icon

Vzťah s cudzincom

18. sep 2025

ahojte, su tu nejake ktore maju vztah s cudzincom ? v mojom pripade Španielom .. ake mate skusenosti ? je to fakt ina mentalita alebo da sa to zvladnut … moslimov nemyslim, s tym by som do vztahu nesla aj ked nemam proti nikomu nic, ale vztahu by som sa bala … ale ked ma niektorá skúsenosť s Talianmi, Španielmi a podobne

kiki68
18. sep 2025

@anonym_autor moj muz je Rakusan, ale je to vzdy iba mentalita, s tym musis ratat. Ono to ma vsetko prirodzeny vyvin ten vztah ako taky.

autor
18. sep 2025
@kiki68

@anonym_autor moj muz je Rakusan, ale je to vzdy iba mentalita, s tym musis ratat. Ono to ma vsetko prirodzeny vyvin ten vztah ako taky.

@kiki68 v rakusku som zila dlho a mala som tam aj priatela, tam som nejak problem s mentalitou nemala, mali sme ju rovnakú 😅 ale myslim si ze Španiel je uz nieco ine a fakt tam ten rozdiel moze byt citit

stellarstar
18. sep 2025
@anonym_autor

@kiki68 v rakusku som zila dlho a mala som tam aj priatela, tam som nejak problem s mentalitou nemala, mali sme ju rovnakú 😅 ale myslim si ze Španiel je uz nieco ine a fakt tam ten rozdiel moze byt citit

@anonym_autor mala som Španiela ale ten bol normálny, oproti kroatovi ten bol jak diviak 🤦‍♀️ manžela mám Rakúšana tiež normálny v pohode 🤣

autor
18. sep 2025
@stellarstar

@anonym_autor mala som Španiela ale ten bol normálny, oproti kroatovi ten bol jak diviak 🤦‍♀️ manžela mám Rakúšana tiež normálny v pohode 🤣

@stellarstar haha, tak si skusila viac kultúr, kde si ich spoznala ak sa mozem opytat ? 😊

amelie2017
18. sep 2025

12 rokov so Spanielom (Katalancom), 9 rokov manzelia, 2 deti. Ano, je to ina mentalita ako citam tu na koniku. Nema problem uvarit, upratat, postarat sa o deti, ist s nimi k lekarovi, ... nemal problem prebalovat, krmit, vstavat v noci. Zaniest do skolky/skoly alebo ich vyzdvihnut, chape, ze aj moja praca je dolezita a nenechava vsetko na mne. Nema problem, ked idem s kamoskami von, zobrat decka na vylet bezo mna, do krcmy nechodi, tak 4 krat do roka idu niekam s kamosmi na veceru, turu, huby, ryby..vacsina chlapov v mojom okoli (zijeme v Spanielsku) funguje rovnako. Ale ano, najdu sa aj ti viac podobni opisom na koni, ale tam by som povedala, ze uz su ovplyvneni zavislostami na alkohole, drogach alebo proste len debili..

stellarstar
18. sep 2025
@anonym_autor

@stellarstar haha, tak si skusila viac kultúr, kde si ich spoznala ak sa mozem opytat ? 😊

@anonym_autor na diskotéke pred 20 r 🤣🙈 a manžela pred 14 r na badoo

anonym_bfb9e5
18. sep 2025

Neter žije so španilskom 12 rokov, brali sa v roku 2019 majú dve deti. Pred ním mala tiež španiela. Neter hoc vyrastala na SVK a vs skončila v Prahe jej mentalita tunajších mužov až tak nepáčila

autor
18. sep 2025
@amelie2017

12 rokov so Spanielom (Katalancom), 9 rokov manzelia, 2 deti. Ano, je to ina mentalita ako citam tu na koniku. Nema problem uvarit, upratat, postarat sa o deti, ist s nimi k lekarovi, ... nemal problem prebalovat, krmit, vstavat v noci. Zaniest do skolky/skoly alebo ich vyzdvihnut, chape, ze aj moja praca je dolezita a nenechava vsetko na mne. Nema problem, ked idem s kamoskami von, zobrat decka na vylet bezo mna, do krcmy nechodi, tak 4 krat do roka idu niekam s kamosmi na veceru, turu, huby, ryby..vacsina chlapov v mojom okoli (zijeme v Spanielsku) funguje rovnako. Ale ano, najdu sa aj ti viac podobni opisom na koni, ale tam by som povedala, ze uz su ovplyvneni zavislostami na alkohole, drogach alebo proste len debili..

@amelie2017 krasne napisane 🤍 a vy ste sa kde spoznali ?

anonym_b5a0f6
18. sep 2025

@anonym_autor všetko je super, pokým nemáš deti a nemá prísť k rozvodu.Na tom zaplakalo veľa žien, ktoré potom nemôžu odísť s dieťaťom zo zahraničia, lebo muž chce byť s deťmi.Debilov nájdeš všade to je jedno.

amelie2017
18. sep 2025
@anonym_b5a0f6

@anonym_autor všetko je super, pokým nemáš deti a nemá prísť k rozvodu.Na tom zaplakalo veľa žien, ktoré potom nemôžu odísť s dieťaťom zo zahraničia, lebo muž chce byť s deťmi.Debilov nájdeš všade to je jedno.

