Vzťah s mužom, ktorý sleduje šport
Ahojte, chcela by som vedieť len váš názor.
Možno mu pošlem link, nech si to prečíta a úplne pochopím, ak dáte za pravdu jemu. Len by som chcela vedieť, ako to máte vo vzťahoch s mužmi, čo sú priaznivci športu a sledujú ho.
Takže olympiáda, dnes ide hokej o 17.00, čiže aj keby som mohla, nie je šanca sa vidieť, lebo hokej. Už dopredu ma niekoľko dní pred začatím upozornil, že to bude teraz náročné. Na Valentína (nie žeby sme ho nejako oslavovali, lebo je to podľa neho americký sviatok a nie sme puberťáci), tak ide hokej, čiže ...
Po olympiáde budú MS v hokeji, potom MS vo futbale.
Neexist, aby sme mali nejakú aktivitu v čase, keď budú hrať naši.
Nie, nepozve ma pozerať zápas spolu...
Takto to je bežné u mužov okolo 40? Lebo on tvrdí, že toto je úplne normálne u mužov a každý, každý dnes bude pozerať zápas.
My pozerame hokej spolu, futbal nepozera ani muz, ani ja.. kde je problem? Tych par dni kym sa to skonci vydrz
My pozerame hokej spolu, futbal nepozera ani muz, ani ja.. kde je problem? Tych par dni kym sa to skonci vydrz
@o__o nemala by som problém, ak by sme sa bavili o olympiáde. Ale ako som písala, potom MS hokej, potom MS futbal.
Ak je fanúšik, tak mu to dopraj. Jasné, že aj tu ti napíšu, že ich muž nepozerá nič.. Ale ak chce, tak na neho netlač so spoločnými aktivitami. Nemá to zmysel, budeš za najhoršiu. A zase to nie je každý deň.. Urob si svoj program bez neho. A možno časom pôjde radšej s tebou, keď na neho prestaneš tlačiť.
Ak je fanúšik, tak mu to dopraj. Jasné, že aj tu ti napíšu, že ich muž nepozerá nič.. Ale ak chce, tak na neho netlač so spoločnými aktivitami. Nemá to zmysel, budeš za najhoršiu. A zase to nie je každý deň.. Urob si svoj program bez neho. A možno časom pôjde radšej s tebou, keď na neho prestaneš tlačiť.
@ibrunova ja na neho práveže netlačím vôbec. Len ma to zaujíma. Časom? Kedy časom? My sa poznáme už roky rokúce...
aj môj je takýto. Sme manželia, niekedy si pozrieme spolu, niekedy len on sám. Keď boli deti malé, venovala som sa deťom - on pozeral. Nevadilo mi, lebo som vedela že je fanúšik športu. Ešte keď sme boli len "kámoši" robil rozhodcu. Nedeľa čo nedeľa zápas. - spravila som si svoj program.
Nechápem v čom máš problém. Podľa mňa si nesamostatná a len čakáš na neho čo spolu budete robiť. Pozor, môžeš ho omrzieť.
@anonym_autor ale nie je to kazdy den, mozete sa vidiet, ked nehraju nasi 🙂
@o__o no včera sme sa nevideli, predvčerom sme sa nevideli, dnes ide hokej - už hrajú naši, potom som mimo mesto ja, a v sobotu tiež ide hokej 🙂
@ibrunova ja na neho práveže netlačím vôbec. Len ma to zaujíma. Časom? Kedy časom? My sa poznáme už roky rokúce...
@anonym_autor no, tak je naozaj verný fanúšik. Ja robím v chlapskom kolektíve, tu pozerajú všetci, hocikedy aj spolu v robote. žena, ktorá im vyvoláva počas toho, dokedy tam budú a prečo nie sú s ňou, sú na smiech..
@anonym_autor poznáte sa roky a nebývate spolu? Aspoň ako partneri? tak to potom ide nie správnym smerom. a ak čakáš že sa to zlepší - tak sa to nezlepší. Ak čakáš niečo viac od tohto chlapa tak čakáš zbytočne. Nájdi si iného.
aj môj je takýto. Sme manželia, niekedy si pozrieme spolu, niekedy len on sám. Keď boli deti malé, venovala som sa deťom - on pozeral. Nevadilo mi, lebo som vedela že je fanúšik športu. Ešte keď sme boli len "kámoši" robil rozhodcu. Nedeľa čo nedeľa zápas. - spravila som si svoj program.
Nechápem v čom máš problém. Podľa mňa si nesamostatná a len čakáš na neho čo spolu budete robiť. Pozor, môžeš ho omrzieť.
@anonym_b7c959 určite ho môžem omrzieť 🙂 Vidíme sa 2x do týždňa na hodinu, čiže aj toto ho môže omrzieť čoskoro.
@anonym_autor poznáte sa roky a nebývate spolu? Aspoň ako partneri? tak to potom ide nie správnym smerom. a ak čakáš že sa to zlepší - tak sa to nezlepší. Ak čakáš niečo viac od tohto chlapa tak čakáš zbytočne. Nájdi si iného.
@anonym_b7c959 poznáme sa roky, nie sme spolu pár roky, to sú dve odlišné veci. my sa poznáme asi 15 rokov...
Vy spolu randite, ci ako to mate? Ste par?
Ešte len pre info dámy - ja nevyvolávam, nevypisujem, neobťažujem, nedávam ultimáta, robím si svoj program. Aj dnes mám svoj program, aj zajtra, v piatok, v sobotu... len ma to zaujalo. Lebo mne príde, že keby mal chlap záujem o ženu, tak si čas na ňu nájde... vždy..
