Vzťah s mužom, ktorý stávkuje na zápasy?
Zacali by ste si s muzom ktory ma v podstate vedlajsi prijem stavkovanie na zapasy? Mam z dobreho zdroja ze tak splatil hypoteku a vacsinu vyhier investuje, ale neviem, hazard je u mna 🚩
Podstatne je, co by bol hlavny prijem. Ci je zavisly na tom alebo stavkuje s rozumom. V okoli mam vela muzov, co stavkuju ale vedia bez toho zit a stale vsadia tolko, kolko si dovolit mozu. Ale pokial by stavkoval neadekvatne, na hranici dlhov tak by som si s nim nezacala. No, pises o prijme nie dlhoch zo stavkovania takze asi to robi zodpovedne.
Chodila som s takým. Robil to 20 rokov predtým, ako sme sa spoznali. Robí to určite aj teraz, ale on to mal dosť pod kontrolou.
Nie.
Nie, gambler je pre mna neprijatelny ako partner. Lebo toto je gambling, aj ked kazdy povie,ze ved on vyhrava, ze male sumy a tak. Ale za mna je jedno, ci je to troska co hadze do automatov peniaze alebo niekto na "urovni" co stavkuje.
určite nie
Nie, klasicky gambler.
Raz z toho splati hypoteku, a raz bude mat na krku exekutora. Jedine ak toto chces riskovat do buducna, nebodaj s detmi na krku.
@anonym_autor su podla mna aj ovela horsie red flagy. Asi by som iba kvoli tomu chlapa neodmietala. Vyjadrila by som mu, ze sa mi to nepaci, zvysok je na nom.
Je to regulárna závislosť. Toto vo vzťahu nechceš. A už vôbec nie v manželstve.
Nie, nikdy.
@anonym_autor su podla mna aj ovela horsie red flagy. Asi by som iba kvoli tomu chlapa neodmietala. Vyjadrila by som mu, ze sa mi to nepaci, zvysok je na nom.
@oblaacik hej a potom ti pride exekútor zaklopat na dvere spolocneho domu. A moze sa ti to nepacit ako chce
@oblaacik hej a potom ti pride exekútor zaklopat na dvere spolocneho domu. A moze sa ti to nepacit ako chce
@anonym_dc2793 tak samozrejme, trvala by som na tom aby to obmedzil. Viem si predstavit aj horsie veci, napr alkoholizmus, neustale spominanie byvalej partnerky, mamickarstvo…
@anonym_autor mňa by najviac zarazila info, že z toho splatil hypotéku. Zjavne je klamár a to je omnoho horšie ako gambler. Je mimo realitu, alebo ťa má za sprostu. Tak, čo onak, nie je to dôveryhodný človek pre mňa na vzťah.
Trosku vas tu poopravim viacerych (ja by som to sice nerobil), ale "normalne" su ludia, co velmi dobre vyziju zo stavkovania - rozumejte, nie ze ruleta a automaty... Stavkuje sa napriklad nizsia liga na anglicky futbal (kde sa menej podplaca) apod... vedia v tom chodit a vyhra je v tom pripade takmer ista... maju na to vzorce... v principe je najvacsi problem, ze pri pravidelnom vyhravani im rusia ucty na jednotlivych platformach...
Funguje to tak, ze v priemere su mesacne v pluse... Nieco ako profi hraci pokru...
1, musis to vediet
2, musis mat money management a disciplinu
Za mna je to rovnaka otrava ako standardne muklovanie v rachote, ale proti gustu... nebavime sa naozaj o hazadrnych hrach apod...
pokial vsadza peniaze kt "nepotrebuje" teda len toci tie co z toho vyhrala tak by som to skusila as nim .. ae akonahle by investoval rodinne peniaze tak nie
@anonym_autor ak je to redflag tak nie je o čom, neignoruj redflagy len preto, že inak ti je sympatický. Skončila by si v dlhoch alebo nervoch. To, že sa mu s tým darí nič neznamená, razom môže o všetko prísť.
Ako sugar daddy alebo kým by mi nesplatil pôžičku. 😁
NIE! Veľký redflag.🚩🚩🚩
To je taký skryty gambler.O nic lepsi ako ten čo hádže do automatu.Je to závislosť, ak by to nemal by si videla tie absťaky.A k tomu i klamar.Jasne, že ti nepovie že prehral pol majetku ale povie, že splatil hypotéku 🙂)Nebud naivna a never mu keď sa nechceš popáliť
Ja neviem zeny vy už beriete hocičo len aby nejaky chlap bol.To nemáte na nic lepšie?
Toto čo píšeš je už asi moc. Pre mňa je hranica, keď si občas staví na nejaký zápas obľúbených klubov, aby ho viac bavilo to sledovať a dá do toho max 10 eur.
Tu hypoteku naozaj splatil, mam to zo zdroja rovno z pobocky banky 😀
Podľa toho za koľko stavkuje
Videla som tikety za pár eur zopár desiatok tisíc výhru
Takže je to možné
Ale len ak je to pár korunove stavkovanie(!!!)
@anonym_dc2793 tak samozrejme, trvala by som na tom aby to obmedzil. Viem si predstavit aj horsie veci, napr alkoholizmus, neustale spominanie byvalej partnerky, mamickarstvo…
@oblaacik ako žena, čo žila s gemblérom, mamičkár,ani alkoholik nie je viac. Zadĺženou troskou sa nestaneš zo dňa na deň ,ale pri závislosti tento deň príde a zničí to celú rodinu.
Ako bývalá dlhoročná partnerka gamblera ti radím jediné - ani nad tým neuvažuj! Gambleri sú profesionálni klamári, bude ťa presviedčať, ako si on gamblovaním splatil hypotéku a potom jedného dňa zistíš, že si berie jednu pôžičku za druhou, samozrejme všetky ti zatají a do očí ti bude tvrdiť, že on žiadne pôžičky nemá, aj keď mu budeš pred očami mávať zmluvami z bánk, ktoré dokazujú opak. Pri každom zazvonení zvončeka sa budeš klepať, či to nie je exekútor. A potom spácha samovraždu a všetci z toho budú obviňovať teba, lebo ty ako jeho partnerka si mu mala pomôcť dostať sa z tejto závislosti. Nikoho nebude zaujímať, že si nechcel dať pomôcť a ty si proste nemohla robiť absolútne nič. Toto chceš? Ja som toto všetko zažila.
jasné, stávkuje, vyhráva a platí si z toho hypotéku 😀 A svišť ju balí do folie. Teraz vážne - ani o tom neuvažuj, gembleri vedia neskutočné rozprávky vymýšľať, a keď sa príde na pravdu, je vždy neskoro a veľmi zle to končí.
Hazardné stávkovanie sprevádzajú dlhy, dlhy, dlhy. Následne je to exekúcia, žaloby,... Časom presvedčí aj teba, aby si mu dala svoje úspory, resp. založila svoj majetok. Známym sa stalo, že ich dcéra sa takto zadĺžila pre partnera. Keď jej zomrel otec, zdedila polovicu rodinného domu aj s polovicou majetku. Všetko to zobral exekútor, nasťahoval do jej polovice domu neprispôsobilých Rómov v počte vyše 30 ľudí a tak z domu dostal aj jej mamu. Obe sú bezdomovkyne. Láska nepomohla.

@anonym_autor ved si si sama aj odpovedala.
Ja nie, nezacala