Vzťah kolegyne s nadriadeným
Dobrý deň, moja kolegyňa má styk s našim nadriadeným. Dostáva výrazne jednoduchšiu prácu ako my zvyšné tri. Veľmi mi vadí aj jej povaha, najradšej by som bola ak by ju prepustili, ale nemá kto lebo najvyšší šéf je tiež kamarát s našim nadriadeným.
@biba_18 lenže on nám len povie čo sa musí spraviť a rozdá nám ulohy, tam žiadna debata nie je, keď prestanem robiť ma vyhodí
@anonym_autor Tak si hladaj inu robotu. Mam rad toto nariekanie... Mala si sa lepsie ucit a neriesila by si taketo chujoviny teraz
@anonym_autor bola si pritom?
@stellarstar nie nebola som u nich v spalni ale viac ocividne to byt nemoze, a ona je presne ten typ zeny co spravi vsetko preto aby mala vyhodu
@stellarstar nie nebola som u nich v spalni ale viac ocividne to byt nemoze, a ona je presne ten typ zeny co spravi vsetko preto aby mala vyhodu
@anonym_autor závidíš? Žiarliš?
@denkabemommy gratulujem ale mala si vyhody aj na pracovisku? Napriklad to ze ona nikdy nedostane najtazsiu ulohu?
@anonym_autor Ale nevidela si ich pri pohlavnom styku, všakže?
@gribka1 nemusim ich vidiet ked viem ze sa to deje
@anonym_autor závidíš? Žiarliš?
@stellarstar zavidim ze ma toho menej nie ze zo seba robi objekt
@stellarstar zavidim ze ma toho menej nie ze zo seba robi objekt
@anonym_autor tak ak závidíš hľadaj inú prácu a daj výpoveď a máš po probléme 🤷♀️
@denkabemommy odpoveď ”vyspi sa s ním aj ty” je ten správny prístup? ak by tu napísala taká čo ju šikanujú, asi by som jej radila aby ju nevyvážal a aby ona nehádzala svoju prácu na nich aby nemali ani najmenšiu zámienku…
@denkabemommy gratulujem ale mala si vyhody aj na pracovisku? Napriklad to ze ona nikdy nedostane najtazsiu ulohu?
@anonym_autor A už si nejako zakročila? Treba sa ozvať, ak je to oprávnené. Ako ináč chcete ostatní dosiahnuť spravodlivosť? Aj za cenu vyhadzovu. je iná možnosť?
@anonym_autor tak ak závidíš hľadaj inú prácu a daj výpoveď a máš po probléme 🤷♀️
@stellarstar ale ved bola som tam skor nech ona da vypoved
@gribka1 nemusim ich vidiet ked viem ze sa to deje
@anonym_autor nebola si pritom ale vieš že sa to deje 🤣👍 možno je jej frajerka alebo manželka
@stellarstar ale ved bola som tam skor nech ona da vypoved
@anonym_autor 🤣🤣👍🙈🤦♀️
@denkabemommy odpoveď ”vyspi sa s ním aj ty” je ten správny prístup? ak by tu napísala taká čo ju šikanujú, asi by som jej radila aby ju nevyvážal a aby ona nehádzala svoju prácu na nich aby nemali ani najmenšiu zámienku…
@biba_18 ale tak čo ona vyrieši tu tým,že tu bude nariekať? Veď nech ide za najvyšším od šéfa,alebo aj za ním,nech dá dôkazy a povie,že ak nebudú pristupovať ku každému rovnako,buď dá výpoveď,alebo hodí kompromitujúce fotky na inšpektorát práce 😁.
@zuzanita1609 áno, toto je odpoveď ktorú mala od vás dostať… možno prácu potrebuje, možno sa bojí, čo ja viem… 🤷♀️
Spravas sa ako malé decko . Je úplne jedno či s ním spáva , alebo nie . Keď šéf nespravodlivo zadeľuje prácu , nech už je akýkoľvek dôvod , treba si to s ním vydiskutovať . A pokiaľ s tým šéf / vedenie nemieni nič urobiť , máš iba dve možnosti . Buď odídeš , alebo to budeš znášať ďalej . Určite nečakaj , že kolegyňa ktorá zarobí a nenarobí sa ,odíde ,lebo ty si tam bola prvá 🫣
@denkabemommy ved sa tvaria aki su nenapadni pomaly sa v praci ani nepozdravia a vozi ju autom kade tade, moze to byt viac ocividne?
@denkabemommy potom na každú jednu debatu by sa dalo takto odpovedať, nie? lebo nikdy nepoznáme aj druhú stranu…
@zuzanita1609 áno, toto je odpoveď ktorú mala od vás dostať… možno prácu potrebuje, možno sa bojí, čo ja viem… 🤷♀️
@biba_18 ano pracu potrebujem, a nikdy v zivote som nemala takuto dobru pracu cize nechcem riskovat problemy

@zuzanita1609 si naivna ved ju vozi vsade autom
@anonym_autor máš to dobre zmapované,tak zmeň prácu a je po probléme.