icon

Vzťah s flegmatikom

9. máj 2025

ahojte, mam 25 priatel 29. sme spolu cca rok, zo zaciatku bol velmi pozorný a vo vsetkom mi vyhovoval. pacilo sa mi ze nieje ziarlivy, ze si z nicoho nerobi ťažkú hlavu, ze je proste totalny flegmos. ale teraz po roku vztahu, mam pocit ze ma to strasne ničí, vobec nechape alebo teda nic si nerobi z toho ked mu vravim ze mi nieco vadi, nezaujima ho poriadne co robim, nic ho nezaujima. sprava sa ku mne pekne, je ku mne dobry, ale vo mne to vyvolava uplny nezaujem. idem niekde von, on sa nespýta ani ze s kym. poviem mu ze mam nejake plany na vikend, on mi len povie dobre laska, nespýta sa ani ake. viem ze ho zmenit nemozem, ale realne je len taky flegmos alebo ma ma uplne na haku? ja som z toho strasne smutna, mam pocit ze sa o mna vobec nezaujima, aj ked je ku mne dobry. aj ked sme spolu sprava sa pekne, nemozem v tomto zmysle na neho nic zle povedat. ale ked niesme, jeho nic nezaujima. samozrejme ozve sa, napise, ale proste nezaujem co robim a pod. ked sa pohadame ( hádam sa len sama so sebou ), neda mi ziadnu spätnú väzbu, ja mu poviem svoje pocity, co ma trapi, vadi mi na nom ako sa citim, ze mam pocit ze ho nezaujimam, on mi len povie ze nerozumie co riesim, ved je ku mne dobry. Baby mate skúsenosť s takym chlapom? Zvyknem si nato alebo ma to bude zrat do konca zivota ? Fakt uz neviem co mam robit, prestava ma ten vztah bavit aj ked ho lubim .

autor
9. máj 2025

porozpravat sa s nim o tom? Tazko. Vela krat som mu to vravela, ze ma to trapi ze ma vsetko na haku, ze mam pocit ze aj cely nas vztah na na haku. Proste ano, ked sme spolu je vsetko ok, sprava sa dobre, ked niesme, mam pocit ze sa o mna nezaujima ani nic. Ked som sa mu to snazila vysvetlit ze potrebujem nejaku pozornosť a vidiet viac zaujem, on len nechape co ja vlastne riesim. Ze je ku mne dobry, ze ved viem ze ma lubi. Mozno riesim hluposti ale vedia dve taketo rozdielne povahy spolu fungovat? Je to len rok ale ja to cim dalej tym viac nedavam.

earlgrey
9. máj 2025

11 rokov som bola s takým mužom a vlastne ja som tiež taká 🤣🤣🤣 nám to obom vyhovovalo...veď čo môže byť lepšie ako mať po boku partnera, ktorý ťa nekontroluje? či radšej by si chcela žiarlivca, ktorý kontroluje každý tvoj krok? 😀 veď mu nepíš, že máš plány, keď sa neopýta aké...rovno mu napíš, počuj Feri, idem s Martinou na celý víkend do hôr...😁 alebo ho nechaj, keď si ani po roku na to nevieš zvyknúť 🤷‍♀️

januska12323
9. máj 2025

No tebe nevyhovuje možno inej bude.

lenkakravcova
9. máj 2025

Mne osobne by to vadilo, som rada že sa o mňa aj po rokoch manžel zaujíma a aj že určitým (zdravým) spôsobom prejavuje žiarlivosť. Asi by som sa cítila že o mňa nemá vôbec záujem, ak by mu bolo úplne jedno kde chodím, s kým chodím atď

autor
9. máj 2025
@januska12323

No tebe nevyhovuje možno inej bude.

@januska12323 ano, niekomu by to urcite vyhovovalo to viem 🙂 takej co bude spokojna ze sa jej nic nepýta a da jej vo vsetkom pokoj… ale takej ktora chce vidiet aspon trochu záujmu od partnera urcite nie 🙂

autor
9. máj 2025
@lenkakravcova

Mne osobne by to vadilo, som rada že sa o mňa aj po rokoch manžel zaujíma a aj že určitým (zdravým) spôsobom prejavuje žiarlivosť. Asi by som sa cítila že o mňa nemá vôbec záujem, ak by mu bolo úplne jedno kde chodím, s kým chodím atď

@lenkakravcova ano, o tom vravim, samozrejme ze by som nechcela nejakeho chorobného ziarlivca, ale takeho co mu je uplne jedno ze kde idem, kedy s kym, a vsetko … no skor mi to pride ako nezaujem

aalt
9. máj 2025

Mna fascinuje, ze zenam po svadbe vadia na muzovi vlastnosti, pre ktore si ho vlastne brala ...
Ma napada klasicke, ze zena dufa, ze sa muz po svadbe zmeni ale nezmeni a muz dufa, ze sa zena po svadbe nezmeni ale ...
A este ze bacha co si zelas, lebo sa ti to moze splnit!

viktoriaandrascik
9. máj 2025

mne by to tiež vadilo, tiež by som mala pocit že dotyčný ma má na háku

heln
9. máj 2025

akje ozaj flegmatik, tak to proste nezmenis a nedokaze to zmenit ani on.
jeden profesor nam rozpraval o svojom kamaratovi, inom profesorovi, ze bol flegmatik, rano sa zamyslel nad nejakym vedeckym problemom, zabudol ist do prace na univerzitu, nespomenul si, ze ma ist po deti do skolky a proste cely den doma pracoval, zena sa s nim neskor rozviedla.

lenkakravcova
9. máj 2025
@heln

akje ozaj flegmatik, tak to proste nezmenis a nedokaze to zmenit ani on.
jeden profesor nam rozpraval o svojom kamaratovi, inom profesorovi, ze bol flegmatik, rano sa zamyslel nad nejakym vedeckym problemom, zabudol ist do prace na univerzitu, nespomenul si, ze ma ist po deti do skolky a proste cely den doma pracoval, zena sa s nim neskor rozviedla.

