icon

Je možné zachrániť vzťah s neverným partnerom?

bebe91
Dnes o 13:51

Ahojte. Potrebujem poradit lebo neviem na koho sa uz obrátit. Je to neskutocne trapna tema ale musim to prekonzultovat. Moja mama ma milenecky pomer s mojim partnerom. Viem znie to hrozne a najprv som si aj ja hovorila ze nie kdeze, to nemoze byt pravda, ale uz je na to skoro 20 indícií, ktoré tomu nasvedcuju. Ak by bolo 1-2 nepoviem nic ale uz sa tolko vecí nedá nazvat náhodou. Chcem vediet nazor, ci sa este da partnerskou poradnou dat veci do poriadku alebo je to definitivny koniec. Este by som dodala ze pravdepodobne mal partner milenku aj v minulosti, nie som si tym ista ale dost pravdepodobne je. On tvrdi ze nema milenku ale to je vylucene lebo dokazy nasvedcuju na uplny opak co tvrdi. Sme spolu vyse 13 rokov, 2 deti -10 a 5 rocne. Neidem sem vypisovat tie indicie lebo je to strasne na dlho, len tolko napisem, ze 10. marca som nechala doma skrytu kameru. On bol doma sam lebo bol nezamestnany a videla som ze niekoho prezvanal na mesengeri. Do dnesneho dna tvrdi, ze on si nepamätá ze by niekoho volal. Nezvykol volat len mna na mesengeri. Mama ho strasne brani, povedala ze urcite nema nikoho a ze nech uz na to video zabudnem a dam mu pokoj. Partnerovi ked som povedala ze si neprajem aby chodil ku mojej mame bez mojej pritomnosti hned bol agresivny, krical a potom sa skoro dva dni so mou nerozpraval.

barka1
Dnes o 13:54

Myslím, že si paranoidna.
Toto má byť ukážka tych 20 indicií?

anonym_f0a794
Dnes o 13:55
anonym_502871
Dnes o 13:55

A fajn že to dávaš takto verejne, že si to nedala anonymnú tému
Aspoň že ten milenecký trojuholník je v rámci rodiny

bebe91
autor
Dnes o 13:58
@anonym_f0a794

@bebe91 stále ste u svokry v jej "prasivom dome"?

@anonym_f0a794 nie uz zijeme v mojom dome...

bebe91
autor
Dnes o 14:02
@barka1

Myslím, že si paranoidna.
Toto má byť ukážka tych 20 indicií?

@barka1 no aj ja som si to myslela ze som paranoidna, ale nie..vies ked matkin telefon sa prihlasi na jeho zariadenie vo vedlajsej onci ked udajne on aj ona by mali byt u lekarov tak je to zvlastne...a napriklad to ze si partner zamenil eroticke pradlo s jej pradlom? Viem ze mama ma take ake opisoval, ja take nemam...a este vela takychto...apropo sbskar v praci mi to uz v januari inac naznacoval, ktory byva v nasej dedine

bebe91
autor
Dnes o 14:04
@anonym_502871

@anonym_502871 no nechodim sem casto takze mi je to jedno kto si co mysli...a iba teraz som vsimla ze sa to da anonymne...

anonym_9f6c56
Dnes o 14:35

@bebe91 Tak toto je iný záhul. Vyhoď ho k mame a máš pokoj. Nech si tam spolu hrkútajú. Vybav si starostlivosť o deti na súde, plus návrh na výživné a máš poriešené. Iné sa nedá, keď je on debil. A tvoja mama je riadna cundra, ak sa to potvrdí, že majú spolu pomer.

sisska96
Dnes o 14:51
@anonym_502871

@anonym_502871 Koho poznáš kto sa volá bebe a je z Lučenca bez fotky? 😂

januska12323
Dnes o 15:02

Ja som skončila čítať pri partnerskej poradni. Vážne by si chcela naprávať vzťahy ak chrápe s tvojou mamou a zároveň sa hrá na tvojho chlapa?

anonym_c01cca
Dnes o 15:08
@sisska96

@anonym_502871 Koho poznáš kto sa volá bebe a je z Lučenca bez fotky? 😂

@sisska96 este pred chvilou mala v profile foto seba aj deti...

anonym_c01cca
Dnes o 15:10
@anonym_f0a794

@bebe91 stále ste u svokry v jej "prasivom dome"?

@anonym_f0a794 inak sranda, ze uz v tejto diskusii vzniklo toto podozrenie, ze partnerom matky je prave on 🙂

vilma7
Dnes o 15:27

A tu chceš z akeho dovodu bojovat o chlapa ktorý nestojí ani za velke h...o?

bebe91
autor
Dnes o 15:33
@anonym_9f6c56

@bebe91 Tak toto je iný záhul. Vyhoď ho k mame a máš pokoj. Nech si tam spolu hrkútajú. Vybav si starostlivosť o deti na súde, plus návrh na výživné a máš poriešené. Iné sa nedá, keď je on debil. A tvoja mama je riadna cundra, ak sa to potvrdí, že majú spolu pomer.

@anonym_9f6c56 dakujem za normalnu odpoved..Samozrejme ja kazdy den verím v tom ze si to len namyslam aj ked uz mi ludia hovorili. Moja mama vzdy podvadzala, pamätam si ze som bola ôsmacka na zs a nevlastny otec chodil na nocnu, ona si myslela ze spím a potichu vysla kazdu noc v tom tyzdni a pred bytovkou som videla ze sadala do auta. Potom mala dalsiu a dalsiu aferku.