icon

Vzťah s o 20 rokov starším susedom

24. apr 2025

Ahojte, ja mám 27r, som rozvedená, mám deti. Odkedy bývam v dome sa mi vždy páčil sused, má 47r tiež je rozvedený.
Máme dobrý vzťah, myslím že sú tam isté sympatie, boli sme spolu viac krát na kávu alebo na obed, boli sme spolu aj na wellness, nikdy sa o nič nepokúsil, ja neviem ako pokračovať. Neviem či by som si trúfla na vzťah kde je 20 ročný rozdiel, akože on nevyzerá na svoj vek, ja som mu vždy tipovala okolo 35r, je nám spolu dobre ale neviem či v tom pokračovať alebo to zastaviť. Stále som na vážkach, pustiť sa do takéhoto vzťahu? Nechať to na kamarátskej úrovni? Alebo to úplne utať? Máte niekto skúsenosť? Boli ste v podobnej situácii? Rada by som si prečítala nejaké reálne príbehy. Ďakujem

Strana
z3
crazy_cat_lady
24. apr 2025

nevyskusas, nevies :D za mna je to vela, ked ty budes mat 47, on bude uz pred 70tkou, v podstate dedo, ktory mozno bude mat zdravotne problemy, mozno uz nebude tolko vladat a nenajdete spolocnu rec v zaujmoch atd.. ale ako vravim, nezistis, kym nevyskusas :D ja by som do toho ale nesla

zuzanita1609
24. apr 2025

Asi sa nepoznáte týždeň,či mesiac,keď ste boli spolu von,na wellness. Čisto môj pohľad,ak by chcel niečo viac,už by to asi naznačil. Alebo ak máš "odvahu",tak sa ho to narovinu opýtaj, či by sa to dalo posunúť ďalej. Ten rozdiel však neskôr budeš pociťovať aj ty časom. Skúsiť môžeš,ale ja pri 27čke by som "do" 47čky nešla 😁.

sandra49
24. apr 2025

Na teraz to bude fajn, aj ďalších 5-8 rokov..ale potom to už fajn nebude ani náhodou.. tie obrovské rozdiely začneš vidieť o pár rokov a s najväčšou pravdepodobnosťou s nim tak ci tak nebudeš..budeš mať pred 40 a zostaneš sama.

bessie12
24. apr 2025

Je tu niekoľko tém o vzťahu so starším mužom. Ja som v takom vzťahu šťastná už niekoľko rokov.
Vyskúšaj a uvidíš. Keď vám to nebude klapať, tak pojdete od seba.

1angelika
24. apr 2025

žiť treba podľa mňa v prítomnosti, ak k nemu niečo cítiš tak sa tomu nebráň a čas ukáže , deti už máš tak toto riešiť nemusíš a ak si rozumiete, prečo nie? 🙂 ....

evcagabi
24. apr 2025

Nie je gay hladajuci kamosku ked sa o nic nepokusil? 😅

ibrunova
24. apr 2025

Podľa mňa by sa už o niečo pokúsil, ak by mal vážny záujem.

nikpa
24. apr 2025

Obidvaja už máte čosi za sebou, on aj ty už máte deti. Takže predpokladám, že rodinu s nim neplánujes rozširovať. Ja by som sa tomu nebránila, ak to chcete obaja tak do toho. Ved si môžete len užívať život, bez záväzkov pre začiatok...

yelena159
24. apr 2025

Takže je to DILF. 😏
Absolútne ťa rozumiem, aj mna takí priťahujú a som v tvojom veku.
Ak to chcete obaja, choď do toho.

autor
24. apr 2025
@yelena159

Takže je to DILF. 😏
Absolútne ťa rozumiem, aj mna takí priťahujú a som v tvojom veku.
Ak to chcete obaja, choď do toho.

