Prečo vo vzťahu trpíme?

nezabijes
7. mar 2015

Preco sme niektoré také sprosté a trpime vo vzťahu ktorý nás ničí?

nezabijes
autor
7. mar 2015

Ja viem tie čo majú dobrého manžela partnera hneď napíšu že nechaj ho?a kam pôjdem s 2 detmi na ulicu?kto nezažil nepochopí.

mamulka211
7. mar 2015

ale nie, su aj zeny, ktore ostali s detmi same a postarali sa, vsetko sa da, ver mi...

hrcavdeske
7. mar 2015

@nezabijes 😕 lebo ste sproste ? 😨

sorry ale téme o ničom , idem si radsej sexnuť s mojim manžom, ty by si mala tiež. pekný večer

veronkarisko
7. mar 2015

@nezabijes načo si si s ním tie dve deti robila, ked máš,, holú rit,,? Prepáč ale toto je fakt len hlúposť ist do takého,, vztahu,, a.šup šup narobiť deti, sak bábätká sú nunkynunusky, svet gombicka..... A potom crrrrrrnnnn ružový snicek sa skončil.... Je mi ľúto len tých detí

maroli
7. mar 2015

Lebo v minulom živote sme boli my tí tyranský manželia,tak si to teraz zažívame z druhej strany.

nezabijes
autor
7. mar 2015

Vies on má deti strašne rád a stará sa oNe.len medzi nami je to na ho.....?

nezabijes
autor
7. mar 2015

@maroli ja som musela byť strasna 😁

nezabijes
autor
7. mar 2015

Žienky nepotrebujem rady.aj tak koli deťom ho nenechám on ich fakt ľúbi a naozaj.ja sa chcem len vykecat.

nezabijes
autor
7. mar 2015

@veronkarisko lebo mi sme deti chceli a on ich ľúbi. To by si musela zažiť ako ich on ľúbi. To sa nedá povedat

cecilia68
7. mar 2015

@nezabijes Som presvedčená, že to nie je "kvôli deťom" 😀 😀 😀

nezabijes
autor
7. mar 2015

@hrcavdeske hneď keď príde .ako to je rada ako fakt sex všetko vyrieši možno vtom vašom vzťahu .

nezabijes
autor
7. mar 2015

@cecilia68 a koli čomu ?

veronkarisko
7. mar 2015

@nezabijes hmmmm lebo moj muž nášho syna neluuubi, vooobec, on ho priam neznáša 🙂 ach devo, tebe nepomôže nič len zdravý rozum, veľa šťastia ti prajem . Tvojim deťom hlavne

nezabijes
autor
7. mar 2015

@hrcavdeske ako by si sa postarala V mojej situácii .nemám nikoho.obidve deti majú adHd nemám kam ísť bývať malú mi do skolky nevezmu.príjem takmer žiadny .ako by si to riešila.

veronkarisko
7. mar 2015

@nezabijes spravte si ešte aspoň 8 deti a potom napíšte Vilovi Rozborilovi 😀

nezabijes
autor
7. mar 2015

@veronkarisko veď to nevravím takým ako si ty len tíško závidím. Len ja nedokáže deti zobrať od neho keby bol tyran a nás bil ale nieje.to nieje také ľahké.

nezabijes
autor
7. mar 2015

@veronkarisko zas nepreháňajte ani on ani ja niesme taký nezodpovedný.

hrcavdeske
7. mar 2015

@nezabijes v nasom vztahu problemy neriiesme sexom, ale vzajomnou komunikaciou. som s manzelom 9 rokov. mylsim, ze dost dlha doba na to aby som vytriezvela z nejakeho pubertalneho nazoru na svet, lasku, zivot etc.
ked mame problem, povieme is o nom, ke dmam problem ja, muz to citi a opyta sa ma co sa deje, a naopak.
ano zazili sme ja krizu a nie jednu, prezili sme si vela tazkych zivotnych situacii. a mozno vdaka nim mame vztah pevnejsi. vazime si zivot, seba , nasu rodinu, vazime si kazdy den prezity spolu.