@anonym_autor Ahoj, ty si tu uz pisala, ze? Ze tvoj ti povedal, ze vsetky vztahy si prejdu skuskou, kedze bude futbal a hokej. Tvoj prispevok v tejto casti je takmer identicky. Alebo si len dalsia, ktora preziva tuto "skusku"?🙂😄
Vy spolu randite, ci ako to mate? Ste par?
@o__o my sme veľmi dobrí kamaráti, nie sme spolu pár, nežijeme spolu, randíme, o niečo sme sa pokúšali, ale týmto tempom to zakape celé a ja som stratila záujem a motiváciu. Celé to vnímam skôr na tej kamarátskej rovine. Chlap ak by mal naozaj záujem o ženu, tak horu kvôli nej priemiestni podľa mňa.
@anonym_autor Ahoj, ty si tu uz pisala, ze? Ze tvoj ti povedal, ze vsetky vztahy si prejdu skuskou, kedze bude futbal a hokej. Tvoj prispevok v tejto casti je takmer identicky. Alebo si len dalsia, ktora preziva tuto "skusku"?🙂😄
@motylik2559 zatial som tu nepísala, ale vidím, že teda asi viaceré máme tú istú situáciu a náš vzťah - nevzťah si touto skúškou už neprejde 🙂.
Ok, tak kvoli 2 hodinam tyzdenne s kamoskou by som sa nevykaslala na sport, ked som fanusik
Ok, tak kvoli 2 hodinam tyzdenne s kamoskou by som sa nevykaslala na sport, ked som fanusik
@o__o no a práve preto to nikam ďalej neposuniem. Dnes mi volal, a že teda sa neuvidíme, lebo ide hokej, na čo mu hovorím, že veď ja mám svoj program od 16.00, čiže o čo ide? Ale naozaj, ak by som mala niečo ďalej posúvať ako vzťah, tak by to nebol chlap, ktorý by dával šport v telke predo mňa.
@motylik2559 zatial som tu nepísala, ale vidím, že teda asi viaceré máme tú istú situáciu a náš vzťah - nevzťah si touto skúškou už neprejde 🙂.
@anonym_autor Co ja viem, ved mozte byt spolu pred alebo po zapase, alebo fandi s nim, ak ta aspon jeden zo sportov bavi🙂 Ja takto fandim spolu s mojim pri hokeji😄 Futbal ma az tak nenadchyna, ale pri hokeji zazijeme spolu aj kopec srandy pri fandeni🙂
On asi nema zaujem o vaznejsi vztah.. nechaj ho tak a najdi si ineho
@anonym_autor Co ja viem, ved mozte byt spolu pred alebo po zapase, alebo fandi s nim, ak ta aspon jeden zo sportov bavi🙂 Ja takto fandim spolu s mojim pri hokeji😄 Futbal ma az tak nenadchyna, ale pri hokeji zazijeme spolu aj kopec srandy pri fandeni🙂
@motylik2559 mna nezaujima ani futbal, ani hokej. A randila som s muzmi, co sice mali radi hokej, ale v zivote by nedali prednost hokeju/futbalu predo mnou.
@motylik2559 mna nezaujima ani futbal, ani hokej. A randila som s muzmi, co sice mali radi hokej, ale v zivote by nedali prednost hokeju/futbalu predo mnou.
@anonym_autor zbytocna strata casu s nim.
@anonym_autor nie, nie je to bežne… aspoň v mojom okruhu známych určite nie. My si s mužom buď pozrieme zápasy spolu, aj to vyberáme tie zaujímavejšie, pripadne nejaké aspoň štvrťfinálové, finálové … alebo tak pasívne pozeráme aj iné disciplíny, čo idú v telke. Ale nikdy nebolo také, že by mi dal ultimátum, alebo aby zápas (ktorý nehrá, len naň cumi!!!) bol pre neho manna nebeská. Je nejaký nevyzrety ten tvoj chlap.
Zbytocna strata casu, nerandite spolu, ale snazite sa? A vidite sa dve hodiny do tyzdna? Len mne to pride cudne? :D ved minimalne keby chcel, tak ta pozve k sebe, aby ste si ten zapas pozreli spolu... Chlapec ta ma totalne v pazi
@anonym_b7c959 určite ho môžem omrzieť 🙂 Vidíme sa 2x do týždňa na hodinu, čiže aj toto ho môže omrzieť čoskoro.
@anonym_autor Máte okolo 40? Ak mu toto nevadí a tebe áno, tak sa s ním rozíď. Tento má svoj svet 🙂
Zase ty? Neviem, co stale riesis. Vztah nemate (sama si to napisala), on nema zaujem, ak ano, dozvedela by si sa to za tie roky. A kvoli kamaratke nebude menit svoj zivot a svoje zvyky. A co cakas od toho, ked mu posles tuto diskusiu? Prestane pozerat sport? Zmeni sa o 180°? Mala napoveda- nie.
@motylik2559 Je to ona, kto iny.
V tomto ti veľmi neporadim. U nas je to opacne. Ale muz to toleruje. Nie je to denno-denne.
Zase ty? Neviem, co stale riesis. Vztah nemate (sama si to napisala), on nema zaujem, ak ano, dozvedela by si sa to za tie roky. A kvoli kamaratke nebude menit svoj zivot a svoje zvyky. A co cakas od toho, ked mu posles tuto diskusiu? Prestane pozerat sport? Zmeni sa o 180°? Mala napoveda- nie.
@luccys zase ja? Dokelu zaujímavé, človek napíše svoje pocity a už zase ja. Trošku sa zamysli. Ak by som to bola stále ja, čo neviem kto to je, tak by som tu nepísala. Každý má právo napísať svoju otázku, pokiaľ to uzná za vhodné a nemusí loviť v archíve, či tu v minulosti niekto podobnú situáciu neriešil.

Neviem čo je bežné u mužov 40 ale môj muž takýto "fanúšik" nie je 🙂