Vzťah s mladším vdovcom
Ahojte, v jednom poste som tu písala o zoznamke a mužoch na nej. Konečne sa objaví muž, čo je aj pri zmysloch, aj je inteligentný, aj vie čítať s porozumením a dokonca dobre vyzerá. Ale...
A teraz mi povedzte, čo si o tom myslíte, či by ste vôbec do toho išli.
Je mladší od váš o 4 roky, má malé dieťa (škôlka), je vdovec - 2r. Stará sa o dieťa sám, s pomocou samozrejme rodičov a svokrovcov. Keď som sa ho pýtala, čo robí rád, samozrejme okrem starostlivosti o dieťa, tak napísal: " Mam psycho robotu, dom, domacnost, syn, kruzky, cez vikend chodim pomahat rodicom. Nemam cas na ziadne ine cinnosti."
Tu som trochu zastala. Po prvé ho chápem. Inak som mu napísala, že nech si predstaví slobodnú matku s deťmi, s viac deťmi dokonca... že to musia zvládať. A mnohé nemajú ani pomoc starých rodičov. Ale ok.
Ale teraz k veci. Nikde tam totiž nevidím priestor pre partnerku, priateľku. Ono to spoznávanie na začiatku potrebuje vlastný priestor. Byť spolu aj iba dvaja, postupne sa oťukávať. Ja som napríklad napísala, že rada mimo iného chodím do kina. On mi napísal, že malý ešte v kine nebol. Chápem...
No každopádne, v tomto momente som urobila to, že som zišla z kratšej cesty.
Napísala som mu, že v prvom rade si myslím, že by potreboval k sebe mladšiu a nie staršiu ženu, s dostatkom energie a podľa možností s aspoň jedným dieťaťom. Prípadne pre túto chvíľu, kým malý nevyrastie - iba kamošku s výhodami.
Popravde - keď som si predstavila starostlivosť o dom, o domácnosť a o neho a jeho syna, povedala som si, že toto je asi nad moje možnosti.
Mimochodom - celý čas rozprával o tom, že má rád čipku na žene, na spodnom prádle, a či by som si čipku kvôli nemu nedala 🙂. Čiže asi takto..
Zišla som z kratšej cesty teda. Vyhodnotila som svoje možnosti. Len sa sama seba pýtam, dobre som spravila? Nenechala som si ujsť šancu spoznať muža a dieťa len preto, že som lenivá? Viete asi ako to myslím 🙂.
@anonym_autor prečo pochybujes o svojich rozhodnutiach?
Nenechala som si ujsť šancu spoznať muža a dieťa len preto, že som lenivá? Viete asi ako to myslím 🙂.
@anonym_autor Tak ja neviem, autorka, na 1. strane diskusie píšeš: "Moji partneri mali o 10 a o 14r viac. Mňa títo zajaci nezaujímajú, neprídu mi atraktívni."
Na str. č 6 bol Tvoj exmanžel starší o 12 r....
Píšeš, že si rozvedená 10 týždňov a užívaš si slobodu, no zároveň riešiš niekoho zo zoznamky, s kým nemáš absolútne spoločné vízie do budúcnosti....
@anonym_autor dobre si urobila, je tam viac red flagov.
@anonym_autor Tak ja neviem, autorka, na 1. strane diskusie píšeš: "Moji partneri mali o 10 a o 14r viac. Mňa títo zajaci nezaujímajú, neprídu mi atraktívni."
Na str. č 6 bol Tvoj exmanžel starší o 12 r....
Píšeš, že si rozvedená 10 týždňov a užívaš si slobodu, no zároveň riešiš niekoho zo zoznamky, s kým nemáš absolútne spoločné vízie do budúcnosti....
@anonym_6d194f moj exmanžel je môj exmanžel. Moji partneri pred ním boli moji partneri. Áno vždy som bola na starších. Keď som mala 17, môj partner mal 27. Keď som mala 20, môj partner mal 34. A neskôr som si našla môjho manžela.
@anonym_autor však on hladá len vrznutie nič viac
@anonym_autor však on hladá len vrznutie nič viac
@anonym_67fac7 veď ja viem. Ale ide ma previedčať, že hľadá presne to isté čo ja. Že sa chce pri mne zobúdzať a zaspávať... ale hlavne čipkované prádlo. A pýtal sa stále, kde presne bývam 🙂.