preco vlastne trpis ? akym sposobom ?
jasne ze vacsina zien od muza neodide, koli peniazom, znizil by sa im komfort, ktorý im manzelstvo poskytuje... zaroven niektore nechcu brat detom rodinu. zial nefungujuca rodina , je casto horsie ako rozvedena rodina. sama musis poznat svoju situaciu.
za seba ti poviem, ze by som nevedela zit vedla muza, ktoreho nemilujem a byt s nim len z povinnosti, alebo z obavy o to , ze stratim nejaky status milej manzelky , pani domacej, pripadne pridem o par stovak mesacne a znizi sa moj standard. zit bez lasky ? neviem si to ani predstavit, takze sa mi tazko diskutuje, kedze vsetko co mozem povedat je len na mojej teoretickej uvahe

timea7
7. mar 2015

@nezabijes niekedy to nie je sprostosť, väčšinou je to vlastne strach. Strach zostať sama s deťmi strach z nedostatku financií,čo si budeme navrávať, z jedného platu to nie je nič moc, viem, o čom píšem. Strach z toho, že zostanem navždy sama, strach z toho, čo na to rodina, okolie....samozrejme záleží aj na tom, ako tá žena trpí - ak ju muž fyzicky, alebo psychicky týra, chlasce, hrá na automatoch, berie drogy, je žiarlivec, nedáva jej peniaze, tak je jej povinnosťou od takého muža s deťmi odísť. Je to prípad od prípadu, každá si vie svoje,ale riešenie existuje vždy, aj keď niekedy treba nejaký čas vydržať, napr.kým skončí materská a žena si bude môcť dovoliť odísť a platiť aspoň podnájom. A nie sú všetky sprosté a trpia, niektoré totiž situáciu riešia. neospravedlňujú svoj strach tým, že muž má rád deti, to ich môže mať rád aj potom, nie? Ak má ozaj deti rád, venuje sa im po rozchode minimálne toľko, ako pred ním. Pretože je iné byť doma prítomný a s deťmi sa denne pohrať pol hodiny, hodinu a je iné urobiť im program na celý víkend a venovať sa im nonstop. A nie všetkým, ktoré tu píšu sa podarilo nájsť fajn muža na prvý pokus.

nezabijes
autor
7. mar 2015

@timea7 veď práve ja len čakám nato kedy mala pôjde do skolky a ja do práce. Ale keď vidím ako sa snou hraje moja trhá mi to srdce.

timea7
7. mar 2015

@nezabijes po rozvode je zakázané sa s deťmi hrať? Ak má tie deti skutočne rád, tak urobí všetko preto, aby boli šťastné, aj keď s ich mamou nebude žiť. Môj bývalý bol ako otec fantastický a je doteraz. Kočíkoval, kúpal ho ako bábätko, učil bicyklovať, plávať, po rozvode sme zostali bývať od seba necelý km, aby to dieťa malo čo najjednoduchšie. Žiadny súdom určený styk otca s dieťaťom sme nemali určený, chodil a chodí k nemu podľa potreby. Dokázal by toto aj tvoj manžel? Ešte stále si myslíš, že má deti naozaj rád?

sissy27
7. mar 2015

@nezabijes komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí... všetko má minimálne dve riešenia, len sa treba rozhodnúť a určiť si priority... ja som zažila, takže pre mňa tvoje "kto nezažije, nepochopí" neplatí 🙂
môžeš sa ľutovať a fňukať, ako sa nedá, ako to nejde, ako nemáš možnosti a zostať v nefunkčnom vzťahu a utešovať sa tým, že to robíš pre deti ( čo je mimochodom najsebeckejšia výhovorka aká existuje, pretože ani jedno dieťa si nezaslúži žiť v domácnosti, kde nie je láska a pohoda), alebo môžeš zdvihnúť zadok, utrieť sopel a slzy a hľadať spôsoby a cesty, ako to pôjde... netrúfam si radiť ti odchod, keďže neviem o tvojom probléme nič, rozvod je samozrejme obyčajne posledná možnosť, ale ak by náhodou, tak rozvodom sa končí manželstvo, nie rodičovstvo... pokiaľ má niekto problém byť dobrým rodičom po rozvode, tak ním nebol ani v manželstve...

natalym
7. mar 2015

Ja sa teda sprostá necítim a ak trpím tak je to len a len moja chyba. Tak neviem.

sheila72
7. mar 2015

@hrcavdeske
@veronkarisko

ako baby, spamätajte sa....to, že zakladateľka témy nemá dostatok financií a narušený vzťah s partnerom vôbec neznamená, že to tak muselo byť aj na začiatku. Na jej obranu, ani neviete čo je za tým všetkým a hneď máte blbé komenty. Na vaše odpovede: hrcavdeske- veru choď si "sexnúť", možno sa vám to decko konečne podarí. A veronkarisko- prestav si, že prídeš o prácu, ty alebo manžel, prípadne ovdovieš a ostanú ti len dlhy na krku, deti ochorejú a tým pádom budeš musieť byť s nimi doma..hrozná prestava, že ? Si predstav, že niektorým ľuďom sa to naozaj deje. Nič nie je v živote zaručené. To, že sa dnes máte dobre, sa môže zajtra zmeniť.
Odsúdiť človeka je ľahké, keď ste si tým neprešli, ťažšie je už byť empatický a vcítiť sa do role druhého.

