Vzťah s trans partnerom
Od augusta (2mesiace) som si písala s chlapcom, všetko sedelo, on bol starostlivý, všetko čo by baba chcela. Boli sme na dlhšiu vzdialenosť, predstavovala som si dlhý vzťah. Jedine, čo som vedela je, že je aj na chlapov, a to mi nevadilo. Postupne sa oboch city prehlbovali, dosť sme si sadli. A včera sa ma začal pýtať otázky typu, že čo si myslím o gay/trans ľuďoch, a všeobecne mi dával nejaké nápovedy. Potom som ho donútila k tomu, aby sa priznal, lebo on začal hovoriť, že by som sa mu už nepáčila keby som vedela, aký reálne je. A tak mi napísal dlhú správu o tom, že je trans. Zo ženy na muža. A že mi to chcel a MAL povedať už na začiatku, keď sme postupne javili záujem o seba, denne sme spolu písali, venovali si čas, posielali sme si fotky seba, všetkého. Aj kvetiny mi posielal, povedal, že už má pre mňa aj darček na narodeniny. Ale že bol sebecký a bolo mu jasné, že odídem zo vzťahu ako takého a že ho nechám tak. Tak to tajil. Chcel mi to povedať každý deň a snažil sa, ale nemohol. A že je mu to veľmi ľúto, že je sebecký idiot a zaslúžim si niekoho lepšieho. Vyslovene mi povedal, že mám ho opustiť, ak viem, že už ma nebude môcť urobiť šťastnou. A že mi klamal a nechcel a takéto veci.
No a ja som na mužov, nejde mi o sex, ten ani nemusím, ale reálne si nedokážem predstaviť byť s niekým, kto má ženské telo a spať s ním v posteli. Pobozkať by som ešte zvládla. Ale neviem..neviem ani ako by to prijala rodina a som kresťanka a vždy som chcela mať svadbu v kostole a vlastné deti. Neviem, či by som dokázala byť takto úprimná voči sebe a Bohu. Čo by ste mi radili na mojom mieste vy?
@anonym_autor bud uprimna voci sebe. Ten vztah nenaplni to co od zivota ocakavas.
a to ste sa este ani nestretli?? ty vole, toto je zas aka fantazmagoria..
To nevieme, či sa nestretli, či fakt nie? Lebo predstavovať si vzťah a aká si zamilovaná do niekoho, koho nepoznáš...
No, isté je, že biologické deti by si s ním mať nemohla, keďže biológia nepustí. Fyzicky je to žena (neviem, či preoperovaná).
Akože na fotkách si nič nespoznala? Ani ste spolu nevolali?
(hoci uznávam, že žene sa ľahšie zamaskuje na chlapa, kdežto chlap sa moc za ženu "neschová", iná stavba tela, hrubý hlas,)
Zas ďalšie indivídum (nemyslím teba) čo nevie, či je traktor alebo kolobežka 🤦🏻♀️ je to žena, má to vagínu, páčia sa jej chlapi...
To nevieme, či sa nestretli, či fakt nie? Lebo predstavovať si vzťah a aká si zamilovaná do niekoho, koho nepoznáš...
No, isté je, že biologické deti by si s ním mať nemohla, keďže biológia nepustí. Fyzicky je to žena (neviem, či preoperovaná).
Akože na fotkách si nič nespoznala? Ani ste spolu nevolali?
(hoci uznávam, že žene sa ľahšie zamaskuje na chlapa, kdežto chlap sa moc za ženu "neschová", iná stavba tela, hrubý hlas,)
@unicornlady na fotkách vyzeral ako 100% muž, alebo aspoň oblečenie to skrývalo. Vlasy mal krátke, tenké mužské pery, mal aj ostrú čelusť. Vyjadroval sa 100% na chlapa, posielal mi hlasové správy a tam znel ako muž tiež.
fotky mohli byť aj upravené
to ste si za 2 mesiace normálne nevolali?
niektoré ženy majú hrubší hlas (najmä fajčiarky), resp. možno užíva nejakú hormonálnu liečbu, testosterón... takže možno mu/jej to zhrubšilo hlas
Plánovali sme sa stretnúť neskôr a súhlasil s tým, lebo teraz nám stačila chémia čo sme mali medzi sebou. Proste keď to cvakne tak to cvakne a ja som si nutne hľadala partnera. Vedela som o ňom veci, ktoré by nepovedal inému a aj problémy v rodine. Dovera tam bola.
krestanka, co nemusi sex, ale chce mat deti, s transom, co je aj na chlapov a pekny citovy manipulator? to bude horor ci telenovela?
fotky mohli byť aj upravené
to ste si za 2 mesiace normálne nevolali?
niektoré ženy majú hrubší hlas (najmä fajčiarky), resp. možno užíva nejakú hormonálnu liečbu, testosterón... takže možno mu/jej to zhrubšilo hlas
@unicornlady neboli to upravené fotky. Posielal ich hocikedy, aj keď práve niečo mal rozrobené a narýchlo
krestanka, co nemusi sex, ale chce mat deti, s transom, co je aj na chlapov a pekny citovy manipulator? to bude horor ci telenovela?
@reanda ja sex beriem hlavne ako prostriedok, nie niečo čo musím mať každý deň, ale u teba to očividne je inak.
Lenže chémia je niečo, čo treba cítiť naživo.
Ale chápem, si asi moc mladá, okolo 20, že?
Lenže chémia je niečo, čo treba cítiť naživo.
Ale chápem, si asi moc mladá, okolo 20, že?
