Vzťah s mužom, ktorý sleduje šport
Ahojte, chcela by som vedieť len váš názor.
Možno mu pošlem link, nech si to prečíta a úplne pochopím, ak dáte za pravdu jemu. Len by som chcela vedieť, ako to máte vo vzťahoch s mužmi, čo sú priaznivci športu a sledujú ho.
Takže olympiáda, dnes ide hokej o 17.00, čiže aj keby som mohla, nie je šanca sa vidieť, lebo hokej. Už dopredu ma niekoľko dní pred začatím upozornil, že to bude teraz náročné. Na Valentína (nie žeby sme ho nejako oslavovali, lebo je to podľa neho americký sviatok a nie sme puberťáci), tak ide hokej, čiže ...
Po olympiáde budú MS v hokeji, potom MS vo futbale.
Neexist, aby sme mali nejakú aktivitu v čase, keď budú hrať naši.
Nie, nepozve ma pozerať zápas spolu...
Takto to je bežné u mužov okolo 40? Lebo on tvrdí, že toto je úplne normálne u mužov a každý, každý dnes bude pozerať zápas.
Nájdi si muža ktorý ťa bude ľúbiť, bude chcieť byť s tebou zaujímať sa o tvoje potreby a pocity. Tento ťa má len ako hračku na vyplnenie voľného času aby sa nenudil.
@anonym_924845 presne toto mi tam chýba. Pre tohto muža je všetko iné dôležitejšie ako ja. Takto nevnímam správanie muža, ktorý má záujem o ženu a chce ju získať. Práve naopak, ak si ma chce svojím správaním odradiť, veľmi sa mu to darí...
@anonym_924845 presne toto mi tam chýba. Pre tohto muža je všetko iné dôležitejšie ako ja. Takto nevnímam správanie muža, ktorý má záujem o ženu a chce ju získať. Práve naopak, ak si ma chce svojím správaním odradiť, veľmi sa mu to darí...
@anonym_autor hmm, to potom nie je o športe, ale o iskre. S tým šport nemá nič spoločné. Iba ta naťahuje. Bože prečo tí chlapi majú problém narovinu povedať chcem-nechcem...
@anonym_autor bliká ti 300 kontroliek, lebo pozerá hokej? Má záľubu. Mohol by chodiť na ryby, hrať automaty, ten futbal/hokej amatérsky hrať, on to rad pozerá v telke. Osobne sú pre mňa viac príťažliví muži, čo majú hobby, ako tí, čo nevedia čo so sebou.
@tilly nie, čo si. My sme pred xy rokmi ešte keď som mala 25, pozerali všetci ako partia hokej v našej krčme. Ale to bola taká doba, že sa chodilo do krčmy, vypili sme pivo, zabavili sme sa a pozerali hokej pritom. Všetci kamoši sa tak nejako dali do laty, poženili sa, majú deti, majú priority. Áno pozrú si doma so ženou hokej, ale keď majú nejaké povinnosti, nestojí a nepadá to na hokeji, futbale apd. Tu tento človek sa zasekol v čase a zostal tam, kde bol 15r dozadu.
s tebou ani z voza ani na voz.
tak sa s nim rozid ked ti to nevyhovuje.
to nemozete spolu pozerat hokej? on pozera ty nieco uvaris popritom, popises s kamoskou mrknes goly vypocujes.... najete sa po hokeji sex a vybavene.
@tilly nie, čo si. My sme pred xy rokmi ešte keď som mala 25, pozerali všetci ako partia hokej v našej krčme. Ale to bola taká doba, že sa chodilo do krčmy, vypili sme pivo, zabavili sme sa a pozerali hokej pritom. Všetci kamoši sa tak nejako dali do laty, poženili sa, majú deti, majú priority. Áno pozrú si doma so ženou hokej, ale keď majú nejaké povinnosti, nestojí a nepadá to na hokeji, futbale apd. Tu tento človek sa zasekol v čase a zostal tam, kde bol 15r dozadu.
@anonym_autor od tohto by som asi veľa nečakala 😪. Hľadaj ďalej.
