Vzťah s cudzincom
ahojte, su tu nejake ktore maju vztah s cudzincom ? v mojom pripade Španielom .. ake mate skusenosti ? je to fakt ina mentalita alebo da sa to zvladnut … moslimov nemyslim, s tym by som do vztahu nesla aj ked nemam proti nikomu nic, ale vztahu by som sa bala … ale ked ma niektorá skúsenosť s Talianmi, Španielmi a podobne
@anonym_autor moj muz je Rakusan, ale je to vzdy iba mentalita, s tym musis ratat. Ono to ma vsetko prirodzeny vyvin ten vztah ako taky.
@kiki68 v rakusku som zila dlho a mala som tam aj priatela, tam som nejak problem s mentalitou nemala, mali sme ju rovnakú 😅 ale myslim si ze Španiel je uz nieco ine a fakt tam ten rozdiel moze byt citit
@kiki68 v rakusku som zila dlho a mala som tam aj priatela, tam som nejak problem s mentalitou nemala, mali sme ju rovnakú 😅 ale myslim si ze Španiel je uz nieco ine a fakt tam ten rozdiel moze byt citit
@anonym_autor mala som Španiela ale ten bol normálny, oproti kroatovi ten bol jak diviak 🤦♀️ manžela mám Rakúšana tiež normálny v pohode 🤣
@anonym_autor mala som Španiela ale ten bol normálny, oproti kroatovi ten bol jak diviak 🤦♀️ manžela mám Rakúšana tiež normálny v pohode 🤣
@stellarstar haha, tak si skusila viac kultúr, kde si ich spoznala ak sa mozem opytat ? 😊
12 rokov so Spanielom (Katalancom), 9 rokov manzelia, 2 deti. Ano, je to ina mentalita ako citam tu na koniku. Nema problem uvarit, upratat, postarat sa o deti, ist s nimi k lekarovi, ... nemal problem prebalovat, krmit, vstavat v noci. Zaniest do skolky/skoly alebo ich vyzdvihnut, chape, ze aj moja praca je dolezita a nenechava vsetko na mne. Nema problem, ked idem s kamoskami von, zobrat decka na vylet bezo mna, do krcmy nechodi, tak 4 krat do roka idu niekam s kamosmi na veceru, turu, huby, ryby..vacsina chlapov v mojom okoli (zijeme v Spanielsku) funguje rovnako. Ale ano, najdu sa aj ti viac podobni opisom na koni, ale tam by som povedala, ze uz su ovplyvneni zavislostami na alkohole, drogach alebo proste len debili..
@stellarstar haha, tak si skusila viac kultúr, kde si ich spoznala ak sa mozem opytat ? 😊
@anonym_autor na diskotéke pred 20 r 🤣🙈 a manžela pred 14 r na badoo
Neter žije so španilskom 12 rokov, brali sa v roku 2019 majú dve deti. Pred ním mala tiež španiela. Neter hoc vyrastala na SVK a vs skončila v Prahe jej mentalita tunajších mužov až tak nepáčila
12 rokov so Spanielom (Katalancom), 9 rokov manzelia, 2 deti. Ano, je to ina mentalita ako citam tu na koniku. Nema problem uvarit, upratat, postarat sa o deti, ist s nimi k lekarovi, ... nemal problem prebalovat, krmit, vstavat v noci. Zaniest do skolky/skoly alebo ich vyzdvihnut, chape, ze aj moja praca je dolezita a nenechava vsetko na mne. Nema problem, ked idem s kamoskami von, zobrat decka na vylet bezo mna, do krcmy nechodi, tak 4 krat do roka idu niekam s kamosmi na veceru, turu, huby, ryby..vacsina chlapov v mojom okoli (zijeme v Spanielsku) funguje rovnako. Ale ano, najdu sa aj ti viac podobni opisom na koni, ale tam by som povedala, ze uz su ovplyvneni zavislostami na alkohole, drogach alebo proste len debili..
@amelie2017 krasne napisane 🤍 a vy ste sa kde spoznali ?
@anonym_autor všetko je super, pokým nemáš deti a nemá prísť k rozvodu.Na tom zaplakalo veľa žien, ktoré potom nemôžu odísť s dieťaťom zo zahraničia, lebo muž chce byť s deťmi.Debilov nájdeš všade to je jedno.
@anonym_autor všetko je super, pokým nemáš deti a nemá prísť k rozvodu.Na tom zaplakalo veľa žien, ktoré potom nemôžu odísť s dieťaťom zo zahraničia, lebo muž chce byť s deťmi.Debilov nájdeš všade to je jedno.
