icon

Vzťah počas rozvodu

8. nov 2025

ahojte zeny. prosim neodsudzovat. s manzelom sa rozvadzame a je tu uz niekto iny. ali ste niektora taku situaciu ze ste pocas rozvodu spoznali ineho muza? ako ste sa stretavali ako to fungovalo? dakujem

brrunetkaa
8. nov 2025

Kamarátka sa normálne s novým partnerom stretávala u nej alebo u neho. Jej ešte vtedy manžel sa odsťahoval inde.

autor
8. nov 2025
@brrunetkaa

Kamarátka sa normálne s novým partnerom stretávala u nej alebo u neho. Jej ešte vtedy manžel sa odsťahoval inde.

@brrunetkaa my byvame spolu este

anonym_1f7c70
8. nov 2025

My sme sa na rozvode dohodli, bývali sme spolu este asi rok a pol (korona) a obaja sme sa už stretavali s inými. Potom sme začali so striedavkou u deti a rozviedli sme sa na papieri este o dalšie 2 či tri roky, už ani presne neviem.

anonym_fa7890
8. nov 2025
@anonym_autor

@brrunetkaa my byvame spolu este

@anonym_autor stretávala som sa u neho doma. Neskôr som sa k nemu presťahovala a rozvadzala som sa rok na to. Čiže rok som sa stretávala, rok bývalá s nim a až potom nás rozviedli (korona, potom zmena sudcov)

anonym_9b8558
8. nov 2025

kdeže vzťah s iným mužom. však by ma ex uškrtil.

anonym_fc1cbe
8. nov 2025

@anonym_autor Sestra sa spoznala pocas rozvodu. Kym nebola rozvedena a neboli poriesene bytove zalezitosti, tak sa stretavali vonku.

anonym_0728bd
8. nov 2025

Nechápem zmýšĺanie niektorích žien, že nedokážu byť ani chvíĺu sami so sebou a stále musia riešiť nejakích chlapov. Prechádzajú zo vzťahu do vzťahu a potom vyplakávajú.

anonym_cdbf1a
9. nov 2025
@anonym_0728bd

Nechápem zmýšĺanie niektorích žien, že nedokážu byť ani chvíĺu sami so sebou a stále musia riešiť nejakích chlapov. Prechádzajú zo vzťahu do vzťahu a potom vyplakávajú.

@anonym_0728bd Niekedy si človek nevyberie kedy mu láska vstúpi do života.

anonym_cdbf1a
9. nov 2025

Ja som to tak mala tiež, stretávala som sa s novým partnerom a bývala som ešte spolu s ex. Zo začiatku sme si spolu len písali podržal ma v ťažkých časoch, čakala ma operácia a po nej PN. Ex sa vôbec nezaujímal o mňa, bola som mu ukradnutá. Neskôr sme sa začali aj stretávať s novým, no my sme sa poznali aj predtým keďže sme boli kolegovia v práci. Stretávali sme sa ráno pred prácou chodili sme na tajné prechádzky, neskôr aj v meste sme sa stretávali a to už ex vedel s kým idem von a kedy. Ja som mu to povedala na rovinu, on si z toho robil ešte srandu že veď kto by ma aj chcel nech sa pozriem na seba. Potom som podala o rozvod a odsťahovala sa.

anonym_d76867
9. nov 2025

Stretávali sme sa vonku , alebo u neho ...vzhľadom na prácu a čas to bolo zriedkavo, ex sa potom odsťahoval, vedel že je tam niekto iný a nemám záujem manželstvo ďalší krát "zachraňovať", potom prišla korona tak to trochu trvalo ale cca rok od odsťahovania bol rozvod aj na papieri už .

anonym_0728bd
9. nov 2025
@anonym_cdbf1a

@anonym_0728bd Niekedy si človek nevyberie kedy mu láska vstúpi do života.

@anonym_cdbf1a Niektorym ženám, pomerne často za život vstupuje laska. Ťahajú to od jednej lásky, ku druhej.