny. Ma vlastny byt a auto. Chodi do prace kde sefuje ludom. A teraz jeho partia kamaratov. Gambleri, fetaci, nezamestnani, alkoholici a hulvati. Proste stoka. Velmi ma chce zoznamovat s kamosmi ale my sme tam dvaja pri nich akoby sme zabludili. Ze tam nepatrime. Ja si ani neviem najst kamaratku medzi ich priatelkami. Neviem o com s nimi kecat. Ja nechcem vyzerat povrchne ale ja som elegantna zena. On nepije, nefajci…no nehodi sa k nim. A on aj ked je muz ku mne, tato jeho particka je taka poulicka chazka a ja popravde neviem ako sa k tomu postavit.
ako prehovoriť sa s nimi da, ako sa maš, čo nove, väčšinou ženy preberaju, hodnotia, sex a taketo veci, ale ked je tvoj priatel inteligentný, vzdelaniý,fajn a kamarati sa s luďmi s nizkym intelektom, tiež si myslim, že si ho idealizuješ, mna by rachlo s takymito ludmi komunikovat na dennej baze a už vôbec by som si ich nepustila do bytu, ked su lopkári.. intelektualne pokulhavaju, tak ten priatel asi nebude taký inteligent, ked s nim travi rad tolko času a debaty s nimi ho naplňaju a zlaty klinec tvojho prispevku bol neviem si najst medzi nimi kamaratku, tak bezdačku, alkoholičku, alebo nejaku streštenu, čo miluje feťaka - nad tym by som ani neuvažovala, žeby mali byt moje kamaratky..uplne no go
jeden tu furt vykrikuje a trepe, trepe neda sa zastaviť..ma kamarata, čo sa ho drži za trenky a bez neho ani na krok, mna by musela sanitka odviezt, keby som toto mala počuvat 12hodín..a ten kamarat sa nado mňa povyšoval tak pochopiť mentalitu väzňov je skutočná výzva..nevieš čo sa deje v jeho hlave..na jednej strane byvaly alkač, v policajnej cele, na druhej strane ti dava najavo, že on je viac ako ty..naposledy riady umyval
ja už neviem, čo si o tom myslieť..
no nič, alebo ho prijmeš s kamaratmi, alebo rozchod, alebo ti priatel ukaže pravu tvár
neviem, ako sa rozhodneš, ale ja byt na tvojom mieste sa ani nesnažím zapadnúť do partie
@dominikamacakova neprehanam. Ide o dospelych ludi co ani nepracuju lebo nechcu. Opity su niekedy uz pred obedom. To neni hobby ale zivotny styl.
Moja fakt utekaj. Ako keby si pisala o mojom ex a jeho priateloch. Nikto normalny, takychto pri sebe dlhodobo nestrpí, alkoholikov.
Ano, aj ja poznam takych, ale nevyhladavam ich spolocnost a 5min.s takymi ludmi mi uplne staci, dokonca aj to je vela.
inak opravujem, čo som pisala, že tvoj priatel nie je až taky inteligent, to som tak nemyslela, aby to nevyznelo blbo..

@h2 ahoj, prepac, ale nemas pravdu. Poznat takych ludi a priatelit sa s nimi su 2 odlisne veci.
Moj exmanzel berie drogy, to si teraz nemysli na dennej baze, ale napr. Sobotu ide s tymi "dobrymi"priatelmi von. Tak tam je chlast, a vela chlastu a drogy, nadroguje sa, citi sa super potom ked sa mu to zapaci, tak droguje cely tyzden. Ked musi do roboty, lebo uz vela chybal...tak potom cely tyzden znova nic, ale ma obdobia, ked mesiace fetuje-pervitin. Popritom riadne pracuje a dobre zaraba.
Vie aki su jeho priatelia, ohovara ich, ze su nanichodnici, nepracuju, droguju, piju .... ale ked sa mu chce fetovat tak ide za nimi.
Ked sa rozhodne, ze teraz nechce fetovat, tak ich obchadza. Netravi s nimi cas.
On je vzdy par mesiacov normalny, potom mu prepne a znova ide fetovat... nezmeni sa a vychovavat muza, ktory ma 40+ ... sa nikomu nechce.