icon

Vzťah a sociálne siete

17. jún 2022

Ahojte, s priateľom sa poznáme rok a pol, z toho polroka spolu chodíme. A trápi ma jedna vec. Teda ani neviem či trápi, ale skôr to rozoberám vo svojej hlave a zaujíma ma, ako to máte vy. Ide o to, že ešte ani raz si nikde nepridal našu fotku, alebo proste niečo, čo by nás spájalo aj takto verejne. A teraz ma nezhejtujte, chápem, že to nie je merítko vzťahu. Ale myslím, že veľa ženám by to vŕtalo v hlave. Mne teda aspoň v tom zmysle, že či niečo nerieši aj s niekým iným a chce vyzerať, že je stále slobodný. Na rovinu som sa ho tieto veci opýtala a povedal mi, že on to nikdy nerobil a ani to robiť nechce. Že nepotrebuje aby celý svet videl, že niekoho má, alebo má vzťah atď. Riešila som to v sebe vnútorne, pretože ja si na tom tiež tak nezakladám, ale ani nevidím nič zlé na tom, si niečo pridať z výletu, dovolenky alebo tak. Chvíľkami som si myslela, že je fakt niečo za tým, lebo ja žijem vo vedľajšom meste, ako on. Ale už veľakrát ma zobral vonku v ich meste. Šli sme po námestí a mohlo nás stretnúť kopec ľudí, ktorých pozná. Jeho rodinu som tiež ešte nespoznala, lebo on s rodičmi vzťahy ako také vôbec nerozoberá a mám pocit, že ich to ani nezaujíma, či niekoho má a tak. Ale ten blbý pocit tam stále je a ja neviem čo s tým. Ja som si raz pridala fotku z výletu s ním a nevadilo mu to. Opýtala som sa ho, či je s tým ok a bol. Ako by ste sa k tomu postavili? Ste s tým uplne ok ak to niekto takto má? Ja možno niekedy až priveľa analyzujem a hľadám háčiky, ale mám 31 a už 2 vážne vzťahy sa mi pokazili a vnútorne mám strašný stres z toho, že čo sa opäť môže pokaziť. Raz mi to priateľ aj vyčítal, že ho to uráža, keď niekedy poviem niečo v tom zmysle, že sa za mňa hanbí a že som určite v jeho očiach škaredá pre toto že ma takto "schováva". Asi je to somarina, ale trápi ma to každý deň 😏

Strana
z2
lalenka33
17. jún 2022

My ani jeden nepridávame naše fotky na net. Nevidím v tom žiaden zmysel. Môj nemá ani na fb svoje fotky.
Mám viacero známych, ktorí majú potrebu sa denne na soc.sieťach ukazovať, kde boli, aká sú šťastná rodina a realita je taká, že doma sa vadia ako psi a o vzájomnom podvádzaní ani nevravím. Ale dóležitý je hastag ,#love #family pre cudzích ľudí, ktorí realitu mimo soc.sietí nepoznajú

karolinav
Odpoveď bola odstránená
marca12
17. jún 2022

Zalezi od toho,ci fotky s inymi ludmi zdiela a jedine s tebou nezdiela alebo celkovo neprida fotky. Ak nepridava fotky,tak by som to vobec neriesila. Ja tiez nepridavam ziadne fotky,nezdielam svoje sukromie,nemam potrebu sa pretrcat na soc.sietach a cakat na lajky. Zijem realny zivot a nikto by ma nedonutil vesat fotky.

mandzula
17. jún 2022

Pozri sa na to z opacnej strany. Je fotka s frajerkou zarukou vernosti? Ani nahodou... Kedysi ma lamal chlap s profilovkou, kde mu na kolenach sedeli dvaja mali synovia a za nimi stala jeho novomanzelka. Prestal az vtedy, ked som mu napisala, ci chce o nich prist. Takze tak.

mondolina
17. jún 2022

zvyknem dávať foto na FB, bez môjho partnera, neželá si to a ja to akceptujem. Sme spolu cez 7 rokov a nemám pocit, že by sa za mňa hanbil.

annamarin
17. jún 2022

Necitala som všetky príspevky, ale poznam asi 4 páry, kt. dávajú na internet spoločne zaľúbené fotky a pýšia sa vzťahom a popri tom podvadzali. Nie je to teda v mojich očiach už dokaz ničoho. Jeden mi povedal, že svoju priateľku už nemiluje a čaká kým sa s ním rozíde. Kedze sme si dlhe roky blízky, tak viem, ze to je pravda. A dalsi den prezdielal fotku s nou z výletu. Asi takú hodnotu majú tie fotky. Ale chapem tvoje obavy. Ked chces, tak pridavaj také fotky ty, no nemozes to od neho vyzadovat ako dokaz lásky. 🙂

dreamss
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
17. jún 2022

a co je na tom dobre, ked tu foto pridas? Keby nebol facebook a IG budes lietat s albumom po ulici a ukazovat vsetkym, ze mas priatela?

deedol
17. jún 2022

ked nedava fotky vo vseobecnosti, tak by som to uz vobec neriesila.

bilancia
20. jún 2022

je to v pohode, nie kazdy chce zdielat svoj zivot virtualne, ja som s priatelom cez 3 roky a nikdy som nepridala ziadnu nasu spolocnu fotku, a teda nemam zaujem s nikym flirtovat ani byt za slobodnu, fakt za tym nic viac nehladaj

Strana
z2