Vzťah s kolegom
Dobrý večer, mám jeden taký až cudný problém
Mám kolegu, robíme spolu už cca 6 rokov v malej firme
Spočiatku sme sa moc nemuseli, respektíve boli tam nejaké nesympatie, ani neviem prečo ( my sme sa ani nerozprávali, pozdravili sme sa a to bolo všetko ) na jednom teambildingu sme viac nadviazali kontakt a neskôr trávili spolu čas aj mimo prace a zistili sme že mame veľa veci spoločných
Avšak nie je môj typ ( vzhľadovo ), zaujmy mame veľmi podobne, čo ma extrémne prekvapilo
Obaja mame 26rokov
Stala sa jedna taká vec že v jeden večer po práci sme zostali v šatni sami poslední, nebol to zámer, ja som čakala na spoj a keďže bola zima radšej som ostala dnu
Veľmi dlhu dobu mi dával komplimenty, bol ku mne pozorný, niekedy mi spravil jedlo do prace ..
Už som chcela ísť ale on že mám počkať a objal ma, cítila som že sa mu postavil, boli to len dotyky, žiadna pusa, ani som ho tam dole nechytila
Jedna vec ma strašne prekvapila a to bolo to že sa akoby triasol, ukludnovala som ho a potom mi povedal že ešte nikdy nič takéto nezažil, že nemal nikdy babu a že sa zato hanbí
Odvtedy sa moc nebavíme ale aj z jeho strany cítim že tam niečo je
Problém je že ja vzťah momentálne nechcem, neviem či je to len nejaké poblaznenie a chuť na sex alebo čo
Ale vzhľadom nato že on ešte nič nemal tak neviem ani prečo ma to s ním tak láka
Boli ste niekto v podobnej situácii?
Chcem tieto problémy kľudne aj bez prezidentovho platu.
Pozri, sú dlhodobé vzťahy, kde zo začiatku obom išlo o sex na jednu nič, nič viac... Alebo len o sex... A nakoniec sú spolu v plnohodnotnou vzťahu x rokov. Nikdy nevieš.
Na tvojom mieste by som zažila zodpovedať si tieto otazky:
- prečo nechcem nový vzťah
- priťahuje ma? (keď hovoríš, že neni tvoj typ)
- išla by som do flirtu, niečoho nevazäzneho? (koniec koncov nemôžeš vedieť, čo on očakáva od vzťahu)
A kľudne by som mu pri nejakej vhodnej príležitosti povedala úprimne, aby vedel, na com je, možno ani on nehľadá vážny vzťah, možno mu stačí flirt, randenie, prelomiť sexuálnu neskúsenosť, nabrať odvahu s inými ženami... A ty môžeš mať tiež peknú spomienku na behu, aj jed z toho nebude nič vážne
Laka ta to, lebo citis, ze je z teba uplne citivo hotovy (dokonca az nadrzany) a je ti navyse sympaticky (aj ked na vztah s nim to nevidis a necitis). A to vie byt pre zenu pritazlive, take pokusajuce. Patrat, testovat, co by z toho bolo.
Laka ju pocit, aka je pre neho jedinecna, vynimocna, ziadana, vysnivana. Chce to zazit.
Prv ako nechas popalit sa jeho, alebo sa nakoniec popalis sama (trebars si nieco zacnete a nakoniec sa s nim vyspis a u neho ako prudko vzrastla krivka tuzby po tebe, tak rychlo opadne a strati zaujem), si to dobre rozmysli.
Pises, akoby to bola nejaka extra situacia. Ved o nic nejde, ty vztah momentalne nechces, ale zivot priniesol kolegu. No tak si rozmysli, ci to s nim skusis alebo neskusis.
Ale ano, stalo sa mi to. Po 5 rocnom vztahu som nechcela dalsi, uzivala som si byt sama. Po pol roku prisiel muz, ktory je mojim manzelom. A to som o neho vobec nemala zaujem.
Chudak chlapec..to asi netušil.ze bude hned spominany na nete...
On hlada lasku.ty len sex a pobavenie.predstav si.ze by sa raz takto niekto spraval k tvojmu synovi...
Daj mu pokoj.
Podľa napísaného toto nie je ešte žiaden vzťah, ten mladý 26-ročný chce vyskúšať sex a tak pri vhodnej príležitosti to skúšal.
Toto je jeden z beznych problemov, ktore sa stavaju. Mozno je to len namotavac, ktory ta chce dostat do postele a mozno naozaj po prvykrat pocitil zalubenost. Musis ale hlavne ty vediet, co chces. Ci tomu das sancu, ale on nech zvolni. Alebo nie a ostatnete kamarati alebo on nebude schopny kamaratstvo ustat a opat sa budete len zdravit.

Toto teda vôbec nie je cudný problém.