icon

Vzťah počas štúdia na vysokej škole

19. jún 2025

Našli ste si partnera počas štúdia VŠ? Nie študenta/ spolužiaka z tej univerzity. Takého, čo mal uz zázemie(nie bývanie u rodičov), zamestnanie, ale nemal 30+ rokov. Ak áno, ako? Veľmi mi chýba mužský dotyk, byt milovaná, tešiť sa na niekoho. Ako ste sa spoznali? Je badoo dobrý spôsob ako niekoho spoznať?

safina541
19. jún 2025

Ja som si presne cez bado nasla manzela 3 roky sme chodili spolu a 5 rokov sme manzelia, ale kym so ho nasla, alebo sme sa nasli tak asi 5 “inteligentnych” chlapov sa mi ozvalo, treba dat na intuiciu

ninusa221
19. jún 2025

Ano našla cez bado boli sme spolu 5 rokov ale nechcel sa v živote posunúť. Už mám druhého sme spolu krátko ale je to úplný opak tohto 1 spoznali sme sa cez tinder. Je jedno ako toho človeka spoznaš dôležité je aby ste si rozumeli a mali ten istí pohľad na život.

zmrzlinka2021
19. jún 2025

Ano, cez VS, po nej bola svadba 🙂

Ale ja som nehladala. Vzdy som sa citila milovana a úplna a manzel bol uzasny bonus zivot.

Netlac to, v prvom rade bud stastna sama so sebou a ak ti je sudene mat muza, on pride.

michaela412
19. jún 2025

Ja som si tiež muža našla počas VŠ, v ten rok keď som mala štátnice, mali sme aj svadbu, ale to bolo dávno a našli sme sa cez Pokec 😀 tento rok bude 10 rokov od svadby

cecilia29
19. jún 2025

Ja som mala na začiatku štúdia vzťah. Neviem, mňa to trochu odputavalo od školy. Nebolo to dobre. Potom posledný rok na VS, keď som mala toho najviac mi kamoška dohodila svojho známeho. Počas statnic sme sa zasnubili a mesiac po promociach bola svadba 🙂

barbo24
20. jún 2025

Presne to leto, keď som skončila štvrtý ročník na VŠ sme si začali písať na zoznamke. Dali sme sa dokopy a už sme päť rokov manželia.

danica2711
20. jún 2025

áno, našla, pri športe, ja to poloanonymné zoznamovanie cez kadejaké písačky fakt nemusím

autor
20. jún 2025
@barbo24

Presne to leto, keď som skončila štvrtý ročník na VŠ sme si začali písať na zoznamke. Dali sme sa dokopy a už sme päť rokov manželia.

@barbo24 čiže sa dá na zoznamke nájsť normálneho chlapa? A keď sa môžem spýtať, bývali ste aj na internáte (sama, nie s ním), či ste sa potom počas štúdia nasťahovali k nemu?

barbo24
20. jún 2025

No ja som našla, aktuálne máme už aj dieťa a žijeme si spokojne. Bývala som na internáte, spolu sme začali bývať až keď sme sa zobrali.

alexanderkovacs
21. jún 2025

Ja akobchlap mam s badoo, tinder a s ostatnymi takymi strankami zlu skusenost. Chcel som vyskusat ci to funguje hoc nikdy som nemal preblom sa zoznamivat mimo internetu. Polovica zenskych profilov fake, aj ked su realne bud uz nenavsetuju tieto stranky ale profil nevymazu. Ked nahodou sa podarilo natrafit na realnubaktivnu babu a to bolo 1 z 20 , ani ta slecna to nemyslela vazne. Vy zeny to mate lahsie, je tam ovela viac chlapov zaregistrovanych ako zien. Mate na vyber. Ja si uprednostnujem zoznamivania sa na akciach, ale pri venovanibsa konickuz ale urcite sa da aj cez net. Nech ta neodradi to ked chned prve zoznamenia nevyjdu. Treba hladat v klude a do nicoho neskocit zhurta. Prajem vela stastia

sayra_838
21. jún 2025

Ja som sa s mojim manželom spoznala v poslednom ročníku strednej (chodila som na 5-ročné bilingválne) a boli sme polu počas celej mojej VŠ (bola som na internáte v NR) a žili sme spolu v Žiline. On študoval na VŠ v Žiline posledný rok ked sme sa spoznali, potom pracoval vo Viedni a vracal sa domov na víkendy. Medzi mojim bakalárom a magistrom sme sa brali (ja som mala 23 on 26). Spoznali sme sa na jazykovej škole... mám pár kamarátov aj švagrinú, ktorí si našli manželov na zoznamke, ale povedala by som, že je to skôr rarita. Podľa mňa treba chodiť medzi ľudí a zapájať sa do voľnočasových aktivít (jazykové školy, deskové večery, gaming, dobrovoľníctvo, brigády...) Tak stretneš ľudí so spoločnými záujmali ako máš ty a nebude to také náhodné klikanie ako na zoznamke 🙂

darovanie
21. jún 2025

Ja som si našla na internátnej chodbe hneď prvý rok. Sme už spolu 24 rokov. Ja som ale nebažila na VŠ po chlapovi so zázemím, prácou a podobným. Ja som išla do vzťahu lebo láska, zábava a bolo nám fajn (aj keď bol skoro o 2 roky mladší). Zamilovaná som bola veľmi, ale vedela som, že toto je mladá láska, nemusí to byť otec mojich detí. Proste som si žila, ľúbila, študovala, pracovala. Ale ľúbime sa a je nám fajn doteraz🙂.