Vzťah po rokoch, nadávky a názor na rozvod
Dievčata mala by som zopar otazok, že ako to vidite vy, alebo ako to máte vy:
1. AKý máte vztah po rokoch - 5, 10, 15 so svojim partnerom? Ste stále zamilovanejší, máte sa radi, rešpektujete sa... alebo je ten vztah po rokoch už stereotyp, hadate sa, rokmi sa vám zmenili názory... no jednoducho už to nie je ako na začiatku... ako by ste proste opisali váš vztah po dlhých rokoch?
2. nadávky vo vztahu - tolerovali by ste ich? Keby vám muž pri hádke, výmene názorov povedal, že si pi*a, je*nuta, chod do pi*e.. správaš sa ako tela, nerozmyšlaš, atd, nechcem ani menovat dalšie... ja viem, pre mnohych neospravedlnitelne.. ale predstavte si to, či by ste to dokázali odpustit,
3. aký máte názor na rozvod? Myslite, že by ludia v manželstve mali napriek problemom spolu zostavat a snazit sa ich vyriešit? Odpustili by ste roky psychického ponižovania, keby ste videli, že daný človek, čo sa k vám roky správal neuctivo, urazal vas, nevážil si vás, nadával vám, sa zrazu zmenil a je k vám dobry, mily, pozorný?
Alebo život je krátky a netreba stracat čas s idiotom, ale ist hladat dalej???
Dakujem za všetky názory.
1. Nie po x rokoch to nie je ako na zaciatku
2. Keď chlap povie nerozmýšľas to nie je pre mňa nadávka. Vulgarizmy na mňa nikdy nepoužil a ani by som to netolerovala
3. Neostávala by som vo vzťahu kde som roky ponizovana, à neverila by som ze po x rokoch ponizovana a na dávania sa zrazu zmení na milujúceho a rešpektujucehk na dlhú dobu
Prvý vzťah skončil po 10 tích rokoch - nadávky, hadky, otras hnus bieda des. Jedine co ľutujem na rozchode je to ze sa neudial aspoň o 5 rokov skôr.
Teraz mam druhy vzťah, 11 rokov, rozumieme si skvelo, absolútne sa nehadame a žiadne nadávky.
Takže môj zaver je, že keď to nefunguje tak to treba opustiť a nie udržiavať zdochlinu pri živote.
@panelacikova ale nie fakt. Možno to tak blbo vyznelo. Úprimne ma to mrzelo a ospravedlnila som sa. Proste to bolo v nervoch, čo ja viem, asi som mala PMS 😁 Ľúbime sa a máme radi, neublizujeme si fyzicky ani psychicky, i keď nepoviem že za tie roky som nemala chuť mu ublížiť 😉
@mimikarol však v poriadku. ale všetci tu autorke píšu, že je to chrapúň a neviem čo.... čo ak aj jemu len praskli nervy, lebo ho provokovala? my do toho nevidíme :(