Vztah
Aký bol váš najdlhsi vzťah, ktorý skončil? Prečo?
@anonym_autor 18 rokov, rozvod kvôli milenke. Boli ma to dnes
18 rokov, neboli sme zosobášení. Zmenili sme sa, naše hodnoty sa zmenili, už to nebolo partnerstvo, láska, ale spolunažívanie dvoch ľudí, kamarátov. Toto by bolo fajn v 70tke, ale keď máš 45, ešte chceš zažiť lásku a chceš mať pri sebe niekoho, s kým ten deň má zmysel.
@anonym_autor manželstvo 17 rokov, uprednostňovanie svojho koníčka pred rodinou, žila som vlastne ako rozvedená už pár rokov pred rozvodom
@anonym_autor nebol môj, no starých rodičov, boli spolu 57 rokov. Potom sa rozhodli rozviesť, doteraz netuším prečo
@anonym_autor nebol môj, no starých rodičov, boli spolu 57 rokov. Potom sa rozhodli rozviesť, doteraz netuším prečo
@anonym_d71bfd tak hádam povedali aspoň tvojim rodičom prečo sa rozvádzajú. To sa ich nikto neopýtal?
@anonym_autor 10 rokov. Dovod rozchodu - ja som dospela, on nie.
Manželstvo, 11 rokov. "Neprekonatelné rozdiely."
Nepochopenie, strata respektu a ucty, agresivita, odlišný pohlad na výchovu, trávenie volného času. Bez sexu, intimity. Bez lásky.
@anonym_347455 agresivitu si neviem predstavit ☹️
@anonym_autor 18 rokov, rozvod kvôli milenke. Boli ma to dnes
@anonym_0e832d kolko je to odvtedy ? a ako to po tom case hodnotis? Dobre ci zle riesenie? ako spolu vychadzate ?
@anonym_autor 10 rokov. Dovod rozchodu - ja som dospela, on nie.
@anonym_c0f574 to.je zaujimave v com nedospel ?
@anonym_0e832d kolko je to odvtedy ? a ako to po tom case hodnotis? Dobre ci zle riesenie? ako spolu vychadzate ?
@lentakyterapeut 5 rokov, nekomunikujeme vôbec, iba cez deti.
@lentakyterapeut 5 rokov, nekomunikujeme vôbec, iba cez deti.
@anonym_0e832d asi uz mate kazdy svoj zivot a nie je cesty spat
@anonym_autor vztah vela rokov, dovod nevera.
@anonym_autor bola som zasnubeny
Vztah 7 rokov, 5 rokov byvanie spolu
Barodilo sa nam dieta, nezvladol to, vraj sa chce venovat sebe konickom a kamaratom, o dieta sa treba starat, necakal, ze to je narocne a tak mu to zmeni zivot bla bla bla, dieta malo 5mes ked odisiel zbabelo
Cudujem sa, ze to pisem a neskoncila som z toho na psychiatrii
Odvtedy ubehli 3 roky, zivot som si poskladala najlepsie ako som vedela, zijem z dna na den, neplanujem dopredu
Stale su dni a veceri ked si poplacem, nie za nim, nech ide rovno do pekla, skor za tym, ze som ostala sama, ze robim co viem a niekedy mam pocit, ze to nestaci..kazdodenny boj..
Nastastie mam skvelu rodinu, pracu, byvanie, viem ze by vela jednorodicov a matiek so mnou menilo, som vdacna za to co mam, no nemam vsetko co som od zivota chcela a chcela som toho viac, nie byt na vsetko sama a zaspavat sama a rano si robit len jednu kavu
Prezivat z dna na den a dieta mi vyrasta v nekompletnej rodine
A nie, otec dietata sa zaujima minimalne samozrejme , dieta je pre neho povinnost a postarat sa o neho znamena pre neho poslat vyzivne
Neviem ci si niekedy odpusti , ze som bola tolke roky bud slepa alebo to na mna hral alebo mu proste preskocilo..
Neviem a uz je zbytocne to riesit co bolo realnym dovodom
Ale som sama a nemienim cas stracat s niekym, kto mi bude hadzat omrvinky

Manželstvo, 11 rokov. "Neprekonatelné rozdiely."
Nepochopenie, strata respektu a ucty, agresivita, odlišný pohlad na výchovu, trávenie volného času. Bez sexu, intimity. Bez lásky.