icon

Vzťah s mužom starším o 16 rokov

ivetik99
25. nov 2025

Ahojte, predtým než začnem písať môj príbeh, chcela by som vás pekne poprosiť, aby ste mi nepísali blbé komentáre, alebo posmešky. Mám 26 rokov, zamilovala som sa do staršieho muža (42). Cítim sa pri ňom sebavedome, sexy, vieme sa rozprávať minimálne. 5 hodín vkuse o všeličom. Páči sa mi, že je ku mne otvorený a neustále mi hovorí, aké mal zážitky napríklad v mojich rokoch, baví ma ho počúvať. Raz za čas chodím ku nemu na byt a vždy je pohostinný, starostlivý, pozorný..🥰👍🏼...čo sa týka jeho vzťahov v živote, nevychádzali mu, mal len párkrát rande so ženami ale netrvali dlho. Ja som mala 2 vzťahy, prvý trval 2,5 roka a druhý 4 roky. Ešte chcem podotknúť, že je introvert, nikam nechodi, nestretáva sa s nikým. Prvá mu zvyknem písať, on má odo mňa istý odstup, ale keď som u neho tak je v pohode. Chcela by som sa spýtať, aké sú podľa vás výhody a nevýhody v tomto prípade. Ďakujem pekne ❤️

Strana
z3
anonym_b4a974
25. nov 2025

Jeho vyhoda je zacat si s 26tkou. Tej totiz taky 40tnik pride wow, na rovesnicky (rozumej, o trosku mladsie) si vacsinou netrufnu pretoze tam byva nejaky problem. A ak mal za 42 rokov zivota len par krat rande, niekde tam problem asi fakt bude. Nic v zlom.

Pozri sa, kopa ludi ma aj vacsi vekovy rozdiel a su s tym ok a klape to. V konecnom dosledku je to na vas. Moj osobny nazor je, ze je to vela. Ale moj osobny nazor neurcuje Tvoju buducnost. Vela stastia.

To ze mu ale zvyknes pisat prva a drzi si odstup nevesti nic dobre, prepac. Skor mi pride akoby si k nemu vzhliadala, ale ze by on na Teba letel, z Tvojich slov mi to tak nepride.

ivetik99
autor
25. nov 2025
@anonym_b4a974

Jeho vyhoda je zacat si s 26tkou. Tej totiz taky 40tnik pride wow, na rovesnicky (rozumej, o trosku mladsie) si vacsinou netrufnu pretoze tam byva nejaky problem. A ak mal za 42 rokov zivota len par krat rande, niekde tam problem asi fakt bude. Nic v zlom.

Pozri sa, kopa ludi ma aj vacsi vekovy rozdiel a su s tym ok a klape to. V konecnom dosledku je to na vas. Moj osobny nazor je, ze je to vela. Ale moj osobny nazor neurcuje Tvoju buducnost. Vela stastia.

To ze mu ale zvyknes pisat prva a drzi si odstup nevesti nic dobre, prepac. Skor mi pride akoby si k nemu vzhliadala, ale ze by on na Teba letel, z Tvojich slov mi to tak nepride.

@anonym_b4a974 on je taký domáci typ, a udržuje si veľkú čistotu všade, čo je na jednej strane naozaj super ale on to tak do detailov tiahne..čo si o tom myslíte

anonym_b4a974
25. nov 2025
@ivetik99

@anonym_b4a974 on je taký domáci typ, a udržuje si veľkú čistotu všade, čo je na jednej strane naozaj super ale on to tak do detailov tiahne..čo si o tom myslíte

@ivetik99 myslim si o tom to, ze ak Ti nevadi byvat s Monkom, smelo do toho. Ja som si takeho puntickara v tomto vzala a teda niekedy je to o drzku, hoci to ma aj svetle stranky. Kazdopadne, su ovela dolezitejsie veci vo vztahu nez toto na co sa pytas, ci je niekto psychopat na poriadok.

ivetik99
autor
25. nov 2025
@anonym_b4a974

@ivetik99 myslim si o tom to, ze ak Ti nevadi byvat s Monkom, smelo do toho. Ja som si takeho puntickara v tomto vzala a teda niekedy je to o drzku, hoci to ma aj svetle stranky. Kazdopadne, su ovela dolezitejsie veci vo vztahu nez toto na co sa pytas, ci je niekto psychopat na poriadok.

