icon

Vztah

Dnes o 16:35

Aký bol váš najdlhsi vzťah, ktorý skončil? Prečo?

anonym_347455
Dnes o 16:42

Manželstvo, 11 rokov. "Neprekonatelné rozdiely."
Nepochopenie, strata respektu a ucty, agresivita, odlišný pohlad na výchovu, trávenie volného času. Bez sexu, intimity. Bez lásky.

anonym_0e832d
Dnes o 16:54

@anonym_autor 18 rokov, rozvod kvôli milenke. Boli ma to dnes

anonym_110c3a
Dnes o 16:55

18 rokov, neboli sme zosobášení. Zmenili sme sa, naše hodnoty sa zmenili, už to nebolo partnerstvo, láska, ale spolunažívanie dvoch ľudí, kamarátov. Toto by bolo fajn v 70tke, ale keď máš 45, ešte chceš zažiť lásku a chceš mať pri sebe niekoho, s kým ten deň má zmysel.

anonym_fb000e
Dnes o 16:55

@anonym_autor manželstvo 17 rokov, uprednostňovanie svojho koníčka pred rodinou, žila som vlastne ako rozvedená už pár rokov pred rozvodom

anonym_d71bfd
Dnes o 17:03

@anonym_autor nebol môj, no starých rodičov, boli spolu 57 rokov. Potom sa rozhodli rozviesť, doteraz netuším prečo

bielasovicka
Dnes o 17:31
@anonym_d71bfd

@anonym_autor nebol môj, no starých rodičov, boli spolu 57 rokov. Potom sa rozhodli rozviesť, doteraz netuším prečo

@anonym_d71bfd tak hádam povedali aspoň tvojim rodičom prečo sa rozvádzajú. To sa ich nikto neopýtal?

anonym_c0f574
Dnes o 18:24

@anonym_autor 10 rokov. Dovod rozchodu - ja som dospela, on nie.

lentakyterapeut
Dnes o 18:33
@anonym_347455

Manželstvo, 11 rokov. "Neprekonatelné rozdiely."
Nepochopenie, strata respektu a ucty, agresivita, odlišný pohlad na výchovu, trávenie volného času. Bez sexu, intimity. Bez lásky.

@anonym_347455 agresivitu si neviem predstavit ☹️

lentakyterapeut
Dnes o 18:34
@anonym_0e832d

@anonym_autor 18 rokov, rozvod kvôli milenke. Boli ma to dnes

@anonym_0e832d kolko je to odvtedy ? a ako to po tom case hodnotis? Dobre ci zle riesenie? ako spolu vychadzate ?

lentakyterapeut
Dnes o 18:36
@anonym_c0f574

@anonym_autor 10 rokov. Dovod rozchodu - ja som dospela, on nie.

@anonym_c0f574 to.je zaujimave v com nedospel ?

anonym_0e832d
Dnes o 18:38
@lentakyterapeut

@anonym_0e832d kolko je to odvtedy ? a ako to po tom case hodnotis? Dobre ci zle riesenie? ako spolu vychadzate ?

@lentakyterapeut 5 rokov, nekomunikujeme vôbec, iba cez deti.

lentakyterapeut
Dnes o 18:51
@anonym_0e832d

@lentakyterapeut 5 rokov, nekomunikujeme vôbec, iba cez deti.

@anonym_0e832d asi uz mate kazdy svoj zivot a nie je cesty spat

domkakvet
Dnes o 20:28

@anonym_autor vztah vela rokov, dovod nevera.

anonym_637a0a
Dnes o 21:38

@anonym_autor bola som zasnubeny
Vztah 7 rokov, 5 rokov byvanie spolu
Barodilo sa nam dieta, nezvladol to, vraj sa chce venovat sebe konickom a kamaratom, o dieta sa treba starat, necakal, ze to je narocne a tak mu to zmeni zivot bla bla bla, dieta malo 5mes ked odisiel zbabelo
Cudujem sa, ze to pisem a neskoncila som z toho na psychiatrii
Odvtedy ubehli 3 roky, zivot som si poskladala najlepsie ako som vedela, zijem z dna na den, neplanujem dopredu
Stale su dni a veceri ked si poplacem, nie za nim, nech ide rovno do pekla, skor za tym, ze som ostala sama, ze robim co viem a niekedy mam pocit, ze to nestaci..kazdodenny boj..
Nastastie mam skvelu rodinu, pracu, byvanie, viem ze by vela jednorodicov a matiek so mnou menilo, som vdacna za to co mam, no nemam vsetko co som od zivota chcela a chcela som toho viac, nie byt na vsetko sama a zaspavat sama a rano si robit len jednu kavu
Prezivat z dna na den a dieta mi vyrasta v nekompletnej rodine
A nie, otec dietata sa zaujima minimalne samozrejme , dieta je pre neho povinnost a postarat sa o neho znamena pre neho poslat vyzivne
Neviem ci si niekedy odpusti , ze som bola tolke roky bud slepa alebo to na mna hral alebo mu proste preskocilo..
Neviem a uz je zbytocne to riesit co bolo realnym dovodom
Ale som sama a nemienim cas stracat s niekym, kto mi bude hadzat omrvinky