@heln ako aj také sa stáva, človek môže mať toho veľa a skutočne zabudnúť. Ale záleží na tom aký mal k tomu postoj, či mu to bolo ľúto a stresovala, alebo mu to bolo ľúto ale flegmatocky nestresoval - len si povedal že nabudúce dá viac pozor a dodržal to, alebo len kývol rukou, že nič sa nestalo a kľudne aj nabudúce.. to tretie to už nie je ani flegmatozmus ale čistá sebeckosť.

pralinka25
9. máj 2025

Ludi nezmenis. Ked ti nevyhovuje posun sa. Podla.mna to nie je o nezaujme. Len ti veri a je v pohode. Ale kazdy potrebujeme nieco ine. Nesil to ked ta to uz po roku rozculuje

petronelag
9. máj 2025

Tento priateľ má túto chybu, ktorá niekoho rozčuluje, ale zase ďalší priateľ môže byť taký, že bude prejavovať záujem, ale problém bude v niečom inom. Nikto nie je 100%, a sú aj väčšie problémy ako závislosti, žiarlivosť, agresivita...

autor
9. máj 2025

predstavte si ze mi dokonca kolega ktory je domna dlho zamilovaný doniesol do prace kyticu kvetov … ja som to povedala priateľovi, aj som mu ju ukazala … on nic, ani sa neopýtal ze kto … ja som povedala ze od kolegu a on iba ahaaa … fakt vam to pride v poriadku ?

pralinka25
9. máj 2025

ale naco si s nim ked ta toto po tak kratkej dobe rozculuje. chodenie je na to aby sme zistili kompatibilitu. ty si po roku zistila ze kompatibilni nie ste. naco to umelo silit. proste ste si nesadli. stava sa.

luccija
9. máj 2025

Aj môj muž je taký kludas a flegmos som s ním 20 r.Mne to vyhovuje nevytvára konflikty, nediriguje, ale zase si nemyslím, že ma má na "haku"
Čo potrebuješ, aby ťa spovedal dve hodiny prečo si priniesla kyticu?Načo ho potrebuješ zbytočne provokovať a vyvolávať žiarlivosť?Bude asi lepšie začať si s kolegom, lebo, keď ti to vadí už teraz tak to bude potom ešte horšie.Mozno je na teba príliš dobry a potrebuješ vzrusenie

autor
9. máj 2025
@luccija

Aj môj muž je taký kludas a flegmos som s ním 20 r.Mne to vyhovuje nevytvára konflikty, nediriguje, ale zase si nemyslím, že ma má na "haku"
Čo potrebuješ, aby ťa spovedal dve hodiny prečo si priniesla kyticu?Načo ho potrebuješ zbytočne provokovať a vyvolávať žiarlivosť?Bude asi lepšie začať si s kolegom, lebo, keď ti to vadí už teraz tak to bude potom ešte horšie.Mozno je na teba príliš dobry a potrebuješ vzrusenie

@luccija nepotrebujem, aby ma spovedal dve hodiny preco som doniesla kyticu … ale myslim si ze muz, ktory niekoho miluje, by sa minimálne opýtal preco som ju dostala … moj nazor … dakujem aj za vase nazory, ano mozno niekomu to vyhovuje takyto chlap… pre mna je to chlap ktory sice je rad ze je s niekym vo vztahu a ma priatelku ale zaroven zaujima sa len sam o seba a neviem ci takyto flegamtik dokáže nejak velmi milovat, seba ma velmi rad to viem, ale ja ho zrejme az tak nezaujimam, som len doplnok … a vy co sa navazate domna, alebo preco som ja nespokojná, tak nic v zlom, ale chcela by som vidiet vas fungovat s mužom ktoreho realne ze nic nezaujima, poriadne ani vy 😀

luccija
10. máj 2025

Ja čítam ľúbim ho, správa sa ku mne pekne...ale veď fajn, keď ti nevyhovuje rozid sa.Ty vieš aké máš zo vzťahu pocity.

marca12
10. máj 2025

Je fajn mat zdravo sebavedomeho muza,ktory neriesi,s kym a kam ides,ale tak aspon zakladne veci by ho mohli zaujimat. Dobry k tebe moze byt,ale vztah ma byt o tom,aby sme sa citili dobre a mali podobne vnimanie vztahu. Cloveka nezmenis,preto je dolezite si vybrat partnera s podobnymi hodnotami a postojmi. U teba to tak zial nie je. Ak ti nevyhovuje jeho spravanie a nici ta uz po roku vztahu,tak je zbytocne stracat cas a cakat,ze sa ty alebo on zmenis.

berta100
11. máj 2025

Ten chlap ta ma totalne na haku.Ked donesie žena kyticu milujuci muz prejavi zaujem a opyta sa.Myslim, ze aj keby si ho podviedla, nic sa nedeje.Je to navyse aj egoista ktory miluje len sam seba.Mala som takeho.Citila som nezaujem, chlad, vsetko mu bolo jedno.Tento typ muzov je ako za trest.Po par rokoch uz budes len inventar ktory si uz vobec nevsimne.Ked chces byt milovana, citit lasku, treba hladat iny typ muza.Este jedna moznost, nema o teba zaujem a takto to dava najavo.A nie nieje normalne taketo spravanie muza, kazda zena chce citit zaujem a byt uprimne milovana.S tymto ta caka len trápenie.Si mlada, mozes si najst este muza s uprimnym zaujmom o zenu.