Vzťah kolegyne s nadriadeným
Dobrý deň, moja kolegyňa má styk s našim nadriadeným. Dostáva výrazne jednoduchšiu prácu ako my zvyšné tri. Veľmi mi vadí aj jej povaha, najradšej by som bola ak by ju prepustili, ale nemá kto lebo najvyšší šéf je tiež kamarát s našim nadriadeným.
No šikovná je a ty nezaviď 🤭.
No šikovná je a ty nezaviď 🤭.
@zuzanita1609 tebe by sa páčilo keby ste všetci na rovnakej pozícii a jeden z vás má výrazne ľahšiu prácu?
Skús sa vypracovať aj ty
@zuzanita1609 tebe by sa páčilo keby ste všetci na rovnakej pozícii a jeden z vás má výrazne ľahšiu prácu?
@anonym_autor urobím si svoju prácu a iné neriešim, či?
@anonym_autor a to este nevies, ze aj vyssi plat 🤣🤣🤣
A ako vieš, že s ním má styk?
@anonym_autor spustite sa do haremu.
Tak buď budeš akceptovať alebo odídeš
@anonym_autor urobím si svoju prácu a iné neriešim, či?
@zuzanita1609 ale veď my robíme prácu aj za ňu, a nestíhame len kvôli nej lebo má toho oveľa menej
@anonym_autor a to este nevies, ze aj vyssi plat 🤣🤣🤣
@anonym_b1b8df 🤭👍
@zuzanita1609 kks, to čo je… morálka nič??
A ako vieš, že s ním má styk?
@gribka1 veď ju vozí domov aj do práce autom a viac očividné to nemôže byť že ju uprednostňuje pred nami
@zuzanita1609 ale veď my robíme prácu aj za ňu, a nestíhame len kvôli nej lebo má toho oveľa menej
@anonym_autor vies,že nik ta tam nenúti byt a ak budes lepšie fajčiť ako ona,tak bude šéf uprednostňovať teba
ja by som za ňu nič nerobila. čo iné sa dá?
@zuzanita1609 kks, to čo je… morálka nič??
@biba_18 a morálka riešiť a ohovárať tu kolegyne a nadriadených tiež nič?
@zuzanita1609 poznáš jej kolegyňu a podľa čoho vieš že ju ohovára??
ja by som za ňu nič nerobila. čo iné sa dá?
@biba_18 lenže on nám len povie čo sa musí spraviť a rozdá nám ulohy, tam žiadna debata nie je, keď prestanem robiť ma vyhodí
@anonym_autor A takyto je zivot. Ona totiz pracuje aj s vaginou, vy len rukami. 😂
Funguje to absolutne vsade, ani skolu a skusenosti nemusis mat. 🙉
tak potom neviem čo od nás chceš… buď budeš držať hubu alebo nebudeš… ja by som za ňu nič nerobila…
normálne mi je zle z tejto debaty 🤢
@biba_18 lenže on nám len povie čo sa musí spraviť a rozdá nám ulohy, tam žiadna debata nie je, keď prestanem robiť ma vyhodí
@anonym_autor tak daj výpoveď ty a choď inde 🤷♀️ alebo mám zavolať tvojmu šéfovi a s nim to prebrať?
@anonym_autor A takyto je zivot. Ona totiz pracuje aj s vaginou, vy len rukami. 😂
Funguje to absolutne vsade, ani skolu a skusenosti nemusis mat. 🙉
@spongebob1 je to smutné že takýto nemorálny ľudia sú uprednostňovaní, ja si samu seba vážim a neponížila by som sa takto
@zuzanita1609 poznáš jej kolegyňu a podľa čoho vieš že ju ohovára??
@biba_18 tak možno majú styk bezkontaktný,alebo iba pracovný. Tieto ohovaračky su na pracoviskách skoro všade a to sa možno len na neho pekne usmiala a už je "styk" 😁. Hore "prdneš,dome si sa pos*ala,ako sa zvykne hovoriť 😏.
@wolf_ ano ale ked tam bola ina kolegyna nez isla na matersku boli sme 4 a prace bolo akurat, teraz tri nestihame a vsetko len kvoli nej, nech robi v sukromnom case co chce, ale v praci potrebujeme aby prilozila ruku k dielu, nechcem odist plat je fajn aj ma to bavi len ona mi vadi
@biba_18 tak možno majú styk bezkontaktný,alebo iba pracovný. Tieto ohovaračky su na pracoviskách skoro všade a to sa možno len na neho pekne usmiala a už je "styk" 😁. Hore "prdneš,dome si sa pos*ala,ako sa zvykne hovoriť 😏.
@zuzanita1609 si naivna ved ju vozi vsade autom
@zuzanita1609 si naivna ved ju vozi vsade autom
@anonym_autor bola si pritom?

@anonym_autor tak majte styk aj vy zvyšné tri 🤷🏼♀️