@anonym_67fac7 veď ja viem. Ale ide ma previedčať, že hľadá presne to isté čo ja. Že sa chce pri mne zobúdzať a zaspávať... ale hlavne čipkované prádlo. A pýtal sa stále, kde presne bývam 🙂.
@anonym_autor 😀
@anonym_autor Ale jasne, este ste sa ani nestretli a uz vies, ze ta chcel na sex.. ta konverzacia, co si tu dala, nebola vobec az taka uchylna, ako tu popisujes..ale vies co.. pokojne, ak ti to spravi dobre, popis si, aky bol zly zly zly a ty chudinka jedna toto musis zazivat.. dost hlupe od skoro 40r zeny, nemyslis?
@anonym_6d194f moj exmanžel je môj exmanžel. Moji partneri pred ním boli moji partneri. Áno vždy som bola na starších. Keď som mala 17, môj partner mal 27. Keď som mala 20, môj partner mal 34. A neskôr som si našla môjho manžela.
@anonym_autor Tak pre mňa je aj manžel partner, len o nejaký level vyššie. Prepáč, ale mne to pripadá, že tu dávkuješ informácie ako rozprávku pre materskú školu.
A na šiestich stranách tu riešiš chlapa, ktorý je pre Tvoj život podľa Tvojich slov nepoužiteľný, je pre Teba mladý zajac a má malé dieťa, o čo Ty absolútne nestojíš a svietia Ti kontrolky aj v iných oblastiach. 10 týždňov po rozvode, po ktorom si užívaš slobodu. Naozaj Ti niekto taký stál za založenie témy tu?
@anonym_autor Tak pre mňa je aj manžel partner, len o nejaký level vyššie. Prepáč, ale mne to pripadá, že tu dávkuješ informácie ako rozprávku pre materskú školu.
A na šiestich stranách tu riešiš chlapa, ktorý je pre Tvoj život podľa Tvojich slov nepoužiteľný, je pre Teba mladý zajac a má malé dieťa, o čo Ty absolútne nestojíš a svietia Ti kontrolky aj v iných oblastiach. 10 týždňov po rozvode, po ktorom si užívaš slobodu. Naozaj Ti niekto taký stál za založenie témy tu?
@anonym_6d194f ja by som tému už po druhej strane nechala tak. Ale keďže tu má stále niekto záujem prispievať a reagovať, tak reagujem aj ja, ak to považujem za potrebné. Nie je dôvod tému už živiť ďalej.
@anonym_autor Ale jasne, este ste sa ani nestretli a uz vies, ze ta chcel na sex.. ta konverzacia, co si tu dala, nebola vobec az taka uchylna, ako tu popisujes..ale vies co.. pokojne, ak ti to spravi dobre, popis si, aky bol zly zly zly a ty chudinka jedna toto musis zazivat.. dost hlupe od skoro 40r zeny, nemyslis?
OK, tak skusme sa na to pozrie trochu zblizka: citujem: "potrebujem sa trocha uvolnit. ale prosim ta aky vsetci 🙂 smiem ta pozvat na caj alebo drink? Jeden pohlad do oci povie viac nez 1000 slov. nikdy som nesiel podla toho co by malo byt 🙂 tato mi povedal prived si domov co chces len nie ciganku. tak som dosiel z cernoskou 🙂 aka si vysoka? Akurat pod ruku. Nikdy som sa tu so ziadnou odtial nestretol. Potom som si obcas s dakou napisal. Vies obcas chlap potrebuje aj ulavit a vypustit paru. A mam strasne rad pohlad na zenu v peknej cipke. A da sa aj pohodla aj pekna skombinovat 🙂 Nedas si ju ani vecer v spalni? Cize neni ani 1% sanca aby si si to obliekla ked sa to partnerovy velmi paci? Hmm podprsenka byt nemusi 🙂 Stacia nohavicky 🙂 Ale stale si mi nepovedala kde presne byvas. Stale som mal starsie partnerky."