@anonym_b4a974 prečo neprejavuje viac záujem o mňa, nechcem sa mu ja vtierať, on vie, že som do neho zamilovaná, dala som mu to jasne najavo. Nechcem, aby to zneužil

done
25. nov 2025
@ivetik99

@anonym_b4a974 prečo neprejavuje viac záujem o mňa, nechcem sa mu ja vtierať, on vie, že som do neho zamilovaná, dala som mu to jasne najavo. Nechcem, aby to zneužil

@ivetik99 podľa stručného opisu to vyzerá na Aspergerov syndróm
https://modrahliadka.sk/aspergerov-syndrom-v-sk...

enmery
25. nov 2025
@ivetik99

@ivetik99 To, že si drží odstup, nemá nič s tým, že je introvert...tento má iný problém. A takto budeš žiť s nim stále. A nemá to nič ani s vekovým rozdielom.

anonym_2fdbd0
25. nov 2025

Na veku nezáleží. Keď si pri ňom šťastná, buď s ním.

bennn
26. nov 2025

Už len z princípu si hľadaj niekoho vo svojom veku preboha... Dobre ti radím. Tak do 30. Ale ideálne mladšieho, no to asi nenájdeš :D

anonym_381e04
26. nov 2025

teraz to môže byť ešte ako tak, ale o pár rokov on zdedkovatie - bude starší pán v rokoch a ty mladá , akčná , plná života.

liaka
26. nov 2025

@ivetik99 o vek nejde, ale si pripravená, že nikam nebudete chodiť keďže je domased? Žiadne prechádzky, jarnoky, trhy....budeš vládať pri dieťati udržiavať 100% čistotu?

ruzasipova
26. nov 2025
@liaka

@ivetik99 o vek nejde, ale si pripravená, že nikam nebudete chodiť keďže je domased? Žiadne prechádzky, jarnoky, trhy....budeš vládať pri dieťati udržiavať 100% čistotu?

@liaka Presne takto to vidim aj ja.

dankabg
26. nov 2025

@ivetik99 medzi mnou a mojim partnerom je vekový rozdiel väčší, ale povahu má úplne inu...z tvojho opisu mi pripadá, že tahas za kratší koniec, ty záujem máš, zatiaľ čo on si drží odstup...na tvojom mieste by som sa ho rovno opýtala, o čo mu ide, aby si s ním nestrácala cas

anonym_e9fca6
26. nov 2025
@ivetik99

@ivetik99 cítiš sa sexy sebavedomo pri niekom kto nemá ani záujem? Zaujímavé... Niektorým stačí tak málo 🙂 ako si opisovala tie zážitky v jeho veku, prepáč, ale predstavila som si ako mu sedíš na kolenách ako vnučka a dedko ti rozpráva zážitky: keď som bol v tvojom veku.... 🤣 A potom? Ta pretiahol?

jaskolka
26. nov 2025

@ivetik99 že 42 ročny chlap, ktorý mal"len párkrát rande"a žiadny dlhodobý vzťah,hoci by aj nevyšiel,je veľké "červene svetlo"
Máš 26,si o generáciu mladšia ako on,teraz možno si z toho unesená, očarená ním,ale čo do budúcnosti? Bude ťa baviť sedieť s ním stále doma na gauči, nijaká spoločnosť, zábava,ples, stretnutia s priateľmi,keď píšeš,že je introvert,a má aj od teba navyše odstup?
Toto si premysli,a uvažuj naozaj triezvo.

olimuc
26. nov 2025

Velmi by som sa na ten vztah neupinala … povedal ti dopredu, ze mu ta dlho nevydrzi. Takze ked ho prestanes bavit, ghostne ta. Teraz si hracka, co mu zvysi ego … ked zacnes pozadovat viac, budes otravna

martinka13
26. nov 2025

Teraz je to v pohode. O 20-25 rokov to bude horšie. Poznám viac takých párov a vo vyššom veku sú si už veľmi vzdialení. Proste vekom človek nenej vládze (teda až na zopár jedincov), a aj záľuby sa zvyknú líšiť. Ďalšia kapitola sú deti. Bude ich vychovávať dedko, nie otec. Ale srdcu nerozkážeš, takže Ti tu môžeme písať akékoľvek dôvody,.resp. nevýhody takéhoto vzťahu. Doživotné šťastie Ti nik nezaručí ani pri 20 ročnom🙂

anonym_f98596
26. nov 2025

@ivetik99 ja mám 41 a môj priateľ 24.

anonym_f4bcd0
26. nov 2025

Funguje to lebo si mladá trošku naivná a ujo je pre teba wau. Taká exotika. A tahas to ty. Jemu vyhovuje že si môže pokecať, keď je chuť prídeš k nemu. On ma všetko čo potrebuje. Ma kamoša s výhodami. A keď tvoja snaha skončí lebo budes chcieť aby sa aj on snažil alebo ste niekam občas vybehli skončí to ako všetky jeho pokusy. Starnúci mládenec o 16 r starší s ocd poruchou lenivý sa zdvihnúť a žiť ktorý to ospravedlňuje tym že je introvert bez skúseností so vzťahmi to je životná výhra. Nie ty nebudeš ta ktorá mu ukáže že ženy môžu byť aj v pohode nie ako tie predtým a že vzťah je fajn. Podľa toho ako funguje je takto spokojný a v jeho veku sa už meniť nebude. A láskou ho nezmenis. Ale ak ti toto stačí a si spokojná a pripravená takto s ním žiť tak v pohode ty vieš aký vzťah ti vyhovuje