@zuzanita1609 tak pri rozhovore povedal, že kľudne sa môžme posunúť ďalej ale tlačiť na mňa nechce
@evcagabi nie je
@ibrunova tak v rozhovore to padlo, myslela som to tak že nebolo medzi nami nič, teda myslím že nehľadá len mladú na sex
@nikpa áno, deti už nechce ani jeden. Presne takto som rozmýšľala či to nechať zatiaľ tak a užívať si alebo niečo viac riešiť
@yelena159 ďakujem 🙂

abbey1
24. apr 2025

Ja by som sa v tvojom veku, s deťmi a po rozvode venovala sebe a svojim deťom, svojej práci, záujmom. Nehnala by som sa do nového vzťahu, bez ohľadu na vek potencionálneho partnera.
Ale keď už vek, 20 rokov je už príliš. To ste každý iná generácia, iné očakávania od života, iné potreby. A rokmi to bude len výraznejšie

abbey1
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
24. apr 2025

Vzťah so starším mužom nie je nič výnimočné ani nič čo tu nebolo.
V mojom okolí je veľmi veľa rozvodov a paradoxne ani jeden pár sa nerozvadza kvôli veku.
A v dnešnej dobe tvrdiť ze 67r muž bude dedko....? Mmmm.... asi taky človek súdi len podľa seba.
Moja 29r kolegyňa maroduje už pol roka s chrbticou, je po operácii. Môj 70r otec ešte okrem zubára nebol nikdy u iného lekára.
Takže ver tomu, že šťastie vášho vzťahu nebude mať s vekom nič spoločné. To či vám to vydrží, to bude závisieť od úplne úplne iných atribútov.

simona20201309
24. apr 2025
@abbey1

Ja by som sa v tvojom veku, s deťmi a po rozvode venovala sebe a svojim deťom, svojej práci, záujmom. Nehnala by som sa do nového vzťahu, bez ohľadu na vek potencionálneho partnera.
Ale keď už vek, 20 rokov je už príliš. To ste každý iná generácia, iné očakávania od života, iné potreby. A rokmi to bude len výraznejšie

@abbey1 27r je mladá žena, ktorá určite potrebuje chlapa, lásku, sex aj nehu....

1angelika
24. apr 2025
@simona20201309

V mojom okolí je veľmi veľa rozvodov a paradoxne ani jeden pár sa nerozvadza kvôli veku.
A v dnešnej dobe tvrdiť ze 67r muž bude dedko....? Mmmm.... asi taky človek súdi len podľa seba.
Moja 29r kolegyňa maroduje už pol roka s chrbticou, je po operácii. Môj 70r otec ešte okrem zubára nebol nikdy u iného lekára.
Takže ver tomu, že šťastie vášho vzťahu nebude mať s vekom nič spoločné. To či vám to vydrží, to bude závisieť od úplne úplne iných atribútov.

@simona20201309 aj mňa to zaskočilo, že o 20 rokov bude starý...dnes sa už aj dôchodcovia o seba starajú a sú vitálni dlho. 20 rokov rozdiel je dosť ale zároveň nemusí to byť vôbec problém nakoniec...

abbey1
24. apr 2025
@simona20201309

@abbey1 27r je mladá žena, ktorá určite potrebuje chlapa, lásku, sex aj nehu....

@simona20201309 Ja nevravím, že nie. Ale 27 rokov deti a rozvod mať za sebou, tak ja osobne sa sústredím na seba, svoje deti a svoju spokojnosť. Časom by som riešila vzťah. I keď asi nie do susedom o 20 rokov starším. Ale to píšem o sebe. Mám dcéru v podobnom veku, a veru netešili by ma, keby mala už toto všetko za sebou a znovu by prvorado riešila vzťah a ešte k tomu od počiatku riskantný vzťah.

1angelika
24. apr 2025
@abbey1

@simona20201309 Ja nevravím, že nie. Ale 27 rokov deti a rozvod mať za sebou, tak ja osobne sa sústredím na seba, svoje deti a svoju spokojnosť. Časom by som riešila vzťah. I keď asi nie do susedom o 20 rokov starším. Ale to píšem o sebe. Mám dcéru v podobnom veku, a veru netešili by ma, keby mala už toto všetko za sebou a znovu by prvorado riešila vzťah a ešte k tomu od počiatku riskantný vzťah.