OK, tak skusme sa na to pozrie trochu zblizka: citujem: "potrebujem sa trocha uvolnit. ale prosim ta aky vsetci 🙂 smiem ta pozvat na caj alebo drink? Jeden pohlad do oci povie viac nez 1000 slov. nikdy som nesiel podla toho co by malo byt 🙂 tato mi povedal prived si domov co chces len nie ciganku. tak som dosiel z cernoskou 🙂 aka si vysoka? Akurat pod ruku. Nikdy som sa tu so ziadnou odtial nestretol. Potom som si obcas s dakou napisal. Vies obcas chlap potrebuje aj ulavit a vypustit paru. A mam strasne rad pohlad na zenu v peknej cipke. A da sa aj pohodla aj pekna skombinovat 🙂 Nedas si ju ani vecer v spalni? Cize neni ani 1% sanca aby si si to obliekla ked sa to partnerovy velmi paci? Hmm podprsenka byt nemusi 🙂 Stacia nohavicky 🙂 Ale stale si mi nepovedala kde presne byvas. Stale som mal starsie partnerky."
@anonym_autor Si chora..
@anonym_autor Si chora..
@dadis preco teraz? A ked citujem jeho komunikaciu ja som chora? Osobne veci som vynechala. Jeho meno, meno syna, a info o synovi...
@anonym_autor Naco prosim ta? Na tej komunikacii nie je nic zvlastne, len to, ze je sukromna.. a nedokazuje nic..
@dadis pre mna jeho komunikacia nie je v poriadku. S relativne cudzou zenou sa bavit o tom, ci nosi cipkovane pradlo, aspon v spalni.. nie nepride mi to ok. A typek dva roky po smrti zeny uz davno mal ine milenky, lebo potreboval vypustit paru. Za mna nie je on ok. A na tejto komunikacii nie je nic osobne. Osobne veci o jeho rodine si nechavam pre seba.
@dadis pre mna jeho komunikacia nie je v poriadku. S relativne cudzou zenou sa bavit o tom, ci nosi cipkovane pradlo, aspon v spalni.. nie nepride mi to ok. A typek dva roky po smrti zeny uz davno mal ine milenky, lebo potreboval vypustit paru. Za mna nie je on ok. A na tejto komunikacii nie je nic osobne. Osobne veci o jeho rodine si nechavam pre seba.
@anonym_autor To si si len domyslela
@anonym_autor chorá si ty analyzovať niekoho život a komunikáciu.Skor hľadaj na terapii prečo si hľadáš starších chlapov ty tiež nie si bežná vzorka ženy.Uz x ty príspevok o chlapoch na zoznamkach a nie, nepíšeš prvý to obidve vieme.
@anonym_autor boze riešiš tu nejakú suchu konv na zoznamke?
To sa nudíš ci vážne Tak tak urazil? Čím? Ze bol priamy a otvorený?
Véd ti v ničom nesedel, naco ho tu toľko rozoberas?
Sa tu tváris ako keby ta zneužil oklamal okradol..
@anonym_autor boze riešiš tu nejakú suchu konv na zoznamke?
To sa nudíš ci vážne Tak tak urazil? Čím? Ze bol priamy a otvorený?
Véd ti v ničom nesedel, naco ho tu toľko rozoberas?
Sa tu tváris ako keby ta zneužil oklamal okradol..
@mk22 a na čo to riešiš prosím ťa ty? na čo máš vôbec potrebu prispievať ešte do toho? veď to prejdi, nerieš. To vás bude baviť túto tému donekonečna živiť?
@anonym_autor chorá si ty analyzovať niekoho život a komunikáciu.Skor hľadaj na terapii prečo si hľadáš starších chlapov ty tiež nie si bežná vzorka ženy.Uz x ty príspevok o chlapoch na zoznamkach a nie, nepíšeš prvý to obidve vieme.
@anonym_551d41 jednoducho mám rada starších, rozumnejších mužov. Vždy to bolo tak, od mojich 17 rokov. Jednoducho tak ako majú ženy radi mladších, tak majú aj rady starších. A muži takisto. Neinklinujem k niekomu, kto by bol o 25r starší odo mňa, ale neodcudzujem takéto páry. Je to iba na nich a ich preferenciách.
@anonym_551d41 jednoducho mám rada starších, rozumnejších mužov. Vždy to bolo tak, od mojich 17 rokov. Jednoducho tak ako majú ženy radi mladších, tak majú aj rady starších. A muži takisto. Neinklinujem k niekomu, kto by bol o 25r starší odo mňa, ale neodcudzujem takéto páry. Je to iba na nich a ich preferenciách.