luccys
26. nov 2025

Som jedina, komu to pride tak, ze vy vlastne ziadny vztah nemate? Mam pocit, ze ak by si sa neozvala ty, jemu by to ani nenapadlo. Sorry, ale je megadivne, ze v 42 este nemal ziadny vztah. Niektori v jeho veku sa idu druhykrat zenit. To s tym poriadkom je tiez red flag. Asi OCD. Si si ista, ze by dlhodobo v byte zniesol niekoho, kto nebude 24/7 behat s handrou? Ja by som to nedala. Ja som taky "polobordelar"😃 u vas nie je problem vekovy rozdiel, ten je este celkom v norme. Skor to ostatne vidim ako prekazku- teda jeho sposob zivota a jeho usadlost. Len introvertnostou to nebude. Aj ja som introvert, ale doma teda rozhodne nesedim.

ik70
26. nov 2025

Na veku nezáleží ale len vtedy ak by on bol akčný typ. Ja som od môjho muža mladšia o 13 rokov ale mám dosť aktívneho 55 ročného muža nikdy nemá problém ísť niekam kam chcem ísť ja, skôr on ma niekedy musí prehovárať aby sme niekam vyrazili. On chodí so synom lyžovať, bicyklovať atď. a ja som doma a vypekám rôzne dobroty, proste ma to baví. A ked prídu, tak sa tešia na moje dobroty čo som napiekla a ja sa teším na rozprávanie ich zážitkov. Takto nám to obom vyhovuje ale v tvojom prípade neviem či by si bola s ním v budúcnosti šťastná, tak ako to tu už bolo spomínané vyššie, ked je on taký domased.

anonym_9a46a6
26. nov 2025

ty 26 a on 42. ved ti skoro moze byt otcom. o chvilu 50 na krku a si myslis ked je taky poriadkumilovny a nemusi mat ziadnu diagnozu len skratka ma rad poriadok a mozno do toho dieta. ziadne ze diete spolu na prednasku, trh,.. lebo vsade kde sadne bude zaspavat ? teraz moze byt ok ale co o 10r, to by si dala ? a mat 35 a mozno ziaden sex lebo nebude moct ?
nehladas ty nahodou otca pre seba?

anonym_1056b4
26. nov 2025

@ivetik99 ved ty prides na to, preco je v jeho veku este sam. Ja by som viac ako o 5r starsieho nechcela. Hnusil by sa mi. Je to stary cap.

doriiis
26. nov 2025

Dievča zlaté, maj rozum.

anonym_d3f630
26. nov 2025

Mám 16 ročný rozdiel s muzom, mame dve deti...a veru v niektorych situaciach citit ten rozdiel..

anonym_17b196
26. nov 2025

@ivetik99 kde pracuje? Aké má záujmy okrem sededia doma a upratovania? Aké má vzťahy s okolím, s rodinou a tak? Nepchaj sa mu a keď ťa tak fascinuje, spoznávaj ho, to ti veľa napovie.

petronelag
26. nov 2025
@anonym_17b196

@ivetik99 kde pracuje? Aké má záujmy okrem sededia doma a upratovania? Aké má vzťahy s okolím, s rodinou a tak? Nepchaj sa mu a keď ťa tak fascinuje, spoznávaj ho, to ti veľa napovie.

Aj ja si myslím, že ho treba lepšie spoznať - ja som tiež bola perfekcionista, aj poriadok som udržiavala, ale ako sme mali dieťa tak som od toho upustila, lebo sa to už nedalo a teraz mi stačí priemer.

anonym_17b196
26. nov 2025

@ivetik99 a ja by som ho vytiahla aspoň do kina, do reštiky a zistila, ako sa správa v spoločnosti. Lebo predpokladám, že keby si pánka aj zbalila, a chcel ťa, nehodláš zvyšok života stráviť u neho na gauči a v posteli. Viem, že na začiatok lákavá predstava, ale uvažuj ďalej.

lentakyterapeut
26. nov 2025
@bennn

Už len z princípu si hľadaj niekoho vo svojom veku preboha... Dobre ti radím. Tak do 30. Ale ideálne mladšieho, no to asi nenájdeš :D

@bennn ty teda radis uplnu sprostost

elenka74
26. nov 2025

@ivetik99 Ja si myslím, že ťa berie skôr ako nejakú kamarátku, nie ako ženu, ktorú miluje.

samo789
26. nov 2025

@ivetik99 Ja som bol v uplne rovnakej sutulacii vekovo dokonca o rok viac , a padlo to na rozdielnych nazoroch na mnohe veci. Casto som stal pred nou a citil som sa ako keby s dietatom rozpravam.

Strana
z3