@unicornlady no to som..tak aspoň sa naučím zo svojich chýb no
Stáva sa. Všetci sme raz boli mladší :D Ale fakt, tiež som mala istý čas chalana z netu, s ktorým sme si fakt rozumeli, kecali po telefóne. Ale netuším prečo, ani sme sa nestretli. Ale zdá sa mi, že on si takto písal s viacerými, tak asi preto.
Internetové lásky, to si človek ľahko domyslí toho druhého takého, akého ho chce mať.
Plánovali sme sa stretnúť neskôr a súhlasil s tým, lebo teraz nám stačila chémia čo sme mali medzi sebou. Proste keď to cvakne tak to cvakne a ja som si nutne hľadala partnera. Vedela som o ňom veci, ktoré by nepovedal inému a aj problémy v rodine. Dovera tam bola.
@anonym_autor aká chémia keď ste sa ešte ani nevideli naživo? Čakáš od života niečo iné tak mu to aj slušne vysvetli a ty hľadaj ďalej. Ale nenamotaj sa zase na niekoho tak jednoducho.
Nech si hľadá rovnocenných a nemúti hlavu druhým.
Klasika, priemerná žena je pozornejšia ako top muž. 😂 Ale srandy bokom, pre mňa by to bolo jednoducho nie, sexualita nie je voľba, tomu asi on bude veľmi dobre rozumieť a teda toto nie je niečo čo vieš ty ovplyvniť a nedokážeš sa donútiť, aby ťa priťahoval v tejto oblasti. Popriala by som mu naozaj úprimne všetko dobré a veľa šťastia ukončila to.
Zas ďalšie indivídum (nemyslím teba) čo nevie, či je traktor alebo kolobežka 🤦🏻♀️ je to žena, má to vagínu, páčia sa jej chlapi...
@anonym_ed0608 dalsie individuum, co ma nenavistne komentare a nevie to napisat ani pod vlastnym nickom.
@reanda ja sex beriem hlavne ako prostriedok, nie niečo čo musím mať každý deň, ale u teba to očividne je inak.
@anonym_autor neviem koľko má rokov, ak je dospelý, je pravdepodobne, že berie hormóny, tie vedia zmeniť vzhľad úplne. Neviem ci plánuje aj operáciu, predpokladám však, že ako muž bude chcieť prsia odstrániť, takže ženské telo mat nebude. Pozerala som nedávno rozhovory s trans ľuďmi na YouTube, kanál "V tranzu", všeobecne tvrdili, že pri zmene zo ženy na muža to ani nepoznáš..
Veľmi záleží ako to ty celé vnímaš, možno by nebolo zle sa stretnúť a uvidíš...
@anonym_ed0608 presne tak, chorá doba.
Vyjadril sa o sebe sam, ze je idiot, takze…
Samozrejme, "chorá doba", kde sa podeli tie staré zlaté časy kde chlapi chodili do roboty, potom priama čiara do krčmy, doma sa so ženami nerozprávali, o deti sa nestarali, prípadne nejaké to násilie treba veď bez monokla nie je pravá žena. Najhoršie čo sa nám stalo nie je konsolidácia, vysoké ceny nemovitostí a všetkého ostatného ale to že niekoľko jedincov sa identifikujú ako opačné pohlavie. (/irónia)
Ak sa ti ten človek páči (bez ohľadu na to kto to je), tak by som tomu šancu dala. Žijeme v dobe technológie a pokročilej vedy, je veľa vecí ktoré sa dajú vyriešiť keď je človek dostatočne vytrvalý.
Vy ste nemali chémiu medzi sebou, vy ste si akurát vybudovali chémiu k predstavám ktoré ste si v hlave vytvorili sami a k pismenkam na nete...ked by ste sa reálne stretli, nič z toho čo zažívaš pri pismenkach, by si naživo cítiť nemusela.
Toť asi k zoznamovaniu sa cez net.
@anonym_autor On je aj na muzov aj na zeny pises?Toto trans je castokrat osach porucha ako realna.Mohol si najst miza a boli by pekny parik,alw nici si zivot.
@anonym_autor On je aj na muzov aj na zeny pises?Toto trans je castokrat osach porucha ako realna.Mohol si najst miza a boli by pekny parik,alw nici si zivot.
@anonym_79b314 aj ja si myslím, že on by s mužom mohol mať biologické deti bez ohľadu na to, či zostane trans alebo nie, ak si ponechá to, čo mu príroda dala. Lenže on povedal, že chce iba mňa. Dokonca som mu navrhla, že budeme len veľmi dobrí kamaráti a jeho odpoveď neznela najviac, že by sa s tým vyrovnal
@anonym_79b314 ja som mu aj povedala, že trans ľudia môžu byť z fyzického hľadiska (hormóny atď) a z psychického, že nemusia mať všetko v hlave v pohode, keď sa ma pýtal predtým a on sa ani neurazil. On v podstate súhlasil, dokonca aj s tým, že niektorí to fejkujú a že ich osobne pozná.
@anonym_79b314 aj ja si myslím, že on by s mužom mohol mať biologické deti bez ohľadu na to, či zostane trans alebo nie, ak si ponechá to, čo mu príroda dala. Lenže on povedal, že chce iba mňa. Dokonca som mu navrhla, že budeme len veľmi dobrí kamaráti a jeho odpoveď neznela najviac, že by sa s tým vyrovnal
@anonym_autor nevyrovnal by sa s tym, ze nema zenu, s ktorou si dva mesiace pise cez net? fakt tomu veris? ak si to nevymyslas, tak si velmi naivna a radsej sa pouc z chyb inych, ako svojich, lebo toto bude boliet a nie malo..

zablokovať.