icon

Vzťah s bývalým priateľom

9. sep 2025

Vyhodil ma zo svojho domu počad hádky. Tak som si zobrala veci a išla som domov. Rozišli sme sa ale ostali sme v kontakte. Oľutoval to, ospravedlnil sa mi. Aj pri mne plakal, že som jediná osoba, ktorú má. Chcel, aby som sa vrátila. Ale nevrátila som sa. Momentálne je ku mne odmeraný. Mne začalo byť za ním smutno. Spomínam na tie dobré vecí a neviem čo ďalej...

Strana
z2
astronaut321
10. sep 2025

Všetci aký múdraci a nikto nič nevie. Nemusel to byť jediný tlak na neho vyvíjaný… možno sa cítil slabo a potreboval aspoň nejakú sebaúctu ucítiť. Život vie byť hnusný a vie narobiť paseku. Možno je to úplny chuj najväčšieho zrna a možno len nebol v situácii a pri sile viesť hádku do konca. Každý človek premýšľa a pociťuje veci inak…. Keď sa chceš s niekým hádať za to že niečo urobil nejde o pointu že niečo urobil, ale že si spochybnila jeho rozhodnutie to urobiť a preto pocítil, že si nedôverujete… slováč si nevie odpustiť ani nos medzi očami. Dúfam že sa táto krivka klesajúcej inteligencie zachvíľu prelomí a ľudia začnú vnímať, že počujú svoj sluch a pozerajú sa na svoj zrak.
Autorka, nemusíš mu dať druhú šancu. Stačí keď si to dopoviete a on pokiaľ za tú dobu nerozmýšľal prečo sa ako vyostrilo a udialo tak je debil a netrápi ho to. Nepíšte si, choďte von sa prejsť a vypovedajte si to. Good luck.

majusik1304
10. sep 2025

@anonym_autor keby ma niekto vyhodil z domu, v živote by som sa tam už nevrátila. Váž si samu seba, je to manipulátor. Za takým ti smutno byť nemusí....

Strana
z2