@anonym_autor môj muž ma po 30tke a nič nepozerá. Žiaden šport. Zato sám športuje dosť náročný šport. Ani ten na akože “profi” úrovni nepozerá.
s tebou ani z voza ani na voz.
tak sa s nim rozid ked ti to nevyhovuje.
to nemozete spolu pozerat hokej? on pozera ty nieco uvaris popritom, popises s kamoskou mrknes goly vypocujes.... najete sa po hokeji sex a vybavene.
@natalka13 ale veď my nie sme pár, on by rád, ale ja tam nevidím žiadny záujem o mňa. Ako som napísala, muž ktorý dáva futbal, hokej na miesto pred ženu pre mňa nie je a nebude zaujímavý. To som mu aj povedala niekoľko krát. Už aj ten valentín - absolútne mi povie, že to je americký sviatok pre teenagerov a že ide hokej vtedy... tak na čo toto?
Však musí mať aj muž dáke koníčky, stále lepšie ako keby mal vysedávať ožratý v krčme, mne by to nevadilo buď si pozriem s ním alebo si idem svoje zacvičiť a podobne, nemusíte všetko robiť ako dva cecky spolu, a navyše ideálny chlap neexistuje, kto preberá dookola sa nedočka
Však musí mať aj muž dáke koníčky, stále lepšie ako keby mal vysedávať ožratý v krčme, mne by to nevadilo buď si pozriem s ním alebo si idem svoje zacvičiť a podobne, nemusíte všetko robiť ako dva cecky spolu, a navyše ideálny chlap neexistuje, kto preberá dookola sa nedočka
@zuzubb007 veď nech má koníčky kľudne. Aj ja mám koníčky 🙂. Ale mám aj priority a to celé je o nastavených prioritách.
a tie stretnutia 2x týždenne po 1 hodinu je tvoj nápad? že to tebe takto stačí alebo jemu? a prečo sa nemôžete vidieť, keď skončí zápas? začína o 17tej, končí o ktorej? to už o 20tej spolu na hodinu byť nemôžete?
Vzala som si takeho 😁 u nas ide sport nonstop. A mimo to,sme 5-6x do tyzdna na stadione na treningoch...nikdy mi to nevadilo,brala som to ako cas na same seba ci kamosky. Tiez ma 40,velky fanusik futbalu,potom hokej,lyzovanie atd 🤣
@motylik2559 mna nezaujima ani futbal, ani hokej. A randila som s muzmi, co sice mali radi hokej, ale v zivote by nedali prednost hokeju/futbalu predo mnou.
@anonym_autor akú prednosť ti ma dat? Ved hokej a futbal môže pozerať len vtedy, keď to ide v telke. To on si nemôže sam vybrať čas. A s tebou môže byť predsa hocikedy. To nemôžeš brat tak ze ti nedáva prednosť. Preboha....
a tie stretnutia 2x týždenne po 1 hodinu je tvoj nápad? že to tebe takto stačí alebo jemu? a prečo sa nemôžete vidieť, keď skončí zápas? začína o 17tej, končí o ktorej? to už o 20tej spolu na hodinu byť nemôžete?
@earlgrey nebudecto ta, co sa nemoze s priatelom stretavat po 19,00 lebo byva s rodicmi?
@earlgrey nebudecto ta, co sa nemoze s priatelom stretavat po 19,00 lebo byva s rodicmi?
@earlgrey nie, nikdy sa už potom nevidíme, vždy iba po práci niekedy medzi 16-18, aktuálne v tom čase ide hokej. A cez víkend ak sme sa videli, tiež v čase medzi 14-18. Mimo toho rámca málokedy. Ani ma nevolal pozerať spolu hokej, ani to nenavrhol. Ja mám naplánovanú mesiac dopredu aktivitu na dnes, neviem to zrušiť a ani nechcem, vravela som mu, že o 15,30 nemôžem, že budem free až okolo 18,00 a povedal mi, že to jednoznačne teda nie, lebo od 17.00 ide hokej. Tak ok, nemám problém. Ide hokej, ja si idem po svojom. Naposledy sme sa videli v sobotu. A časovo to vyzerá, že to vychádza opäť na sobotu, na čo on povedal, že tam 12:10 hráme zápas so švédskom a 16:40 hrá taliansko- fínsko... teda možno nedeľu? Ale aj ta sú zápasy...
Neviem si predstaviť, aká zúfalá musí byť żena, riešiť chlapa, ktorý o nič nemá záujem. Max možno tak si vrznúť.