@anonym_autor a sama rozumná niesi. Hlavne že partnera takého chceš
@anonym_autor a sama rozumná niesi. Hlavne že partnera takého chceš
@tim23 preto mám vždy staršieho partnera/priateľa, aby aspoň niekto z nás dvoch bol rozumný. 🙂
@anonym_autor Prepáč, ale fakt na mňa Tvoje príspevky tu pôsobia, že nemáš 40, ale 18. Žena predsa vie, čo chce a nechce a keď niečo nechce, nebude to riešiť na MK, ale skončí komunikáciu na zoznamke. - "Už som Ti písala, že pre mňa si príliš mladý a na malé dieťa sa necítim, ja chcem mať staršieho partnera, a prípadne so starším dieťaťom. Tie intímne veci, čo píšeš o čipkách, a pod., tie v tomto našom skorom štádiu komunikácie sú totálne out. Už ma prosím nekontaktuj, každý máme svoj pohľad na ďalší život a sú diametrálne odlišné...."
@anonym_autor Prepáč, ale fakt na mňa Tvoje príspevky tu pôsobia, že nemáš 40, ale 18. Žena predsa vie, čo chce a nechce a keď niečo nechce, nebude to riešiť na MK, ale skončí komunikáciu na zoznamke. - "Už som Ti písala, že pre mňa si príliš mladý a na malé dieťa sa necítim, ja chcem mať staršieho partnera, a prípadne so starším dieťaťom. Tie intímne veci, čo píšeš o čipkách, a pod., tie v tomto našom skorom štádiu komunikácie sú totálne out. Už ma prosím nekontaktuj, každý máme svoj pohľad na ďalší život a sú diametrálne odlišné...."
@anonym_6d194f presne to, som mu napísala. Ešte sa dožadoval, písal, chcel riešiť, aby sme sa aspoň stretli krátko, ale veľmi jasne som mu dala vedieť nie. Skôr som iba chcela tu urobiť sociálny experiment, či by ženy mali záujem o muža vdovca s malým 5r dieťaťom.
@mk22 a na čo to riešiš prosím ťa ty? na čo máš vôbec potrebu prispievať ešte do toho? veď to prejdi, nerieš. To vás bude baviť túto tému donekonečna živiť?
@anonym_autor ja sa bavím, aký nudný život mas, ze tu riešiš nevydarený pokus o zoznámenie.
Ty sociálny experiment😎🤚
Ta velice zaujíma ci by iné zeny chceli vdovca.
@anonym_6d194f presne to, som mu napísala. Ešte sa dožadoval, písal, chcel riešiť, aby sme sa aspoň stretli krátko, ale veľmi jasne som mu dala vedieť nie. Skôr som iba chcela tu urobiť sociálny experiment, či by ženy mali záujem o muža vdovca s malým 5r dieťaťom.
@anonym_autor Tak si priznaj, ze si vedela, ze o neho zaujem nemas, ale imponovalo ti, ako ho odmietas a on ta presviedca.. az natolko, ze si sa tu s tym musela zdoverit.. fakt sa ti zda, ze toto je v poriadku? Aky socialny experiement?

@anonym_autor pises, ze si single chvilu, len by ma zaujimalo, ze ex bol starsi tiez? Ked nehladas zajace? Chlap po takejto skusenosti ma minimalne v hlave upratane, ake ma priority v zivote. Takze mozno to vyznieva sebecky, ale nie je. Travit cas ako dvojica sa da aj s dietatom, len ty o dieta a travenie casu s nim zaujem nemas, nechces robit niekomu matku, ty chces chlapa len pre seba, cize si v podstate sebecka. Uvazovala si vobec nad tym, ze by si s tym starsim partnerom mala dieta? Alebo ake mas ocakavania od vztahu?
@senta_sofia nie, neuvažujem, že by som s partnerom mala dieťa a neuvažovala som nad tým ani posledných 15 rokov. Môj ex je starší odo mňa o 12r. V čase nášho zoznámenia mal už 15 ročnú dcéru z predchádzajúceho vzťahu. Keď sme sa brali, dcéra mala 18 rokov a bola mi skôr kamoška, partáčka do života. Nikdy som jej nesuplovala maminu, tú má a majú spolu výborný vzťah. Aj my máme spolu myslím si, že veľmi pekný vzťah, i napriek tomu, že som sa s jej otcom rozviedla.