@anonym_b5a0f6 tak napriklad ja, ked som sa rozhodla vydat a mat deti v cudzine, prijala som fakt, ze kym deti nebudu mat minimalne 18, na SK sa nevratim. Moj zivot je tu, mam tu pracu, byvanie, priatelov. Ano, na SK mam rodinu, kamaratov z maldosti, chodim tam rada, ale uz by som si tam nevedela predstavit zit ani po rozvode, pripadnej smrti manzela.
@amelie2017 krasne napisane 🤍 a vy ste sa kde spoznali ?
@anonym_autor na Malorke posledne leto pred statnicami. Nikdy som nemala v plane odist zo Slovenska na trvalo, ale zivot to zariadil inak. Jedine, co mi je luto, ze babi a sestra su daleko a nemoze byt spolu castejsie. Tu dialku si clovek uvedomi az s prichodom deti. Ale aj tak nelutujem svoje rozhodnutie.
@anonym_autor tak to jeho rodina ma inu mentalitu. A to su bez nejskeho ineho povodu. Slovaci by nikdy tak nenadavali na nape sluzby hotela z principu ako tito nasi 😂 Muz ked videl ako to zeriem a divim sa pri 5 star, ze aka zloba a jeho opise 5 Star Maldives ako „ Holzklasse“ , hlavne ze sa vytesoval ako super tam bolo, tak zevraj narodny sport 😂 Ked svokra pochvalila rodicom rajciny, tatko chodili ako pav este tyzden 😂😂😂
@anonym_autor na Malorke posledne leto pred statnicami. Nikdy som nemala v plane odist zo Slovenska na trvalo, ale zivot to zariadil inak. Jedine, co mi je luto, ze babi a sestra su daleko a nemoze byt spolu castejsie. Tu dialku si clovek uvedomi az s prichodom deti. Ale aj tak nelutujem svoje rozhodnutie.
@amelie2017 ty nie, lebo máš zázemie, pracu, ale poznám také, ktoré sú v cudzine a nechcú tam byť.A to sú galeje zostať sama na dieťa ďaleko od rodiny, prenájom atd...Treba myslieť aj na také veci
@amelie2017 ty nie, lebo máš zázemie, pracu, ale poznám také, ktoré sú v cudzine a nechcú tam byť.A to sú galeje zostať sama na dieťa ďaleko od rodiny, prenájom atd...Treba myslieť aj na také veci
@anonym_b5a0f6 vsak aj ja by som ostala sama. Ale ked som sa uz raz rozhodla porodit tu deti, tak to zazemie bolo treba budovat.. a aj na Slovensku je mnoho zien, co aj napriek rodine kusok od domu, nemaju nikoho a musia si so vsetkym poradit same.
Ale chapem, co chces povedat.
Coho sa bojis? Ved pokukaj naokolo a snaz sa spoznat hlavne rodinu. To je dolezite.
Juzania su velmi rodinne zalozeni. Viac ako stredna europa. Ked sa uz medzi nich dostanes, si clenom rodiny a podrzia ta (aj v problemoch). Muzi si podla mna tiez lepsi. Proste stoja pri zenach, ziadne - idiot Janosik...
Bola by som ale opatrna s balkancami (Albansko, Srbsko....) tam je to divocina.
@anonym_b5a0f6 vsak aj ja by som ostala sama. Ale ked som sa uz raz rozhodla porodit tu deti, tak to zazemie bolo treba budovat.. a aj na Slovensku je mnoho zien, co aj napriek rodine kusok od domu, nemaju nikoho a musia si so vsetkym poradit same.
Ale chapem, co chces povedat.
@amelie2017 a kolko si mala rokov ?
@amelie2017 inak moj je podobny, tiez sa bezne Stars o deti a domacnost. Aj jeho kamosi. V tomto je to dost vyhoda, ked som prisla z porodnice vsetko bolo porobene pekne. Vyprate, nemala som pocit, ze to na mna nejak pada
@amelie2017 moj muz podobne ako tvoj, od zaciatku fungoval pri detoch aj v domacnosti rovnako, aj nasi znami chlapi, tak to skratka je, nikto sa nad tym nepozastavuje, takze ano, je tam dost velky rozdiel oproti slovenskym muzom hlavne v tomto. Nie je problem ist sama niekam na predlzeny vikend alebo vecer von s kamoskou, chlap sa postara, a bez ziarlivostnych scen. Ja som dlho dumala, ze preco su tak nastaveni, a asi to uz viem, oni su skratka hrdi, sebaisti, nemaju pocit menejcennosti a necitia sa ohrozeni nejakym inym muzom, z tohoto dovodu ani nezvyknu zenu podvadzat, lebo si nemusia nic dokazovat.
A tiez je pravda, ze urcite existuju aj chuji, ako v kazdej krajine, okolo seba ich nemam, ale verim, ze su.

@anonym_autor moj muz je Rakusan, ale je to vzdy iba mentalita, s tym musis ratat. Ono to ma vsetko prirodzeny vyvin ten vztah ako taky.