@anonym_b5a0f6 tak napriklad ja, ked som sa rozhodla vydat a mat deti v cudzine, prijala som fakt, ze kym deti nebudu mat minimalne 18, na SK sa nevratim. Moj zivot je tu, mam tu pracu, byvanie, priatelov. Ano, na SK mam rodinu, kamaratov z maldosti, chodim tam rada, ale uz by som si tam nevedela predstavit zit ani po rozvode, pripadnej smrti manzela.

amelie2017
18. sep 2025
@anonym_autor

@amelie2017 krasne napisane 🤍 a vy ste sa kde spoznali ?

@anonym_autor na Malorke posledne leto pred statnicami. Nikdy som nemala v plane odist zo Slovenska na trvalo, ale zivot to zariadil inak. Jedine, co mi je luto, ze babi a sestra su daleko a nemoze byt spolu castejsie. Tu dialku si clovek uvedomi az s prichodom deti. Ale aj tak nelutujem svoje rozhodnutie.

kiki68
18. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak to jeho rodina ma inu mentalitu. A to su bez nejskeho ineho povodu. Slovaci by nikdy tak nenadavali na nape sluzby hotela z principu ako tito nasi 😂 Muz ked videl ako to zeriem a divim sa pri 5 star, ze aka zloba a jeho opise 5 Star Maldives ako „ Holzklasse“ , hlavne ze sa vytesoval ako super tam bolo, tak zevraj narodny sport 😂 Ked svokra pochvalila rodicom rajciny, tatko chodili ako pav este tyzden 😂😂😂

anonym_b5a0f6
18. sep 2025
@amelie2017

@anonym_autor na Malorke posledne leto pred statnicami. Nikdy som nemala v plane odist zo Slovenska na trvalo, ale zivot to zariadil inak. Jedine, co mi je luto, ze babi a sestra su daleko a nemoze byt spolu castejsie. Tu dialku si clovek uvedomi az s prichodom deti. Ale aj tak nelutujem svoje rozhodnutie.

@amelie2017 ty nie, lebo máš zázemie, pracu, ale poznám také, ktoré sú v cudzine a nechcú tam byť.A to sú galeje zostať sama na dieťa ďaleko od rodiny, prenájom atd...Treba myslieť aj na také veci

amelie2017
18. sep 2025
@anonym_b5a0f6

@amelie2017 ty nie, lebo máš zázemie, pracu, ale poznám také, ktoré sú v cudzine a nechcú tam byť.A to sú galeje zostať sama na dieťa ďaleko od rodiny, prenájom atd...Treba myslieť aj na také veci

@anonym_b5a0f6 vsak aj ja by som ostala sama. Ale ked som sa uz raz rozhodla porodit tu deti, tak to zazemie bolo treba budovat.. a aj na Slovensku je mnoho zien, co aj napriek rodine kusok od domu, nemaju nikoho a musia si so vsetkym poradit same.
Ale chapem, co chces povedat.

anonym_584fe7
18. sep 2025

Coho sa bojis? Ved pokukaj naokolo a snaz sa spoznat hlavne rodinu. To je dolezite.
Juzania su velmi rodinne zalozeni. Viac ako stredna europa. Ked sa uz medzi nich dostanes, si clenom rodiny a podrzia ta (aj v problemoch). Muzi si podla mna tiez lepsi. Proste stoja pri zenach, ziadne - idiot Janosik...
Bola by som ale opatrna s balkancami (Albansko, Srbsko....) tam je to divocina.

autor
18. sep 2025
@amelie2017

@anonym_b5a0f6 vsak aj ja by som ostala sama. Ale ked som sa uz raz rozhodla porodit tu deti, tak to zazemie bolo treba budovat.. a aj na Slovensku je mnoho zien, co aj napriek rodine kusok od domu, nemaju nikoho a musia si so vsetkym poradit same.
Ale chapem, co chces povedat.

@amelie2017 a kolko si mala rokov ?

kiki68
18. sep 2025
@amelie2017

@amelie2017 inak moj je podobny, tiez sa bezne Stars o deti a domacnost. Aj jeho kamosi. V tomto je to dost vyhoda, ked som prisla z porodnice vsetko bolo porobene pekne. Vyprate, nemala som pocit, ze to na mna nejak pada

anonym_6d7e31
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
19. sep 2025
@amelie2017

@amelie2017 moj muz podobne ako tvoj, od zaciatku fungoval pri detoch aj v domacnosti rovnako, aj nasi znami chlapi, tak to skratka je, nikto sa nad tym nepozastavuje, takze ano, je tam dost velky rozdiel oproti slovenskym muzom hlavne v tomto. Nie je problem ist sama niekam na predlzeny vikend alebo vecer von s kamoskou, chlap sa postara, a bez ziarlivostnych scen. Ja som dlho dumala, ze preco su tak nastaveni, a asi to uz viem, oni su skratka hrdi, sebaisti, nemaju pocit menejcennosti a necitia sa ohrozeni nejakym inym muzom, z tohoto dovodu ani nezvyknu zenu podvadzat, lebo si nemusia nic dokazovat.
A tiez je pravda, ze urcite existuju aj chuji, ako v kazdej krajine, okolo seba ich nemam, ale verim, ze su.