@abbey1 ale veď nikde nepíše, že je čerstvo rozvedená...nevieme bližšie okolnosti.

ibrunova
24. apr 2025
@abbey1

@abbey1 súhlas

arianna25
24. apr 2025

Mne sa to zdá veľa ako číslo a ako pocit že je starší o generáciu. Ale človek nikdy nevie, kde láska rozkvitne. Keď ti na ňom dosť záleží, tak choď do toho. Mala som kolegyňu, ona 27 a muž 47 a už sú spolu asi 10 rokov a vyzerá to na ďalších x rokov alebo na celý život. Ona kočka, on fešak, rozumejú si.

andrejka2424
24. apr 2025

Myslím si, že nejaká silná príťažlivosť, alebo láska to asi nebude. Keby áno, človek veľmi nepozerá na vek. Bolo by ti to jedno .Ten rozdiel je dosť, mne by to vadilo asi len preto, že je väčšia pravdepodobnosť, že na staré kolená opäť ostanem sama , inak by mi to nejak obzvlášť neprekážalo.

abbey1
24. apr 2025
@1angelika

@abbey1 ale veď nikde nepíše, že je čerstvo rozvedená...nevieme bližšie okolnosti.

@1angelika Áno, áno 27 ročná bude minimálne 10 rokov po rozvode a deti stredoškoláci, ona 15 rokov odpracovaných, samostatná, finančne zaistená.

deti95060810
24. apr 2025

samozrejme ako chceš, ale ja by som do toho isto nešla.
vekový rozdiel je veľký... čochvíľa sa mu ozvú prvé zdr. problémy - už ani sex. chtíč nemá taký ako pred 20 r. darmo sa bude on chlapiť že to nie je pravda....

dadis
24. apr 2025
@simona20201309

@simona20201309 Ano, 69r je dedko. To uz zdaleka stredny vek nie je 😁, ten je podla mna tak od 30-60.

berta100
24. apr 2025

Nie nesla by som do toho.Velmi velky rozdiel ktory pocitis neskor. S pribudajucim vekom zvycajne pride rozdiel v energii, zdravi, sexualite.Moze byt clovek fit aj v neskorsom veku,su vynimky,ale zase vacsina uz po 60-tke začína chradnut pokial sa o seba cely zivot nestaral.Tie co maju starych muzov budu pisat, ze je to ok, nech napisu ked oni budu mat 50 a muz 70🙂

sashabb
24. apr 2025
@dadis

@simona20201309 Ano, 69r je dedko. To uz zdaleka stredny vek nie je 😁, ten je podla mna tak od 30-60.

@dadis tiež som to veru nepochopila. 🙈 čo iné by bol 69r. starý chlap? mládenec asi tažko 🙊

1angelika
24. apr 2025
@abbey1

@1angelika Áno, áno 27 ročná bude minimálne 10 rokov po rozvode a deti stredoškoláci, ona 15 rokov odpracovaných, samostatná, finančne zaistená.

@abbey1 neviem prečo si taká sarkastická, vieš ako som to myslela..takže to treba 10 rokov po rozvode sa spamätávať a až potom začať znovu žiť? asi aj moja mama sa tým riadila lebo sa rozviedla mladá a nenašla si už nikoho a ja tým trpím celý život, že je sama ..takže asi tak

berta100
24. apr 2025
@simona20201309

@simona20201309
67 ročný je veru uz dedo a moze sa neviem ako o seba starat, mam v okoli, neboli to lenivci co sedeli cely zivot pri telke, ale proste ten vek neoklames.

aduskalac
24. apr 2025

Mám o 23rokov staršieho muža,sme spolu 25rokov,išla by som do toho znova lepšieho muža som si nemohla vybrať,si dospelá žena ty ho poznáš najlepšie,každý ti tu bude písať svoj názor ,no žiť s ním budeš ty,ty sa musíš rozhodnúť

nynia
24. apr 2025

Ja mam skusenost len 25 a 36. A ako pre mna uz ten rozdiel nebol idealny a ani ten vztah dlho nevydrzal aj ked vek bol najmensi problem. Ale kamosky rodicia maju rozdiel 18r a uz su spolu 30rokov takze skus ked to nebude fungovat tak nic sa nestane ale neskusis, nevies.

arianna25
24. apr 2025

Keď to má vyjsť tak to vyjde bez ohľadu na vek.

Strana
z3