icon

Vztah nevztah

gerber58
Dnes o 06:08

Ahojte. Zacala som sa spoznavat s jednym muzom a malo to byt cisto len o tom jednom uzit si. Prosbelm nastal ked sa v tom zacal zamotavat a hovorit mi ze je v tom cit. Dalsia vec bol po rozchode s byvalou a aj ked dlhsie nemal ju z hlavy von. Hadaki sme sa chcela som to skoncit. Az potom sme si znova zacali pisat a stretli a ze on si myslel ze to bude o niecom viac nie si len uzit. Tak som pristupila na to ze to spolu skusime. Sme spolu mesiac a nemam pocit ze sme vobec spolu. On mi pride vytazeny z prace, bez chuti, vidame sa raz za tyzden aj to ked ma volno a je unaveny. Ja mam teraz viac volna a som myslela ze by chcel byt viac spolu. Byvame dalej od seba a navrhol mi ze by som mohla u neho byvat. A ze ma zacina lubit a ze nechce aby to bol nejaky kratky vztah. Nuz su to len slova nei ciny.
Ked sme spolu mam pocit ze je odpojeny, nevyzera uplne zamilovano a ani ja, a co najhorsie si myslim ze je tam stale trn duch exky. Ked nie sme spolu nie je schopny za cely den napisat alebo sa ozve len vecer ked je v robote, ked ma volno sa viac ozyva ale opakuje sa to ze nevidim, ze by som bola jeho priorita. Aj vcera po stretku som mu ja napsiala vecer ci je vpohi on odpisal a potom ho uz nebolo ajked skoncil v robote. Takze ja uz na to nemam povedala som mu na rovinu co mi vadi a ze chcem zaklad a nechcem on prosit opakovane. Ak to nejde prirodzene ale problem je aj z mojej strany je tam cit ale asi silnejsi.

anonym_01c55d
Dnes o 06:12

Nema to buducnost. Viac netreba k tomu dodat

anonym_848678
Dnes o 06:19

Uz teraz si nesedite, nieste spoko, riešenie žiadne
Čo ešte časom...

citronove_koliesko
Dnes o 06:23

@gerber58 naco ti je taky komplikovany chlap? I exka, i zdaleka, i malo, i nic moc

zmrzlinka2021
Dnes o 06:30

@gerber58 asi si proste nesedite. Láska sa hľadá inak, ako využitím ženy na sexuálne uspokojenie

moonlight1210
Dnes o 06:32

@gerber58 on nechce uplne teba. On chce pocit, ze “niekoho ma”. Teda, ze nie je sam. Staci mu to vedomie a obcas sa stretnut, obcas si napisat. Taky ten pocit, ze na druhej strane stale niekto je a caka. Ze tam nie je uplne prazdno.
Detto byvanie spolu. Ide o ten pocit, ze doma ktosi je, kto mu povie Ahoj, ked pride. Ale obavam sa, ze budes mat po chvili pocit, ze si tam do poctu.

Najskor chce Prevoznika medzi vztahom s byvalou a vztahom, ked v buducnisti najde taku, ze byvala strati vyznam.
Prevoznika nehlada nikto cielene, aby si to zas zle nechapala. Kazdy najprv mysli, ze ma novy realny vztah. Ze sa zalubil. Az casom si zvycajne uvedomi, ze ma ten vztah len pre vztah. Ked si prizna, ze mu na tom druhom az tak velmi nezalezi, ako kedysi mu zalezalo na byvalom. Ze ten cit je taky vlazny.

Je na tebe, aby si si rozmyslela, ci chces tymto byt. Ci ti tiez staci pocit, ze mas aspon daky vztah.

Lebo vztah, kde sa takto pytas, a kde musis rozhutovat, ci je to vobec vztah, alebo nie - tam je jedina odpoved: nie je to vztah.
Je to cosi, co ma prvky vztahu.

Asi ako ked drobcis po spickach v tylovej suknicke, nie si automaticky primabalerina.

anonym_6fac27
Dnes o 06:36

Začina ta len lúbiť a ty už chceš citiť zamilivanost. Aku???

anonym_73ee49
Dnes o 06:58

má ťa len aby ukázal ex že nie je sám.

anonym_c28557
Dnes o 07:34

@gerber58 nechápem to celé. Málo sa vidíte, neozýva sa a máš ísť k nemu bývať? Najprv ho máš na sex, potom keď ON chce tak skúšaš vzťah? Nevyhovuje ti, nemáte na seba čas, nie je tam iniciatíva. Normálne sa s ním rozíď. Mi to príde, že ty mu máš vyplniť prázdno a on tebe asi tiež len čas.

domkakvet
Dnes o 08:01

@gerber58 toto je vztah bez buducnosti.

anonym_c7559d
Dnes o 08:03

Strata času, takto nevyzerá funkcny vztah, je to len z núdze cnosť, aby sa nepovedalo
Začiatok vztahu a veľká slabota, onedlho by ste skončili ako spolubyvajuci..