Vzťah s o 3 roky mladším chlapcom
Spoznali sme sa cez internet a postupne sa začali stretávať aj v skutočnosti. Rozumieme si, je medzi nami láska, no ešte z toho nevznikol oficiálny vzťah – najmä kvôli mne. Stále vo mne zostáva otázka: nie je zvláštne byť s niekým, kto je o tri roky mladší? (Ja mám 21 a on 18.)
A je v poriadku, ked ma žena staršieho muža o 10-15 rokov? Sú to 3 roky. Bozinku. 3 roky sú nič
Úplne v pohode. Kamoška je s takým tiež od svojich 22 rokov, dnes už má 30 (on 27) a dve deti
Chlapec je už dospelý chlap a tri roky sú nič. Ak chceš staršieho tak ho nechaj.
Bratranec tak chodí s priateľkou a nikomu to nepríde divne a rovnaký vek
Toto moze este v dnesnej dobe niekomu vadit?! Pred 100 rokmi by som sa necudovala, ale dnes?! Co ma francuzsky prezident o 20 rokov strsiu manzelku? A je stym on ok a aj cely svet?
Moj muz je mladsi o tri roky. Sme spolu 19 rokov. Neviem, v com je problem? 🙂
@anonym_autor Poznam dlhorocne manzelstva aj s vacsim rozdielom. Ked si s nim rozumies, tak 3 roky neries, to sa nikdy v zivote nijako neprejavi, ze mas o 3 viac.
@anonym_autor rozumiete si? Je ti s ním dobre? Ak hej, tak všetko v pohode, užívajte si 🙂.
@anonym_autor Ja mam manzela mladsieho o 2 roky, moj ocino je od maminy mladsi o dva roky. Moj brat je od svagrinej mladsi o 2 roky. Vsetci sme v takomto vztahu spokojni 🙂 3 roky su naozaj nic 🙂 smelo do toho, nie je to rozdiel 10+
Úplne v pohode. Kamoška je s takým tiež od svojich 22 rokov, dnes už má 30 (on 27) a dve deti
@kaca222 normálne som sa zastavila, či sa poznáme 😂
S manželom sa poznáme od mojich 22, teraz budem mať 30, on má 27 a máme 2 deti 😂
Za mňa úplne v pohode rozdiel (aj keď tiež som si zo začiatku vravela, že či to bude dobré). Ale vek je naozaj len číslo. Skôr ide o neho ako človeka, jeho zmýšľanie a vyspelosť.
:D :D
@anonym_autor svagor ma o 3 roky starsiu partnerku a uz su spolu roky klape im to takze nevahaj
Maximalne to nevyjde
@anonym_autor Nevyskúšaš - nevieš... Tri roky nie sú až taký veľký rozdiel. Moja sestra kedysi začala randiť s chlapcom, ktorý bol o 6 rokov mladší. Tiež si myslela, že ten vzťah nebude mať dlhé trvanie (ona bola jeho prvá) a dokonca on sa raz vyjadril, že raz si aj tak nájde mladšiu. No a dnes sú už dávno zobratí a dohromady sú spolu už 35 rokov. Podotýkam, že medzitým sa aj rozišli, ale po roku sa on k nej vrátil, že bez nej nemôže byť. A taktiež ani ona nikoho iného nechcela, hoci nápadníkov mala.

Ved sa nejdete brat, ani nevies, co s toho nakoniec bude...tri roky su nic, pod zakonom nie je, uzivaj si jeho pozornost a zvysok ukaze cas.