Neviem si predstaviť, aká zúfalá musí byť żena, riešiť chlapa, ktorý o nič nemá záujem. Max možno tak si vrznúť.
@enmery my spolu nespíme 🙂
@anonym_autor Ti je úplne jedno. Vy nie ste nič. Ale ty ho tu riešiš sko najvzácnejší mužský poklad.
@enmery nie, ja sa pýtam, či to aj iné muži okolo 40 sú na tom takto a všetko prispôsobujú olympiáde a MS v hokeji a futbale.
Áno mám doma takého fanúšika. Okrem sledovania hokeja na ten hokej ešte ja často chodíme 😀. A to ja fanúšik niesom. Ja ho otravujem a vypytujem sa prečo to a prečo hento a on je extrémne trpezlivý a vysvetľuje. Na Valentína budeme tiež pozerať hokej 😀. Tak som povedala že si k tomu objednáme nejaké jedno a dáme si detsky sampus keďže som tehotná 😀.
@anonym_autor Včera som pozerala českú komédiu, takú trošku trpkú Něco za něco, hrala tam Anna Polívková. Odporúčam, pozri si ten film.
@anonym_autor a kto potom navrhuje tie stretnutia? Ako prebiehajú?
@ibrunova vieš čo väčšinou si zavoláme, povieme si časovo ako to vidíme tento týždeň a či je priestor sa vidieť. Väčšinou sa ideme najesť a dáme si kávu. Ak je to cez víkend, tak ideme na prechádzku, v sobotu sme boli pozerať postele, pár dní predtým jemu bundu v obchode apd. Keď sa časovo nevieme zosúladiť, máme povinnosti, svoje aktivity alebo som odcestovaná, tak sa nevidíme. Teraz sa teda asi neuvidíme, až v nedeľu. Keď nebude pozerať hokej.
Moj muz ma skoro 50 a ano je fanusik. Aj hokejovy aj furbalovy. Pozera aj ligu majstrov, nasu ligu atd atd… s chalanmi bezne vybehnu na hokej.ako my sme spolu 16 rokov, cize neriesim. Ale vlastne som nikdy neriesila 🤷♀️ neviem, ale olympiada je raz za 4 roky, myslim, ze tych par tyzdnov zvladnes.
@ibrunova vieš čo väčšinou si zavoláme, povieme si časovo ako to vidíme tento týždeň a či je priestor sa vidieť. Väčšinou sa ideme najesť a dáme si kávu. Ak je to cez víkend, tak ideme na prechádzku, v sobotu sme boli pozerať postele, pár dní predtým jemu bundu v obchode apd. Keď sa časovo nevieme zosúladiť, máme povinnosti, svoje aktivity alebo som odcestovaná, tak sa nevidíme. Teraz sa teda asi neuvidíme, až v nedeľu. Keď nebude pozerať hokej.
@anonym_autor akože ja nemám nič proti pozeraniu hokeja, ja som dosť tolerantná osoba. Ale ty čo od tohto chlapa očakávaš ?Ak by ťa chcel poznávať, byť s tebou, tak by to všetko vedel zosúladiť, ale toto? Načo ho vlastne potrebuješ vidieť? On zjavne vzťah s tebou neplánuje, to by sa správal celkom inak.
Moj pozera, aj ked nie je olympiada. Ja zasa rada citam, tak mi to v podstate nevadi, ale je to pre mna nepochopitelne, pretoze on na to vedie čumiet fakt cely bozi den. Inak moj otec je podobny typ.

@alenka58 hej, lenze my nie sme vo vztahu. On by chcel, ale ja tam nevidim ziadny zaujem. Minuly rok som ukoncila 10r vztah. Tam to bolo ine, sice exmanzel nebol ziadny fanusik, ale ak, tak sme to pozerali spolu. Toto tu vratim do obehu… jednoducho mi tam blika 300 kontroliek.
@anonym_autor bliká ti 300 kontroliek, lebo pozerá hokej? Má záľubu. Mohol by chodiť na ryby, hrať automaty, ten futbal/hokej amatérsky hrať, on to rad pozerá v telke. Osobne sú pre mňa viac príťažliví muži, čo majú hobby, ako tí, čo nevedia čo so sebou.