sasa1310
7. mar 2015

@veronkarisko v 22.rokoch dávať rady ohľadne vzťahu je dosť odvážne. A ešte takto nadnesene, ako keby si prežila neviem čo.
Ako píše vyššie @sheila72 rodinná idylka sa môže kedykoľvek zmeniť.....

hrcavdeske
7. mar 2015

@sheila72 nevies nic cim som si presla a tak sa do mna nenavazaj a ani do mojho " decka" . prezila som si viac, nez som si myslela, ze prezijem v mojom veku, zial.
aka otazka, taka odpoved. a co som mala ju lutovat ? ved dana osoba ani nenapisala o co ide, napisala len otazku preco trpi vo vztahu ... po prispevok ked tu pisu baby ako strasne trpia, kedze im muzi nerozumeju, ale sused ich chape... mi je na zvracanie z podobnych prispevkov. a mne urcite nemusis rozpravat ako lahkos a idylka moze zmenit.... 😉
ale opakujem.. akak otazka, taka odpoved.. @nezabijes mi neodpovedala na moje konkretne otazky preco sa tak citi, v com vlastne je problem.. takze je toto pre mna bezpredmetne a len sa tomuto mozem zasmiat, pretoze toto su take hlupe vykriky do blba... som realistka... , mamina nickom nezabijes ostane s muzom s ktorym ma problem, neviem aky, ale ktory je zaroven vynikajuci otec, pretoze nema svoje pristredky na to aby sa osamostatnila.. klasika... o com tu chce kecat ?

zonjushe
7. mar 2015

Ja som sa najprv zabezpečila až potom robila životné kroky..nechcem žiť s pocitom, že keby sa niečo stalo, nemám kam ísť s deťmi ani z čoho žiť. .

alerka
8. mar 2015

V tejto dobe je tazsie osamelej mamicke s detmi. Vdaka Bohu mam dobreho manzela takze take riesit nemusim... Ale v dobrom aj zlom ste si prisahali..

mamulka211
8. mar 2015

Otazka bola, preco sme niektore take hlupe a trpime vo vztahu, ktory nas nici..odpovede vacsinou odtrhnute z kontextu. Vacsinou sme vo vztahu, ktory nas nici a nenaplna preto, ze 1. s muzom, s ktorym zijeme mame deti a je to nejako tak prirodou dane, ze samica citi potrebu upinat sa na otca svojich deti, kym su deti malicke, potrebuje jeho blizkost a ochranu. 2. lebo ti muzi nie su len zli, okrem zlych vlastnosti, ktore nas nicia, maju aj par dobrych, pre ktore ich milujeme. nie je nic krajsie, ako sa pritulit sa k cloveku, do ktoreho ruk som vlozila svoju doveru a zivoty mojich deti, citi jeho vonu a teplo a citit sa bezpecne, zazivat kazdodenne radosti, ako je pitie rannej kavy, spolocne nakupy, spolocny obed, ci priprava vecere, ze obcas vykupe deti, ze si vecer spolu pozrieme telku...,3. zvyk, poznam ho, viem , co chce, on vie z casti co chcem ja, viem ako zareaguje, je sucastou mojho domova a mojho zivota...4. mam strach zo samoty, ano je hulvat, ked sa nastve robi bordel, vypije si, je nevsimavy...ale nie som sama, vo svetlych chvilkach, je fajn a ja sa mam na koho obratit a s kym zdielat spolocny zivot, mam strach, ze naraz ostane vsetko to bremeno na mne a ja sa ,okrem deti, nebudem mat o koho opriet a ku komu pritulit, mam strach, ze uz ineho muza nestretnem, ved bude cudzi muz milovat moje deti tak, ako on, ich otec? Kde mam toho muza hladat pri malych detoch? Na zoznamkach, kde su sami uchylaci a zenati muzi...5. moje deti ho miluju aj on ich, trha mi srdce, ked vidim, ako deti vyskaju od radosti, ze je tatik doma, ako sa spolu hraju, ako im opravuje bicykle, ako s nimi chodi v lete na kupalisko, ako deti beu samozrejme, ze sme doma my ja, on a oni...oni nechapu moje vykyvy nalad, moje nenaplnene ocakavania zo strany manzela, oni ho beru ako dokonaleho ocka, im nic viac netreba...mne ano...Takto rozmyslaju zeny, ktore sa v manzelstve trapia a tie "silne", co by hned opustili neschopneho manzela su hlupe tarajky a neempaticke zenske.

alerka
8. mar 2015

Som z vas znechutena zeny.. Preco ste k sebe tak zle a bezcitne??